Şimdi Ara

Ruhsata işlenmeyen muayene sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler araç muayene girmiş muayeneden geçmiş yalnız ruhsata işlememişler.Ruhsata işlemek için ne yapmak lazım.

• Başka ülkede yaşayamam bünyem kaldırmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: #Lord of War#

Beyler araç muayene girmiş muayeneden geçmiş yalnız ruhsata işlememişler.Ruhsata işlemek için ne yapmak lazım.

Yeni ruhsat sayfası alacaksınız emniyetten. Muayene raporu ve ek 1 belgesi ile gideceksiniz harç ödeyeceksiniz ve alacaksınız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: korner12

quote:

Orijinalden alıntı: #Lord of War#

Beyler araç muayene girmiş muayeneden geçmiş yalnız ruhsata işlememişler.Ruhsata işlemek için ne yapmak lazım.

Yeni ruhsat sayfası alacaksınız emniyetten. Muayene raporu ve ek 1 belgesi ile gideceksiniz harç ödeyeceksiniz ve alacaksınız...

Ruhsatta yer var daha önce muayeneye girdiği tarih gözüküyor ancak yeni muayene ruhsata işlenmemiş.Yine yazdıklarınızı yapmalı mıyım?Yoksa çevirmede muayene raporunu göstersem yeterli mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #Lord of War# -- 27 Ocak 2016; 19:22:06 >
  • #Lord of War# kullanıcısına yanıt
    Ruhsatta muayene yeri varsa tüvtürk oraya işler zaten. Yoksa bi döküman hazırlanır. Onunla trafiğe gider yeni yaprak alırsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: rubelhizb

Ruhsatta muayene yeri varsa tüvtürk oraya işler zaten. Yoksa bi döküman hazırlanır. Onunla trafiğe gider yeni yaprak alırsınız.

Muayene yeri var ama malesef işlememişler.Yarın en yakın tüvtürk istasyonuna gidip bilgi alacağım.
  • Dava acsan kazanirsinlik olay

Muayene yapilan istasyona gidin direk,anca orda halledebilirler bu isi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Saka gibi guzel memleketim.
  • bana da aynısı oldu dün... saçma bir iş..
  • ruhsatsiz R kullanıcısına yanıt
    Artık muayne yaprağın bi önemi yok ruhsatta kalktı muayne kağıdı. Tüvtürkten aldığınız kağıdı ruhsatın içine koyacaksınız orda yazıyor bitiş tarihi.

• Ben muayene sırasında sormuştum bu konuyu. Artık ruhsattaki muayene kısmına bir işlem yapmadıklarını, verdikleri raporu yanımızda taşımamız gerektiğini söyledir. İlginç
  • yani diyosunuz ki gerek yok mu? gitmeyim o zaman tuvturke boşuna. vakit kaybından baska bişi değil..
    teşekkurler
  • Muaynen biteceği zaman gideceksin o mecburiyet kalkmadı. Polis sorguladığında muaynen olup olmadığını görebiliyor.sadece ruhsatta muayne yazılı olan yaprak kalktı. Muayne yeni araç aldığında tescil kağıdının not kısmında yazar bitiş tarihi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.