Araçta artık 1.0 TSi ve 1.0 e-TSi motor yok. Baz motor artık 1.5 TSi motor 115 PS ve 220 N/m olmuş. Bu motoru Mild-Hybrid olmadan 6 ileri manuelle alabiliyorsunuz. Üst versiyonlarda 1.5 e-TSi 150 PS 250 N/m, 2.0 TDi 150 PS, 2.0 TSi 245 PS vs. mevcut. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Golf 8.5 Makyajlı Kasa Tüm Donanımlar, GOAL ve 50. Yıl gelmiş (Teneke jant gelmiş, 1.0 motor yok)
-
-
Canberk BulutyoutubeGolf 8.5 Facelift (2025) Makyajlı Yeni Golf 8.5 Tüm Donanımlar (GOAL, 50. YIL)https://www.youtube.com/watch?si=qa2LtAokrWGiuxPe&v=JR3uKMgzM7U&feature=youtu.be
[DHTUBE=]https://www.youtube.com/watch?si=qa2LtAokrWGiuxPe&v=JR3uKMgzM7U&feature=youtu.be[DHTUBE=]
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bazdan doluya
Base/Golf
Life
Style / Goal / 50. Yıl
R-Line
Bakalim Doğuş Goal paket getirecek mi?
En son 2006 dünya kupası için gelmişti. Meşhur Golf 5'lerde vardı.
Bu şekil manuel gelen Golf Impression 1.5 olacak.
Doğuş manuel getirirse, baz paket çok leş olmazsa 1,3 milyon civarına 1.5 Impression alınır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
GOAL donanım
1.5 TSi motor 115 PS ve 220 N/m 6 ileri manuel
alınır, yıllarca binilir, toruna torbaya bırakılır...
-
Bugün bayiye gidip biraz baktım.
Golf 8'in Life paketi vardı, araba da aktif güvenlik sistemleri de yok, ESP'li 2004 model Golf'le aynı güvenlik özelliklerine sahip.
Makyajlı kasa da en baz versiyonda bile otomatik fren, adaptif hız sabitleme, şerit takip, çapraz geçiş, araçtan ayrılırken arkadan gelen varsa kapının açılmaması vs. epey dolu olacak.
Golf 8'in pek yüzüne bakmadılar ama şu an makyajlı kasa satışları da 2'ye katlanmış durumda. EU genel ayda 8-10 binlerden tekrar 20-25 binlere geldi.
1.5 motorda manuel alırsanız e-TSi gelmiyor ama hem manuel, hem 220 tork ile dizel araba gibi yakar tahminimce.
Makyajsız kasa gerçekten bomboş. Hele hele Impression paket son gelen Golf 7 Midline Plus'lardan daha boş. Işıklı makyaj aynası bile yok. Polo'da dahi standart...
Golf 8.5 tutulacak diye tahmin ediyorum.
-
1.5 manuel'i düzgün bir fiyattan getirip, rahat da bir koltuk koydular mı enfes bir araç olur
-
Goal gelecek mi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynı aktif güvenlik özelliklerine sahip olabilir ancak orda bile Abs Esp, havayastığı gibi klasik donanımlarının prensibinde güncelleme olmuştur.
-
Avrupa Birliği’nin yeni güvenlik donanımı regülasyonu ülkemizde 2. yarıdan itibaren yürürlükte olacak.
Benim merak ettiğim bu yeni güvenlik donanımı regülasyonu olmayan Golf modelleri makyajlıda olsa ülkemizde nasıl satılacak.
Çünkü Doğuş neredeyse boşun boşu donanımı olmayan otomobilleri sırf Golf imajı var diye ederinde çok yüksek fiyatlara şimdiye kadar sattı ..!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bamorex -- 29 Haziran 2024; 2:6:38 > -
1.5 manuel övgüsü yapılmış durmuş. Manuel vites diye bir şey mi kaldı? Egea 1.4 dışında hiçbir araçta yok artık.
Offf offff. Sonunda geldi be 1.5 tsi denilen mühendislik abidesi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şimdi kontrol ettim, Almanya'da Golf 8 FL, Polo'dan %30-35 arası daha fazla fiyata satılıyor. Maalesef manuel bile olsa 1.5TSI Golf minimum 1500TL'ye gelecek gibi. 1500TL'yi de manuel araca vermek pek mantıklı bir hareket olmayacaktır.
Şöyle 200 bin TL sıfır faizli kredi ile 1100TL'ye, kapak jant, beyaz renk, 4 silindir, 1.5TSI, manuel bir Golf satılsa fena bir seçenek olmazdı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -FoundeR- -- 29 Haziran 2024; 18:24:46 > -
golf devri biteli yıllar oldu lol. ileride aynı passat gibi üretimden kaldırılır veya SUV olur
-
Aktif güvenlik donanımı benim için önemli değil. Misal polo da yaptılar. 4 hoparlör ve minicik ekrana düştüler.
Yeni Golf te böyle olacaksa başarırız bir model olmaya devam edecek.
Golf 8 ile dibi gördü ve devam ediyor.
Gerçekten rezil ettiler 7'den sonra aracı. Zaten satmadı da, o iğrenç çin malı atari gibi ekranı ve gösterge paneli, vites etrafının ucuz Hintli arabalar gibi görünmesi, leş motor seçenekleri vs... vs...
-
Şu saatten sonra dizel otomatik bile alınır ama manuel benzin... Bilemedim.
İnsanların manuel vites istemesine neden bu kadar tepki gösteriliyor? Araç sadece manuel satılacak denmemiş ki size ne milletin tercihinden!? Sanki başlıkta otomatik vites yerilmiş gibi gelmiş savunmaya geçmişler! Gücü düşürülmüş motor, varolan malzeme kalitesi, arkada bağımsız süspansiyon olacak mı v.s. bunları konuşmak varken neye takılıyorlar hayret bir şey!
-
Herkese otomatik vites dayatılmasına karşıyım.
Kalabalık şehirde yaşamayanlar için manuel candır hem az yakar hem sorunsuzdur.
8.5 ülkemize ne zaman geliyor? Tarih belli mi?
1.5 manuel övgüsü yapılmış durmuş. Manuel vites diye bir şey mi kaldı? Egea 1.4 dışında hiçbir araçta yok artık.
|
GOAL donanım 1.5 TSi motor 115 PS ve 220 N/m 6 ileri manuel alınır, yıllarca binilir, toruna torbaya bırakılır... |
Herkese otomatik vites dayatılmasına karşıyım. Kalabalık şehirde yaşamayanlar için manuel candır hem az yakar hem sorunsuzdur. |
Bugün bayiye gidip biraz baktım. Golf 8'in Life paketi vardı, araba da aktif güvenlik sistemleri de yok, ESP'li 2004 model Golf'le aynı güvenlik özelliklerine sahip. Makyajlı kasa da en baz versiyonda bile otomatik fren, adaptif hız sabitleme, şerit takip, çapraz geçiş, araçtan ayrılırken arkadan gelen varsa kapının açılmaması vs. epey dolu olacak. Golf 8'in pek yüzüne bakmadılar ama şu an makyajlı kasa satışları da 2'ye katlanmış durumda. EU genel ayda 8-10 binlerden tekrar 20-25 binlere geldi. 1.5 motorda manuel alırsanız e-TSi gelmiyor ama hem manuel, hem 220 tork ile dizel araba gibi yakar tahminimce. Makyajsız kasa gerçekten bomboş. Hele hele Impression paket son gelen Golf 7 Midline Plus'lardan daha boş. Işıklı makyaj aynası bile yok. Polo'da dahi standart... Golf 8.5 tutulacak diye tahmin ediyorum. |
1.5 manuel'i düzgün bir fiyattan getirip, rahat da bir koltuk koydular mı enfes bir araç olur |
Baz donanım Artık yağmur sensörü ve Otomatik kararan iç dikiz aynası ile geliyor Işıklı makyaj aynaları halen yok 1.5 motor 115 beygir ve 220 Newton metre tork üretiyor otomatik frenleme sistemi ve şerit takip asistanı standart olmuş.
6 hoparlör ve 1 merkezi hoparlör ile 7 hoparlörlü ses sistemi de standart olmuş. Haftaiçi TR paketlerinin videosunu+Polo/T-Roc/Tiguan MK3 yükleyeceğim nasip olursa. |
Benzer içerikler
- hak mahrumiyeti var ne demek
- yıl olarak 18 yaşına girince ehliyet alabilirmiyim
- gece araç kullanırken göremiyorum
- emniyet kemeri çekince gelmiyor
- arkadan itişli araba dezavantajları
- mercedes 2024 fiyat listesi
- yeni 5008
- yol tutuşu en iyi kış lastiği
- 35 tfsi ne demek
- fiat 500e fiyat listesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X