Şimdi Ara

Bu araç alınır mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya şimdi söylediklerimin şu anki piyasa ile alakası yok biliyorum ama 2020 haziranda 215 bine sıfır 3008 almıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam şuanki piyasaya göre fena değil fiyatı temizse bence alınabilir

• 200 bin tl ye kadar temiz 1.4 egea bulamadık arkadaşımıza. sahibinden de gözlerimiz kan çanagı oldu. 200 bin tl ye taksi cıkması var sadece... siz farklı yere biz farklı yeremi bakıyoruz. temiz bir adet astra h 2007 bulduk 160 bin tl yarın gidip bakılacak. bir tanede temize yakın idare eder 250 binde captiva bulduk 185 bin tl onada cumartesi gidip bakıcaz. başkada araba bulamadık yok. full boyalı agır hasarlı yada tavan haric boyalılar 160 200 bin civarı c sınıfında 2008 sonrası temiz bişey yok bu paralara.

• sonofisiris2 kullanıcısına yanıt
    Aynen bana bu civice bu parayı verme diyorlar ama yok abi bulamıyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sonofisiris2 kullanıcısına yanıt
    2012 MODEL 1.4 TSİ GOLF TRENDLINE İlan No: 977571902
    sahibinden.com
    Volkswagen / Golf / 1.4 TSI / Trendline / 2012 MODEL 1.4 TSİ GOLF TRENDLINE sahibinden.comda - 977571902
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2012-model-1.4-tsi-golf-trendline-977571902/detay

Bu var yada pejo 308 var dizel

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-peugeot-301-1.6-hdi-108.000-kmde-981582325/detay

tamamen tesadüfen buldum ama mantıken bu daha iyi şahsen modeli var en azından

• btlufk kullanıcısına yanıt

pejo istemiyor maalesef bende önermiştim. golf ilanı kaldırılmış sanırım satıldı :(

bende arkadaşa o paralara o araçlar olurmu yazık günah diyordum, bul o zaman deyince işin vehametini gördüm. 200 altına b sınıfı araçlar var sadece... 2008 üstü c sınıfı bişey bulamıyoruz... ilan sayıları çok düşük. sadece istanbulu secince durum daha da kötü..

• 2010 ve üzeri 100bin km altı cruze bulunuyor o paraya, hem daha yeni hem düşük km hem c segmenti.Cruze öneririm.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Civice takiksan o paraya araba yok evet.

• bu piyasada hiç bir araba için alınır denmez.

Burada şu alınır diyeni linç ederler, geçen sene şu fiyattı diye rezil ederler ( sanki tavsiye eden fiyatları belirliyor gibi )

Konuya gelirsek: bahsi geçen araç eski araçlarımdan. imaj olarak sorunsuzluk imajı var. şanzımanı güzel.

yalıtım sıfır, kaporta - boya sıfır, arka amortisörler vurur, motor güçsüz ama yeterli, donanım fakir.

• 2007 ve 208 bin mi yanlismi duydum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bence bu araç her türlü celse, 301 ve sümbülden iyi. Bu araçlar binilebilir araçlar değil benim için. Ancak 208 bine daha modelli araçlar baksanız daha mantıklı bence.

• bazıları parayı ağaçtan topluyor herhalde.

• Zamanında insanlar düşük hacimli motorada karşıydı 1.2-1.0 0.9 Çekmez gitmez dediler alma dediler.
    Yani bundan 9-10 sene önce.
    Artık herkes düşük hacimli motorlara alış , daha dogrusu alıştırıldık fiyat farkı yüzünden.

Şuanki günümüzdeki fiyatlar cip ve dolar yüzünden halen yükselişte piyasada net fiyat oluşmamakta. Halen oluşmayacakta.
    5 yıldır dalgalı yükselişler söz konusu , halen alışmakta güçlük çekiyoruz 5 yıl sonra araç fiyatı halen artıyor olcak biz yine alışmakta veya alışmamakta güçlük çekecegiz.

Dolar nezaman durursa, dünya nezaman düzene girerse biz ozaman tam anlamıyla fiyatlara alışacagız.
    Alışacagız ama ALAMAYACAGIZDA.

Şuanki piyasa her hangibir mevcut aracın hakkıdır ama şunuda ön görmek lazım insanların alım gücü.

Sen 200 bine aldıgın arabayı 300 bine kime satcaksın.
    Yani araba piyasası durdugu yerde artarken indanların maaşları durdugu yerde artmıyor.

Durumu toparlarsak
    Hangi aracı alırsan al bir şekilde al fiyatlar durmayacak.
    Arac piyasasını iyi arastır
    Benim arkadaşım sarı sitede focusu piyasasına bakarak koydu 210 bine satamadı. Parayada sıkıştı yavas yavas indirmek durumunda kaldı 175 bine sattı.

Piyasa fazlasıyla durgun, insanlar böyle arabaları düşürmek için can atıyor.
    Aracı cok begenirsin 20 bin fazla ver eyvallah.
    Sarı site piyasasına göre arac fiyatı belirleme derim.

• vay be

nerdeyse 15 yaşında araba 200 bin tl

vay anasını hatta babaannesini

Araba alacaksanız burada hiç dolanmayın , aldığınız günden 1 ay sonra iyi ki almışım diyeceksiniz. Sizinle aynı düşüncedeydim , bir poloya 170-180 mi vereceğim diyordum 240 kusüre zor aldım. Şimdi emsallerine 300 ve üzeri yazıyorlar.

He arabam o kadar ediyor mu ? etmez bana göre bu arabanın maksimum 100bin olması gerek.

Merkez bankası faiz indirdi ve belli ki indirmeye devam edecek , kur artıkça 0 fiyatları aratacak ve 2. el piyasası daha beter olacaktır.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.