< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hepsi manyak bunların -- 20 Nisan 2019; 12:53:26 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hepsi manyak bunların -- 20 Nisan 2019; 12:53:26 > |
nası gereksiz bilgidir bu ya
|
hepsiburada cihazı alan herkese 250tl çek veriyor bu 1
hepsiburada bazı hesaplara(kendi insiyatifi ile) bu cihaza özel sepette 250tl indirim yapıyor bu 2 axess kartı olanlar için hepsi buradada 1000tl üzeri alışverişe 100tl chip para var bu 3 axess karta özel bir kampanya var bazı kişilere kişiye özel 500tl üzeri harcamaya 50tl chip para veriyor bu 4 elinde 2 adet axess kartı olanlar bu cihazı hepsi buradadan parçalı ödeme ile 1549tl sepet tutarının 1000tl sini bir karttan alıp (100chip hepsiburada kampanyası + 50chip kişiye özel axess harcama kampanyasından gelir) 2 axess ile 549tl sini ödeyip(50chip hepsiburada kampanyasından gelir 50 de kişiye özel axess kampanyasından gelir) böylelikle telefon 1800-250-250-100-50-50-50:1050tl ye gelir. Bu bilgilere konunun önceki sayfalarını okuyup birleştirip ulaşabilirdin... |
Ya kardeşim ben de Xiaomi kullanıyorum da bu konuya aldığın telefonun güzellemesini yapmak nasıl bir kafadır? Bana ne senin kombondan
|
Arkadaslar "ceki vermeden" indirimi satmaya kalkanlar ne kadar da akilli
Gidin Samsung müşteri hizmetlerini arayin digiturk hediyesini almazsaniz 1450 ye veriyorlar Yani 350 indirim telefonun ucunda 350 nin üzerinde kazanc saglamayan hiçbir alisveris mantik degildir |
3gb ram ile mi yarışacak
|
Aferim samsung yeni yeni akıllanmaya başlamış. Bu hamlesini çok dogru buluyorum 3 ram da yeter
işlemcide iyi sadece ekran 6.3 yanı bıraz buyuk, isterdimki 5.5 ve 5.7 gibi de bir modeli olsun. . |
Giriş ve orta seviye telefonlardan anlamıyorsan olumlu yorum yapıp da milletin bu telefonu alıp parasını çöpe atmasına neden olma.bu telefon 1000 liradan fazla etmez
|
Arada yaziyim da cok akillilar kandirmasin milleti. Samsung musteri hizmetleri 1450 ye zaten veriyor telefonu
Hesabini kullanacaginiz kisi kazanilacak ceki vermiyorsa sizi kaziklamaya calisiyordur. Bir de 250 tl sepet indirimini 50 ye satip 250 ceki kendine isteyene birsey demiyorum artik. |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 15 Şubat 2019; 21:40:9 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnt-2 -- 15 Şubat 2019; 21:48:17 > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|