Türkcell platinum uygulamasına girdim. hattım ve internet hattım platınum olduğu için aldım. bunlardan bir tanesi varsa da oluyor. Shell'de 100TLYakit Puan! . Kampanyadan 01.10 2024 - 28.02.2025 tarihleri arasinda,yalnizca ShellClubSmart ve Turkcell Platinum musterileri yararlanabilir. ·Kampanyadan yararlanmak isteyenTurkcell Platinum musterilerininaynizamanda Shell ClubSmart uyeliklerini tamamlamisolmalarigerekmektedir. Shell Mobil Uygulamasi uzerinden, shellsmart.com uzerinden veya"SMART" yazip2313e kisa mesaj gonderilerek ClubSmart kayit islemi gerceklestirilebilir. Ayrica, https:/clubsmart.turkiyeshell.com/adresi uzerindensanalkartolusturularakClubSmartkayit islemi gerceklestirilebilir. ·Kampanyakatilimkodunu SMS ile2313'egondererek kampanyaya katlim saglanabilir.Kampanyaya SMs ile katilmak icin"PLATINUM"yazip birerbosluk birakarak sirasryla ShellClubSmart Kart numarasi vePlatinum uygulamasindan temin edilen kampanya kodu yazilmall,2313'egonderilmelidir. ·Platinummobiluygulamasindanalinankampanya kodlari tek kullanimliktir ve her bir Platinum musterisi ve Shell ClubSmart uyesikampanyadan yalnizca1kez faydalanabilir. .Kampanya kodunuzu almak icin son gun 28 Subat 2025'tir,alinan kodlar ile SMS yoluyla 31 Mart 2025'e kadar kampanyaya katlabilirsiniz. Bu tarih itibariyle kullanilmamiskodlargecersizolacaktir. 10 bin puan geliyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreaman -- 18 Ekim 2024; 10:10:29 > |
Bildirim