Şimdi Ara

hgs cezası- muayene?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
10.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, HGS geçiş ihlali borcu olan araç muayeneden geçebilir mi ? Cevaplarsanız sevinirim...

• Pipisipispis P kullanıcısına yanıt
    P Pipisipispis demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: dtcfli

geçemez araba bağlanır sahibi hapse atılır

Bu tipler bu forumdan bitmiycek. Biz bitmesini beklerken her gecen gun artiyor. Bilgin varsa yardimci ol, yoksa ne vidividi ediyon yaa ...
  • Hgs borcu olunca muayeneye giremiyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • semih055 kullanıcısına yanıt
    Randevu aldım ama muayeneye giremiyorum dimi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Freekmichael

Randevu aldım ama muayeneye giremiyorum dimi?

Hocam randevu bile alamamanız gerekiyor eğer hgs borcunuz varsa

• quote:

Orijinalden alıntı: dtcfli

geçemez araba bağlanır sahibi hapse atılır

Bu tipler bu forumdan bitmiycek. Biz bitmesini beklerken her gecen gun artiyor. Bilgin varsa yardimci ol, yoksa ne vidividi ediyon yaa ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan1461 -- 20 Ağustos 2015; 5:20:42 >
  • hgs kaçak geçiş cezası olan araç eğer ceza vergi dairesine intikal etmiş ve araç sahibine cezai işlem tahakkuku verilmiş ise randevu alamaz. muayene yaptıramaz. bu da vergi dairesinde karayolları para cezası olarak aracın üzerine cezai borç olarak gözükür.

eğer cezanız vergi dairesine henüz intikal etmemiş (genelde 1 - 2 ayda intikal eder) ve size herhangi bir cezai tahakkuk verilmemiş ise doğrudan ptt şubesine veya ilgili bankaya gidip cezanızı ödedikten sonra aracınızı muayeneye götürebilirsiniz. bazen sistemden randevu alınabiliyor. sizi yanıltmasın Tüvtürk'e gidip geri dönenlerden olmayın.
  • 2017 de durum nasıl giden varmı hgs borcu ceza ödemeden girebiliyiz

Tefecilik resmen 15 kat ceza nedir 3 tane 10 liralık geçişin cezası 500 tl mi olur ayıp be
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yoklama kaçağı para cezası
    6 yıl önce açıldı
    trafik cezası uyap itiraz
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende yeni başlık açmak istemedim.ama burdan soruyum.ben aracı alalı bir ay oldu ama bu aracın 2015 marttan 2 tane hgs cezası var.anlamadıgım nokta alırken neden borcu yok gözüküyor.noterde adamdan keserdim borcu.şimdi bende muayeneye gidicem sorun yasıycagım ortada.adamı aradım öderim dedi ama saçma sapan iş.16 lira ceza büyümüş 190 lira olmusşimdi eski sahibinin ödemesini bekliycem.muayenem 17 sinde bitiyor.bide sıkıntılı bi ilçedeyim öyle zırt bırt muayeneyede gidilmiyor.haftanın iki günü mobil araç geliyor onada sıraya girecen ....
  • semih055 kullanıcısına yanıt
    selam arabayı 2017 ağustosta aldım şubat 2018 de vize yaptırdım hgs ceza sorgulamada plakaya haziran 2016 da fatih sultan mehmet köprüsünde kaçak geçiş cezası görünüyo ceza 120 tl olmuş anlamadım gitti ceza benden önce ama hepsini yaptırdım
  •  hgs cezası- muayene?

hgs cezasının muayne ile alakası olmaması gerekiyor vergi- trafik borcu ile alakası olabilir. kendi cezalarım ve muayne geçerlilik tarihim 15-03-2019 .
  • Benim bildiğim Vergi borcu olan muayene olamıyor, geçiş cezaları vergi borcu değildir ki tünelden (boğaz) arıza yüzünden ogs ve hgs si olan araçlara binlerce liralık borç çıkarıldığınıda biliyoruz, buna rağmen eğer onuda vergi olarak görüyorlarsa başka.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.