Şimdi Ara

Hayat Pay ile 100 TL değerinde Shell Yakıt Puan HEDİYE!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
3
Favori
3.494
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Shell ClubSmart üyesi olan Hayat Pay mobil uygulama

kullanıcıları için harika bir fırsatımız var!

31 Ocak'a kadar Hayat Pay mobil uygulamasından kampanya kodunuzu alarak 100 TL değerinde hediye 10.000 Yakıt Puan'ın keyfini çıkarın.

Kampanyaya katılmak için “HAYATPAY” yazıp birer boşluk bırakarak

sırasıyla Shell ClubSmart kart numaranızı ve kampanya kodunuzu

SMS ile 2313'e gönderin.

Kampanya Koşulları

• Kampanyadan 31 Ocak'a kadar geçerlidir ve kampanyadan yalnızca bu tarihe kadar Shell ClubSmart üyesi olan Hayat Pay kullanıcıları yararlanabilir.

• Hayat Pay mobil uygulama kullanıcıları, Hayat Pay mobil uygulaması üzerinden aldıkları kampanya kodları ile 2313’e SMS göndererek kampanyaya katılım sağlayabilirler. Kampanyaya SMS ile katılmak için “HAYATPAY” yazıp birer boşluk bırakarak sırasıyla Shell ClubSmart Kart numarası ve Hayat Pay mobil uygulamasından temin edilen kampanya kodu yazılmalı ve tüm operatörler için 2313’e gönderilmelidir.

• Hayat Pay mobil uygulamasından alınan kampanya kodları tek kullanımlıktır ve her bir kullanıcı kampanyadan yalnızca 1 (bir) kez faydalanabilir.

• Kampanya kapsamında 100 TL değerinde yakıta karşılık gelen 10.000 Yakıt Puan, ilgili Shell ClubSmart hesabına kampanya katılımını takip eden 48 saat içerisinde Shell tarafından yüklenecektir.

• Yakıt Puanlar sadece Shell istasyonlarından akaryakıt veya otogaz alımlarında geçerli olup, harcanabilmesi için en az 5 TL tutarında yakıt alımı gerekmektedir.

• Kampanya kapsamında kazanılan Yakıt Puanlar, kazanım tarihinden itibaren 2 (iki) yıl boyunca geçerlidir.

• Shell Ticari Kartlar ve Shell Taşıt Tanıma Sistemi kullanan müşteriler ile Extra Card sahipleri kampanya kapsamı dışındadır.

• Kampanyaya tüm Türk Telekom, Turkcell ve Vodafone hatlarıyla ücretsiz olarak katılım yapılabilecektir.

• Kampanya kodu devredilemez, paraya çevrilemez, başkasına satılamaz ve başka kampanya ve kampanyalarla birleştirilemez. Birden fazla kampanya kodu birleştirilerek kullanılamaz.

• Kampanya stoklarla sınırlıdır. Kampanya katılımı ilk 10.000 kişi için geçerlidir.

• Kampanya Kodlarının Hayat Pay üzerinden son alım tarihi ve SMS ile kampanyaya katılmak için son tarih 31.01.2025’dir.

• Kampanya kodlarına ilişkin uyuşmazlıklarda Hayat Pay kayıtları ve Shell kayıtları kesin delildir.

• Kampanya hakkında detaylı ve güncel bilgi için Hayat Pay mobil uygulamasını ve www.shell.com.tr‘yi ziyaret edebilirsiniz.

• Hayat Fintek Çözümleri A.Ş., Hayat Finans ve Shell & Turcas Petrol A.Ş. kampanya koşullarını değiştirme ve kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.

Kampanya detayları için shell.com.tr'yi ziyaret ediniz. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deepbluee61 -- 3 Ocak 2025; 9:53:30 >

• konu sahibi arkadaşa bilgilendirme için teşekkürler, bir ara bu akaryakıt kampanyaları bitti falan demişlerdi ama son zamanlarda takip edilirse yakın geçmişe nazaran kampanyalar çoğalmaya başladı güzel bir gelişme, istasyonlarda eşantiyon kağıt havlu bez kolonya falanda verselerde ülkecek eski güzel zamanlara dönebilsek keşke

hayatpay kullanıp araç kullanmayan kampanyadan yararlanmayı düşünen olursa bir mesaj kadar uzağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deepbluee61 kullanıcısına yanıt
    Mesaji attim ama bi hareket olmadi shell üyesiyim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • frknkll F kullanıcısına yanıt
    Şartları okursanız

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Okudum hocam herhangi bir bildirim gelmiyor anladigim kadariyla 48 saat sonra bakicaz yani ben kampayaya katilim sagladiniz vs gibi bir mesaj gelir diye dusunmustum tesekkurler

shellde bu şekilde kod olayında gelmiyor. 48 Saat içinde yüklenir problem çıkmaz

• 150 tl önceden vardı ,250 tl olacak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kodlar tükenmiş

• 28 aralıkta sms attım hâlâ gelmemiş puan shell uygulamasına

• birber80 kullanıcısına yanıt

Tükendi yazmıyor hocam

• akifhoca A kullanıcısına yanıt
    Hayatpay uygulamasından kod almak istediğimde bu ekran çıkıyor.

Hayat Pay ile 100 TL değerinde Shell Yakıt Puan HEDİYE!

• çok çabuk tükeniyor kodlar. ülkenin yarısı burayı takip ediyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 55 tl satıyorum kodu

Bu sefer bildirim göndermişler.

Hayat Pay kampanyasina kaydiniz alinmistir. 100 TL degerinde Yakit Puan kartiniza 48 saat icerisinde yuklenecektir. Son katilim: 31 Ocak 2025

Geldi msj banada tesekkurler hocam

• dikiştutmazsabri kullanıcısına yanıt
    Ulan ……… 😅😀😅😀

• Bu kampanya ilk çıktığında Hayat Finans banka müşterisi olana şeklindeydi, tutmayınca değiştirmişler. Neyse aldık kodu, hala devam ediyor, tukenmemis yani.

• Uygulamadan kod ekleme var mı? Bir de her kullanıcı bir defa yaralanır diyor eklediğimizi alsak sonra tekrar aynı numaraya ekleme yapabilir miyiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • slickman S kullanıcısına yanıt

Şartlara göre 1 kez oluyor ve sadece SMS ile katılım oluyor.

• Ben kodu bir kaç gün önce aldım ancak shellde bunu kullanabilmek için ne yapmam gerekiyor tam olarak ? Shell uygulamasini indirdim ancak şifremi haliyle unuttugum için şifremi yenilemek istiyorum mail ve kart bilgisi istiyor ben Shell kart bilgimi hatırlamıyorum ki bunu kullanabilmenin daha kolay yolu nedir

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.