< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Evlenmeyin beyler

-
-
PP uahhaha csb
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı yazıyı burada 3. okuyuşum falan. Amcasının oğlu belli aralıklarla patlak kız alıyor galiba.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bin defa okudum bunu lan yeter :D
-
Yok hocam aynı kız her hafta başkasının amcasının oğluna denk geliyor. İşin garibi geleneksel mahallede rezil edip dövme ritüeli gerçekleşiyor.
-
-
Ahaha o da iyiymiş
okumuştum bunu csb
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sanayide yama yaptırsaydınız. Araba lastiği mi lan bu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
öff
-
evlenmeyın ne demek
sırf kızlık zarı bozulmasın dıye arkadan calısanlar bıle var
o ıslerın farklı cozumlerıde var asıl onlardan korkun
evlendıkten sonrada patlamamıs kızlar patlatabılıyor, sızın ilşkınıze baglı tammen
hee bıde kan gelmeyedebılır patlak olmayandan bıraz arastırın bence
-
bence çoğu patlakla evlenir. oran yüzde 70 olabilir. erkek çok hırs yaparsa aldatır. yani onla evliyken başkasıyla yatar.bazıları aldatarak da rahatlamaz ve düşük kısmı sonradan boşanır.
öyle rezil etme mahallede bağırma olayı olmaz.
yakın arkadaşlarımdan 2 tanesi de patlakla evlendi. patlak olduğunu bile bile evlendiler.sordukları sorulardan okadar anlaşılıyordu ki.
Eskortlarla düşüp kalktığımdan midem genişledi bakirelik falan zerre umrumda değil sevgili ararken
Yine mi bu konu
Patlayan lastikler dm xD bana kız olsun sorun yok olum çocuğu bile olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Aynı yazıyı burada 3. okuyuşum falan. Amcasının oğlu belli aralıklarla patlak kız alıyor galiba. |
Yok hocam aynı kız her hafta başkasının amcasının oğluna denk geliyor. İşin garibi geleneksel mahallede rezil edip dövme ritüeli gerçekleşiyor. |
|
bin defa okudum bunu lan yeter :D |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X