Yemeksepeti, "Sepette" kampanyasıyla seçili restoranlarla yapılan işbirlikleri kapsamında indirim fırsatı sağlayacak.
Şirketten yapılan açıklamaya göre, Yemeksepeti'nin büyük ilgi gören "Sepette" kampanyası, kasım ayında da seçili restoranlarla gerçekleştirilen işbirlikleriyle kullanıcılarına anında indirim fırsatları sunuyor.
2024'ün Ocak ayından bu yana aralıksız süren "Sepette" kampanyası kapsamında, Yemeksepeti kullanıcıları seçili restoranlardan sipariş verdiklerinde sepetlerinde anında 100 lira, 75 lira veya 50 lira indirim kazanabiliyor. Yalnızca yemek siparişlerinde değil, market hizmetinde de geçerli olan kampanya, kullanıcıların günlük hayatın stresinden uzaklaşarak keyifli bir deneyim yaşamalarına katkı sağlıyor.
Yemeksepeti'nin "Sepette" kampanyası, bugüne kadar toplamda 9 milyondan fazla kullanıldı ve 22 milyondan fazla kişi indirimli yemek yedi. Kampanya, hem kullanıcılar için ekonomik avantaj sağladı hem de iş ortakları için büyük bir kazanç kaynağı oldu.
Yemeksepeti tarafından geliştirilen Joker İndirimi'nden sonra, Sepette de küresel gıda teslimat firması Delivery Hero'nun bünyesinde örnek kampanya seçilerek diğer ülkelere uyarlanması için çalışmalar başlatıldı.
Türkcell platinum uygulamasına girdim. hattım ve internet hattım platınum olduğu için aldım. bunlardan bir tanesi varsa da oluyor.
Shell'de 100TLYakit Puan!
. Kampanyadan 01.10 2024 - 28.02.2025 tarihleri
arasinda,yalnizca ShellClubSmart ve Turkcell Platinum
musterileri yararlanabilir.
·Kampanyadan yararlanmak isteyenTurkcell Platinum
musterilerininaynizamanda Shell ClubSmart
uyeliklerini tamamlamisolmalarigerekmektedir.
Shell Mobil Uygulamasi
uzerinden, shellsmart.com uzerinden veya"SMART"
yazip2313e kisa mesaj gonderilerek ClubSmart kayit
islemi gerceklestirilebilir.
Ayrica, https:/clubsmart.turkiyeshell.com/adresi
uzerindensanalkartolusturularakClubSmartkayit
islemi gerceklestirilebilir.
·Kampanyakatilimkodunu SMS ile2313'egondererek
kampanyaya katlim saglanabilir.Kampanyaya SMs ile
katilmak icin"PLATINUM"yazip birerbosluk birakarak
sirasryla ShellClubSmart Kart numarasi vePlatinum
uygulamasindan temin edilen kampanya kodu
yazilmall,2313'egonderilmelidir.
·Platinummobiluygulamasindanalinankampanya
kodlari tek kullanimliktir ve her bir Platinum musterisi ve
Shell ClubSmart uyesikampanyadan yalnizca1kez
faydalanabilir.
.Kampanya kodunuzu almak icin son gun 28 Subat
2025'tir,alinan kodlar ile SMS yoluyla 31 Mart 2025'e
kadar kampanyaya katlabilirsiniz. Bu tarih itibariyle
kullanilmamiskodlargecersizolacaktir.
10 bin puan geliyor.
Yorumlara göre 50/50 kaldım.
Piyasaya göre ucuz.
Omen Citadel 6KY97AA Profesyonel Oyuncu Koltuğu 11749 TL
hayatımda deneyimlediğim en rahat en konforlu koltuk. bizzat teknosada yarım saat oturdum üstüne 120 kg olarak. kuyruk sokumu ağrım var normalde uzun süre bir yerde oturamam ama bu koltuğa hayran kaldım hiç ağrım olmadı ve yatma özelliği de çok iyi bu fiyata en iyisi şu an.
fiyat 12499 - 10bin üzeri 750 tl indirim var
17 yıl önce DH arasına katılmışım
bildirim geldi 17 yıl önce aramıza katıldın diyor tebrik ediyor beni. Konu açın bunla ilgili dediği için açtım konuyu. Ben memnunun durmak yok yola devam...
Gigabyte Geforce Rtx 4060 Eagle 8g 10.999 TL
RTX 3060'ların satıldığı fiyat fakat 3060'lar 12 gb...
Salı günü yeni müşterilere özel kampanyadan başvurdum. mobilden görüntülü görüşme ile hesap açtılar. kredi kartım onaylandı ve şifre oluşturdum mobilden. ama nakit avans çekemedim faiz cıkıyordu. ertesi gün yani dün sabah tekrar denediğimde, 20000 tl'yi 6 taksit 0 faizli olarak nakit hesabıma aktardı. enpara'da 4.5 faizli 19 bin lira cekmiştim onu kapattım direkt.
https://www.hepsiburada.com/lenovo-v15-g3-iap-82tt008ptx-i5-1235u-16gb-512gb-ssd-15-6-fdos-p-HBCV000044M467?magaza=NetmatikElektronik&url_src=ios-product-detail
Bir tane şube müdür yakın akrabam söyledi. yeni müşteri olursanız geçerliymiş. pazartesi alacağım.
edit: katılım bankası direkt nakit veriyormuş. nasıl oluyor bu dedim. sizin beyanınız önemli mesela;
ben bu parayla evi tadilata sokacağım. mutfak mobilyasını yenileyeceğim gibi yazılı beyanınız oluırsa nakit olarak verilebiliyormuş. banka beyana bakarmış. fetva öyle hazırlanmış. şaka değildir.
12 taksit olarak verilecek.
Dün akşam 2 tane aldım marketlerde var.
Ama tadı lezzeti bi kuru kahveci mehmet efendi değil. piyasa fiyatlar 24 TL'den başlıyor...
***2007-2022 yılları arası bu sitede yazdıklarımın tamamen hayal ürünüdür.*** AMD Ryzen5 2600; ASUS RTX 3060, LG 32GN600B; 26 GB Kingston Ram |
***AMD Ryzen5 2600; ASUS RTX 3060, LG 32GN600B; 26 GB Kingston Ram*** ALIM SATIM YAPTIKLARIM vhkm |
istanbul |
Son Giriş: 2 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.089
İkinci El Bölümü Mesajları: 69
Konularının görüntülenme sayısı: 87.552 (Bu ay: 1.390)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 366 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar