Şimdi Ara

SİLİNSİN LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spinazola -- 28 Eylül 2024; 13:21:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir şey kırıldığı zaman asla eskisi olmaz. Mutlaka bir şekilde izi kalır. Dışarıdan bakıldığında sağlam gibi dursa da artık darbelere karşı eskisi kadar dayanıklı olmayacaktır.

Konuşmak istemiyorsa saygı göster. Seni görmek istemiyordur, konuşursanız umutlanacağını düşünüyordur, belki affetmekten korkuyordur vs.vs. Nedenin hiçbir önemi yok, olmamalı da. Duygularını, pişmanlıklarını içtenlikle yaz. Mesajı bir şekilde ona ilet(bir şekilde dediysem üçüncül kişilerle değil tabii). Helal ederse eder, etmezse de yapacak bir şey yok.

*Duygularını yaz dedim ama sakın "Nolur beni affet" tarzında kendini acındırıcı şeyler yazıpta kızın gözünde daha da küçük düşme. Yazdıklarından zaten alfa karaktere sahip olmadığın belli, kızın gözünde daha da küçülme. Vicdan azabını dindirmek için helallik istiyorsun, neden böyle davrandığını vs.anlat. Helallik iste, o kadar. "Geri dön, tekrar bir şans istiyorum" olaylarına girme. En başta dediğim gibi - ola ki kız barışmayı kabul etse dahi - zaten eskisi gibi olamayacaksınız. Nikahlı karın filanda değil. İleride güzel hatırlanman için çizgini korumayı bil. Zamanla acın dinecek, merak etme.

• Tavsiye verildi zaten önceki konularda ne yapman gerektiği belli ama ısrarla kafandaki düşünceye uyan bir yorum görmek istediğin için konu açıp duruyorsun. Kardeşim sakın kızın peşini bırakma, ne yapıp et iletişime geç tarzı bir tavsiye senin aradığın.

• dsaewq D kullanıcısına yanıt

Hocam alakası yok ne yapmam gerektiğine dair kafamda soru işaretleri var. Vicdanım her geçen gün yenik düşüyor.

• Kıza kötü davranırken aklın neredeydi? Kendi düşen ağlamaz kardeş.

• bedavaya burada tedavi olmazsın

• DrakeMcCain kullanıcısına yanıt

Haklısın kardeşte ben ne yaptım hatalarımdan ders cıkardım. Karsısına öyle gelmek istedim kendisi kactı benden sürekli napayım şimdi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    silsin lütfen
    7 ay önce açıldı
    SİLİNSİN
    3 yıl önce açıldı
    KONU SİLİNSİN
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Spinazola kullanıcısına yanıt

Tamam ama kimse kendisini üzen bir insanı hayatına tekrar almak zorunda değil. Saygı duymak icap eder.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.