Saçlarım dökülmeye başladı.Vichy'nin bu ürününden kullanan varsa yorumlarını alabilirmiyim. En kısa zamanda alıcam. Ciddi bir konudur. Ürün hakkında kısa bir bilgi.
AMINEXIL® %1,5 SAÇ DÖKÜLMESİNİ FRENLER (etkinliği: kadın ve erkek 240 kişi tarafından 6 aylık kullanımın ardından tespit edilmiştir)
SP94™ %0,10 SAÇ TELİNİN OLUŞUMUNA YARDIM EDER PP ve B6 Vitaminleriyle zenginleştirilmiştir. Saça yeniden canlılık ve güzel bir görünüm kazandırır. 6 hafta içinde saçların dökülmesini frenleyici etki yapar.
Kullanım testine katılanların görüşleri: 3 haftalık kullanımdan sonra (120 erkeğin katıldığı kullanım testinde olumlu görüş bildirenlerin %’si) Saç dökülmesine karşı etkili %69 Saçlar canlanır %72
6 haftalık kullanımdan sonra (120 erkeğin katıldığı kullanım testinde olumlu görüş bildirenlerin %’si) Saçların dökülmesi frenlenmiştir %74 Saçlar daha dayanıklı hale gelir %71
AMINEXIL SAÇ DÖKÜLMESİNE KARŞI ETKİNLİĞİ PLASEBO TESTLERİYLE KANITLANAN İLK MOLEKÜL
Plasebo nedir? Bir maddenin vücuttaki etkinliğini görmek için onu tamamen dış etkenlerden arındırarak test etmek gerekir.
Birbirlerine tamamıyla benzeyen (fiziksel, çevresel ve yaşam koşulları olarak) iki grup oluşturulur birine gerçek birine yalancı (içi boş) ürün verilir. Test sonunda grupların kendi içindeki değişimi değil, birbirleri arasındaki farka bakılır.
Erkeklerde saç dökülmesi genellikle saç kökünü çevreleyen dokuların sertleşmesiyle birlikte kendini gösterir. Sıkışan saç kökü deriye daha gevşek tutunur ve daha az enerjiyle beslenir. Zayıfladığı için daha ince bir saç teli üretir. Giderek artan bir şekilde saçlar artık çıkmamaya başlar. Saçlar seyrelir, saç derisi görünür hale gelir. Hipo-alerjenik. Koruyucu madde içermez. Renk verici madde içermez. Yağlı ve yapışkan değildir. Çabuk kurur. İstenmeyen sonuçlar doğurmaz.
Kullanım sıklığı: 6 hafta süreyle, günde bir doz veya haftada en az 3 doz. Haricen kullanılır.
Kullanım Şekli: Şişenin kapakçığını çıkartmayın veya delmeyin. Uygulama aracını şişenin üzerine tam dikey olarak yerleştirin. Uygulama aracı tamamen sabit hale gelene kadar vidalayın. Uygulama aracı üzerindeki beyaz pompa üzerine bastırın ve yol yol ayrılan saçlara uygulayın. Masaj yapın. Durulamayın. Çok yavaş akıyorsa şişeyi çalkalayın. Pompaya basmaksızın akıyorsa uygulama aracının iyice yerleştirildiğinden emin olun. Uygulama aracının her kullanımdan sonra suyla çalkalanması tavsiye edilir.
Ben kullandım iyi bişey al kullan derim
Bende alıcam yarın faydasını ne zaman görmeye başladın.
Kullandım ben de...Dökülmeyi kısa vadede durdurmuyor ama ilk kullanımdan itibaren saç dersi ve tellerinde büyük değişim oluyor...
quote:
Orjinalden alıntı: irish
Kullandım ben de...Dökülmeyi kısa vadede durdurmuyor ama ilk kullanımdan itibaren saç dersi ve tellerinde büyük değişim oluyor...
Bende dökülme yok sadece seyrelme var mesela saç diplerim gözüküyor onun için alıcam biraz daha saçlarım olması için birde bioxcin alacaktım ama en iyisi vichy dediler
Daha önce de yazmıştım burda. Erkek tipi saç dökülmesi genetiktir ve testosteron hormonuyla direkt olarak bağlantılıdır. Dışardan kullanılan ürünler çok fazla faydalı olmayabilir. Ama destek tedavisi olarak düşünülebilir. En etkili yol ağızdan alınan tabletlerle yapılan tedavidir ki bunun için kullanılan en populer tablet Propecia'dır. Bunu bir araştırın derim. Mantık olarak saç dökülmesine neden olan testosteron hormonunun saçı bloke ederek dökülmesine engel olmaktadır. Doğum kontrol hapı gibi hergün sektirmeden kullanmanız lazım. Kutusu 72YTL'dir. Her kutuda 28 tablet vardır. Bunun yanında size tavsiyem sıradan piyasa şampuanlarını kullanmamanız. Çünkü içeriklerindeki yoğun kimyasal bileşenler saçlara zarar verebilir. Vich, HerbalGlo vb. özel olarak üretilen ve eczanelerde satılan şampuanları tavsiye ederim. Bunların yanı sıra isterseniz vichy'nin yada diğer markaların losyonlarını da destek olarak kullanabilirsiniz ama önemli olan tablet tedavisidir
Tablete baktım netten şimdi vihy alırken onuda soracağım çünkü ilk olarak başka hastalık için üretilmiş ve saçlarda da kullanılması onaylanmış.
Dove kullanıyorum şampuan olarak.
vichy önermem, eğer sebepsiz ve genetik saç dökülmeniz varsa aylık 50 ytl'ye kıyıp rogaine kullanmalısınız. ilacı bıraktıktan sonra 12 ay içinde saç dökülmeye tekrar başlar. yani ömür boyu günde iki defa ama diğerlerinden çok daha etkili olan bu ilacı öneriirm. her şeyden önce bir cildiye uzmanına görünmelisiniz.
quote:
Orjinalden alıntı: ömerözkan
Tablete baktım netten şimdi vihy alırken onuda soracağım çünkü ilk olarak başka hastalık için üretilmiş ve saçlarda da kullanılması onaylanmış.
yalnız finasterid icerikli haplar bu isi kesin cözsede libido düsüklügüne (cinsel isteksizlige) sebebiyet veriyor bunuda unutma...
quote:
Orjinalden alıntı: meco
quote:
yalnız finasterid icerikli haplar bu isi kesin cözsede libido düsüklügüne (cinsel isteksizlige) sebebiyet veriyor bunuda unutma...
o zaman yanarım
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: meco
quote:
o zaman yanarım
o zaman minoxidil solusyon kullanmalısın en azından icilmedigi ve lokal olarak kullanıldıgı icin haplardan daha iyidir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme