Şimdi Ara

Tüvtürk Muayene Koltuk Sayısı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Araç 2007 Doblo maxi combi. Orjinal olarak camlı ve koltuklu model. Önceki hafta muayeneye götürdüm, arabanın ruhsatında koltuk sayısı 6 olarak yazıyor diye ağır kusur yazdılar. Araçta gerçekten de 6 koltuk yok, 5 koltuk var. Neye göre ruhsata 6 koltuk yazmışlar bilmiyorum. Bu araç 2013 muayenesinden bu şekilde geçebilmiş.

Sorum şu: Bu arabanın ruhsatında 6 koltuk yazdığı için arkaya 6. koltuğu taktırarak geçmem mümkün mü(burası biraz komik oldu, insanlar koltuk söktürüp geçmeye çalışıyor ben koltuk taktırıp geçebilir miyim diye soruyorum)? İllaki ruhsatı değiştirip 5 e mi düşürmem gerek?

• Ruhsat değişmeden muayeneden geçmez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Ruhsat değişmeden muayeneden geçmez

Oradaki görevli ruhsatı değiştirmeden emniyette sistemden değiştirseler yeter dedi, böyle birşey mümkün olur mu ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nulla Poena Sine Lege -- 14 Nisan 2014; 19:57:45 >
  • BENİMDE DÜN BAŞIMA GELDİ. ARACIM MERCEDES CLK. RUHSATA 5 KOLTUK DİYE YAZILMIŞ. AĞIR KUSUR OLARAK YAZDILAR. TÜVDEKİ GÖREVLİ EMNİYETTEN DÜZELTTİRSEN YETER DEDİ. RUHSAT DEĞİŞMEDEN OLABİLİYORMU. TŞK.
  • Aynı sorun benim aracımda da var. Ruhsata o bilgiyi yanlış yazan emniyetteki görevli memur, ama ceremesini çeken biziz. Masrafına katlanıp ruhsat değiştirmeden muayeneden geçmiyor malesef.
  • Sonucu yazayim emniyette degismediler sayıyı belki de tanıdık yoktu ondan değişmedi. Parayi bayıldık ruhsatı degistik muayeneden geçtik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi halletmissiniz. Benim anlamaidigim , 6 koltuklu yazilmasindaki amac nedir? 0 aldiniz sanirim araci. Farketmemis miydiniz? arkada 3 koltuk, onde 2 koltuk 5 eder. 6. Koltuk nerde ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ARAÇ MUAYENEDE KOLTUK SORUNU..!!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonNn_

İyi halletmissiniz. Benim anlamaidigim , 6 koltuklu yazilmasindaki amac nedir? 0 aldiniz sanirim araci. Farketmemis miydiniz? arkada 3 koltuk, onde 2 koltuk 5 eder. 6. Koltuk nerde ?

Ikinci el aldik. O zaman muayenesi vardi. Valla kim yazdı bilmiyorum ama bizim uğraşacagimiz varmış demekki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nulla Poena Sine Lege

quote:

Orijinalden alıntı: SonNn_

İyi halletmissiniz. Benim anlamaidigim , 6 koltuklu yazilmasindaki amac nedir? 0 aldiniz sanirim araci. Farketmemis miydiniz? arkada 3 koltuk, onde 2 koltuk 5 eder. 6. Koltuk nerde ?

Ikinci el aldik. O zaman muayenesi vardi. Valla kim yazdı bilmiyorum ama bizim uğraşacagimiz varmış demekki.

Neyse saglık olsun.

• Nulla Poena Sine Lege kullanıcısına yanıt

Nasıl değiştiniz ruhsatı?

Benim aracımda 4 koltuk yazıyor 5 olması lazımmış.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.