Şimdi Ara

VW Polo 1.2 Trendline bir kaç soru ve inceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
3.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlr merhaba öncelikle şunu belirteyim aracı ben değil arkadaşım aldı ben şuan onun ağzından yazıyorum fikirlerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum.

Araç 2012 model ve Trendline. 1.2 70HP motoru var. Yakıt tipi benzinli. 4.000km'de ve 29.000TL'ye alındı.

Öncelikle aracın 4 camının da otomatik olması güzel olmuş. Ben henüz aracı kullanma fırsatını bulamadım fakat aracın tepkileri iyi gibi. Yani 1.2 motora göre gayet seri kalkışlar ve kaçışlar yapabiliyor.

Hız 110-120 km/s civarında iken içeride fazla ses olmuyor buda bence olumlu bir yanıdır bu aracın. Çukurlara girdiğimizde de fazla sallantı hissetmedim. Bir keresinde ani fren yapmamız gerekti ve ABS tam zamanında devreye girerek olabilecek en iyi şekilde durdurdu aracı. Gerçi fazla hızlı değildik ama bence iyiydi.

Olumsuz yan olarak boy mesafesi bana biraz kısa geldi. Kafam tavana değecek gibiydi nerdeyse Kartal gibi geniş araçtan inip Polo'ya binince kendimi sıkışmış gibi hissettim ilk anlarda

Ancak şöyle birşey farkettim. Araç boşta dururken gaza basıp bıraktığımızda örneğin devir göstergesi 2'ye kadar çıkıp aşşağıya doğru düşerken o düşüş esnasında titreyerek aşşağıya iniyor. Bu bir sorun mudur öncelikle bunu sormak istiyorum.

2. olarakta bu araçta dijital olarak vites değişim göstergesi var ve acayip değişik bir sistemmiş bu ben ilk defa gördüm Örneğin araç henüz 50km/s hızla giderken 5. vitese geçmenizi istiyor. Ben bu zamana kadar hep LPG'li araçlar kullandım ve vites geçişlerini motor sesine göre yaptım. Şimdi bu araç 5. viteste 50km/s hızla giderken daha fazla yakıt tüketmiyor mu ? Bunu çok merak ediyorum.

Son olarakta fotoğrafları ekleyip cevaplarınızı beklemeye koyuluyorum.

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nk061 -- 3 Nisan 2013; 20:01:38 >

• Ibiza'nın tırnağı olamaz

Bi de resimler bozuk.Sonlarında sadece .jpg olmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

Ibiza'nın tırnağı olamaz

Bi de resimler bozuk.Sonlarında sadece .jpg olmalı

Hocam simage olarak yükledim ama 1 karakter boşluk kaldığı için olmamış, şimdi düzelttim.

İbiza'ya binmedim bile o yüzden yorum yapamıyorum

• Arkadaşınızın aracı hayırlı olsun, öncelikle ibizanın 1.2TSi ile karşılaştırmaya girmemek gerek acımasız olur, sahsi fikrimce de polo 1.4 tercih edilse daha iyi oludu neyse efendim;

Devir düşüşü sonunda motor stop etmiyorsa bir sorun olduğunu sanmam. İlk zamanlar böyle şeylere takılınıyor ama ilerde alışılır.

Vites göstergesi bendede aynı çalışıyor hatta düz yolda bir süre 3.vites 45'le giderken 5e geç bile diyebiliyor, tamamen ekonomi odaklı, anlık tüketim göstergesiyle yaptığım kontrollerde önerilen viteslerde tüketimin daha düşük olduğunu gördüm ama siz yinede hislerinizle hareket edin düşük devirde araç vuruntu yapabilir.

Son olarak bu motora istenirse LPG monte ettirilebilir,

Ayrıca ayrıntı bilgi içinhttp://forum.donanimhaber.com/m_50469601/tm.htm takip ediniz.

• Hocam Polo kim ne derse desin en güzel ve kıymetli araçlarından biridir hayırlı olsun.

Fiyat bana biraz yüksek geldi çünkü 0 km olarak bu fiyatlara verdiler geçtiğimiz günlerde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: erciiment

Arkadaşınızın aracı hayırlı olsun, öncelikle ibizanın 1.2TSi ile karşılaştırmaya girmemek gerek acımasız olur, sahsi fikrimce de polo 1.4 tercih edilse daha iyi oludu neyse efendim;

Devir düşüşü sonunda motor stop etmiyorsa bir sorun olduğunu sanmam. İlk zamanlar böyle şeylere takılınıyor ama ilerde alışılır.

Vites göstergesi bendede aynı çalışıyor hatta düz yolda bir süre 3.vites 45'le giderken 5e geç bile diyebiliyor, tamamen ekonomi odaklı, anlık tüketim göstergesiyle yaptığım kontrollerde önerilen viteslerde tüketimin daha düşük olduğunu gördüm ama siz yinede hislerinizle hareket edin düşük devirde araç vuruntu yapabilir.

Ayrıca ayrıntı bilgi içinhttp://forum.donanimhaber.com/m_50469601/tm.htm takip ediniz.

Hocam şimdi arkadaş şu şekilde düşünüyor. Bu araçta 5 yıl garanti varmış sanırım ve 1 yılı dolmuş. Geriye kalan 4 sene içinde LPG taktırırsa garanti bozulacağı için LPG taktırmak istemiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: nk061

quote:

Arkadaşınızın aracı hayırlı olsun, öncelikle ibizanın 1.2TSi ile karşılaştırmaya girmemek gerek acımasız olur, sahsi fikrimce de polo 1.4 tercih edilse daha iyi oludu neyse efendim;

Hocam şimdi arkadaş şu şekilde düşünüyor. Bu araçta 5 yıl garanti varmış sanırım ve 1 yılı dolmuş. Geriye kalan 4 sene içinde LPG taktırırsa garanti bozulacağı için LPG taktırmak istemiyor.

Yok efendim vw kime nerde 5 yıl garanti vermiş, 2 yıl garanti verir sizde 1000-tl ödeyip full-life garanti adı altında 1 sene ekletirsiniz 3 yıl olur. Ben daha fazla garanti verildiğini duymadım.

Bu motor bildiğim kadarıyla LPG'ye uygun gerçi derinlemesine araştırmadım, araştırılıp takılabilir ben 2012 hitler motor golfüme derhal "yemişim garantisini" diyip taktırdım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nk061

quote:

Yok efendim vw kime nerde 5 yıl garanti vermiş, 2 yıl garanti verir sizde 1000-tl ödeyip full-life garanti adı altında 1 sene ekletirsiniz 3 yıl olur. Ben daha fazla garanti verildiğini duymadım.

Bu motor bildiğim kadarıyla LPG'ye uygun gerçi derinlemesine araştırmadım, araştırılıp takılabilir ben 2012 hitler motor golfüme derhal "yemişim garantisini" diyip taktırdım.

Peki bu Polo'larda çıkan en büyük sorun nedir ve parçaları pahalı mıdır?

• Hayırlı olsun araç

Titrene olayını ilk defa duydum. Başka bir araçta rastlamadım ama ben dikkat etmemeiş olabilirim.

Onun dışında yol düz veya aşağı eğimliyse vites uyarı göstergesine uyun. Ancak yokuşlarda vs. uymak mümkün olmuyor .

5. vites 50 km için çok erken geldi ama uzun bir vites olabilir. Ben 50 de 4 e atıyorum en fazla.
  • Değerli DH Otomobil bölümü müdavimleri hala sorularıma tam olarak cevap alamadım. Tartışma konusu açsam hemen doluşurdunuz tok kapı sesi vs. vs. diye
  • Hiç VW marka aracım olmadı. Sorularınızın cevabı bende yok. Ama:

Yaklaşık 10 yıldır DH takip ederim, artık tok kapı sesi diyince aklıma mercedes,audi,bmw falan gelmiyor. Direkt VW... Vay arkadaş..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.