Şimdi Ara

Nays aidatsız 100 bin tl limitli kredi kartı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
7
Favori
9.585
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • taksit durumları ne acaba çeşitli sitelerde deneyen oldu mu işbankası kartlara amazon gibi yerlerde peşin fiyatına taksit durumu bu kartta da geçecek mi acaba?

• ry4n kullanıcısına yanıt

Arkadaşlar meslek bilgisi nerede giriliyor? Ben limit sorgula kısmında her türlü gelir bilgisi yazdım ama görseldeki gibi "işlemine devam edemiyoruz" uyarısı çıkıyor. Meslek bilgisi hiçbir yerde sormadı.

Nays aidatsız 100 bin tl limitli kredi kartı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiçbir işe yaramayan bir kredi kartı

• akifhoca A kullanıcısına yanıt

Bu ekranda findeks üzerindeki toplam limite bakıyor. Çok yüksekse devam etmeden bu şekilde otomatik reddediyor.

• denedim öylesine banada verdi iş bankasında kredi kartım yok normal fiziki karta başvursak onuda verir mi acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01virüs01 -- 2 Ocak 2025; 1:0:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01virüs01

denedim öylesine banada verdi iş bankasında kredi kartım yok normal fiziki karta başvursak onuda verir mi acaba

Naysın fiziki kartı yok ama iş bankası kartları için diyorsanız verir tabii şubeye yönlendirmez ise

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • shutterbug kullanıcısına yanıt

Anladım, sağolun.

• arada deniyorum ya tutarsa diye olmadı bi türlü 🤔

• müzekart olarak kullanılabilir mi?

• Can851 kullanıcısına yanıt

Nays fiziki kartı var hocam. 4-5 ay önce aldık

• quote:

Orijinalden alıntı: sarkat

Nays fiziki kartı var hocam. 4-5 ay önce aldık

Ama bahsettiğim nays kredi kartı ön ödemeli olarak zaten fiziki kartı var hatta sizin elinizdeki kart ilk hali tasarımı değişti de o kartın yani kredi kartı olarak fiziki kartı yok naysın ön ödemeli olarak var Nays aidatsız 100 bin tl limitli kredi kartı Nays aidatsız 100 bin tl limitli kredi kartı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 11 Ocak 2025; 20:39:22 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.