< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 29 Aralık 2024; 21:4:23 > |
Nays aidatsız 100 bin tl limitli kredi kartı

-
-
İyisin, güzelsin, hoşsun da hiçbir kampanyaya dahil etmediği 100B limitli kredi kartını alıp da boşu bosuna limitimi bloke niye edeyim der mesela bnm gibi biri
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İş bankası maximum denedin mi. Ortak limitle belki maximum da verebilir. En azından kampanyaları var
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aidat işlemini kesseler dahi vermiyoruz derseler bile edevlet üzerinden thh başvurun ertesi gün hesabınıza yansır. Bunu denizbank ve halkbank yansıtıyor ve vermiyor. Thh araya girince hemen gönderiyorlar.
evet bunu da duydum şimdi bakıyorum
-
fark etmiyor. bütün limitler 1.99 faiz ile nakite çevrilebiliyordu geçen yıl aylık %4 faize koyulabiliyordu
akbank güzel kampanyalar yaptı ama başka bir banka 500 bin teklif ederken akbank 100 bin üzerine çıkarmadı inatla mesela
yapmazlarsa da bahsettiğiniz limit artık ülkemizde o kadar önemli bir şey değil para basmanın sınırı olmadığı gibi bankalar da bu limitleri önemsemiyor artık.
-
-
Yok hocam ortak limit (100k) kullanmış. Nays kartında zaten maximum özellikliymiş. Kartlar daha gelmemiştir kullanmak istemediğini kenara koyarsın yada müşteri hizmetleri ile kapatabilirsin.
Birde senin muhtemelen iş bankası kredi kartın var diye sana nays kartını hemen vermişler. Ayrı ayrı limit değil bunlar. Ortak limit bilginiz olsun.
evet bana 6 yaşında verdikleri kartım vardı, ilk müşterisi olduğum bankadır iş... çok teşekkür ederim yanıtlarınız için de :)
-
aidat yasal. banka kendi inisiyatifi ile iade ediyordur. ykb de deneme bakalım o şekilde geri alabiliyor musun .d
-
Şimdi ben bu kk aldım neden aldım niçin aldım
Nays güzel kampanyalar yapar diye umuyorum
-
yeni yıl nasıl fırsatlar getirecek bilemeyiz hocam
-
Tek üzüldüğüm sistem cash çalışmalarıydı. Eğer bu para toplama işini kredi kartı ile yaparsalar süper olur. Ben şuan limiti fazlalığı sebebiyle onay alamadım. Eğer böyle bir şey olursa düşürürüm diğer kartımın limitini.
Maximum ile limitler ortak iş bankasından artıramadığım limiti nays sayesinde artırdım ama önce iş bankasından limiti az yükselttim yoksa nays kart vermiyordu da nays kredi kartı hiçbir kampanyaya dahil değil Maximum aidatsız ın tamamen dijital versiyonu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İş bankası vermiyor bu 70 bin limit veriyor alsak iş bankası da verir mi acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet verir önce naystan alın sonra da işcep üzerinden maximum limitini artırınquote:
Orijinalden alıntı: halilcc
İş bankası vermiyor bu 70 bin limit veriyor alsak iş bankası da verir mi acaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 29 Aralık 2024; 21:17:8 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yıllardır limitini artırmadıkları müşterilere geçen hafta limit verdiler.
Örneğin adamın limiti 5 senedir 10 bin lirada kalmış. Bu limitleri 50-100k arasında yaptılar.
İşbank limit konusunda biraz gıcık bir banka
Bizde düşük limitli bir kart vardı. Birkaç hafta önce nasılsa işe yaramıyor diye iptal etmiştik.
Nays'a bir başvurayım dedim geçenlerde. Bize de şansına bu civarda bir limit verdi.
Konuyu açan arkadaşın zaten kartı varmış. Şaşılacak bir durum yok o konuda. Limitini artırma şansı elde etmiş.
Ben denediğimde ise hala "kart alma koşullarını sağlayamadığınız için başvuruya devam edemiyoruz" diyor.
Kuveyt ve İşbank'tan hiç kart alamadım ben de pes ettim açıkçası. Bu kartları alacağım diye mevcut limitlerimden de olamam. O limitleri bir daha alamayabilirim zira.
-
Kredi kartını çıkaralı aylar oluyor. Bir tane bile kampanya yapmadılar kredi kartına.
İyisin, güzelsin, hoşsun da hiçbir kampanyaya dahil etmediği 100B limitli kredi kartını alıp da boşu bosuna limitimi bloke niye edeyim der mesela bnm gibi biri
|
İş bankası ret verip duruyordu, nays verdi, sonra iş bankası da ortak limitle maximum kart verdi, kampanya olmasa da maximum kart alabilmeye yaradı |
aidat yasal. banka kendi inisiyatifi ile iade ediyordur. ykb de deneme bakalım o şekilde geri alabiliyor musun .d |
100 k limit verdi iş bankası diğer limitli kredi kartları ile ortak kullanılabilir limiti kullandırıyor. |
Okumak önemli, okuduğunu anlamak daha da önemli |
mesele avantaj değil, mesele iş bankasının vermediği limiti/artışı vs. sebebiyle nays taktiği ile duvarları kırabiliyoruz. meseleleri mesele etmezsek, ortada mesele diye bişi kalmaz. |
Artık affetmiyorlar. Yıllar önce maaş musterisydim Is bankasinin. Sonra anlaşma bitti, kartı kapatmak istiyorum dedim. Aidat yüzünden mi kapatmak istiyorsunuz, 2 tane fatura otomatik ödeme talimati verin aidat almayalım dediler, kabul ettim. Belki 10 yıldan fazladır böyleydi. 2 ay önce 383 TL kilitlediler, ne dediysem iade etmediler, isterseniz tüketici hakem heyetine verin dediler. E devletten başvurdum, ... hakem heyeti bankayı haklı buldu, hakkidır alır dedi. |
Benzer içerikler
- ing 2000 tl promosyon
- kazanan akbanklı
- eğitim harcamalarına taksit yapan bankalar
- parolapara elektronik para ve ödeme hizmetleri a.ş nedir
- vakıfbank platinum plus metal
- tom pay hangi banka
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X