Şimdi Ara

Evlenmeyin beyler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen hafta amcamın oğlu evlendi kız patlak çıkmış . Düğün sabahı amcamlar halamlar felan hep beraber gittik kıza demedigimizi birakmadik tüm mahalleye rezil oldu. Amcamın oğlu da dövmüş zaten gece. Halamlar felanda vurdu iyice. Arabaya bindirip babasının evine götürdüler mahallede bağıra bağıra söylemişler kızın patlak çıktığını kız kendi mahallesinede rezil oldu. Zaten patlak çıktığını öğrenince babasida eve almadı kız kaldırıma oturup hüngür hüngür ağladı. Ulan ne kadar patlakta olsa nede olsa oda insan biraz acıdım açıkçası. Sonra annesi almış kızı eve babası konuşmuyor kızla. Kızın hayatı cehennem oldu. birdaha evlenemezde heryerde adı çıktı. Kızlar size tavsiyem patlamayın. Hiçbir adam patlak karı almayı kabul etmez alsa bile içinde hep ukte kalır aklına hep o pis gece gelir ve küçücük sebeplerden kavga çıkar ve o evlilik biter. Bi adam ben bi kızın patlak olmasına önem vermem desede hergün o anı düşünür kafayı yer. Hiçbir kaynana patlak gelin istemez. Amcamın oğlunun karısının yaşadığı ızdırabı sizde yaşamayın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• PP uahhaha csb

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

Aynı yazıyı burada 3. okuyuşum falan. Amcasının oğlu belli aralıklarla patlak kız alıyor galiba.  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bin defa okudum bunu lan yeter :D

• trkgncr kullanıcısına yanıt

Yok hocam aynı kız her hafta başkasının amcasının oğluna denk geliyor. İşin garibi geleneksel mahallede rezil edip dövme ritüeli gerçekleşiyor.

• Athrylithyoutube
    BACIMIN KIZLIK ZARINI PATLATTILAR
    https://www.youtube.com/watch?v=ZywyEXaTPmY
  • Ahaha o da iyiymiş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Onemli beyler gelin
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • okumuştum bunu csb

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sanayide yama yaptırsaydınız. Araba lastiği mi lan bu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • öff

• evlenmeyın ne demek

sırf kızlık zarı bozulmasın dıye arkadan calısanlar bıle var  

o ıslerın farklı cozumlerıde var asıl onlardan korkun

evlendıkten sonrada patlamamıs kızlar patlatabılıyor, sızın ilşkınıze baglı tammen

hee bıde kan gelmeyedebılır patlak olmayandan bıraz arastırın bence

• bence çoğu patlakla evlenir. oran yüzde 70 olabilir. erkek çok hırs yaparsa aldatır. yani onla evliyken başkasıyla yatar.bazıları aldatarak da rahatlamaz ve düşük kısmı sonradan boşanır.

öyle rezil etme mahallede bağırma olayı olmaz.

yakın arkadaşlarımdan 2 tanesi de patlakla evlendi. patlak olduğunu bile bile evlendiler.sordukları sorulardan okadar anlaşılıyordu ki.

• pakkaji P kullanıcısına yanıt

Eskortlarla düşüp kalktığımdan midem genişledi bakirelik falan zerre umrumda değil sevgili ararken 

• Yine mi bu konu  

• Patlayan lastikler dm xD bana kız olsun sorun yok olum çocuğu bile olabilir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.