Şimdi Ara

2017 OPEL İNSİGNİA 1.5 VE 2.0 MOTORLAR İLE GELECEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
1.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Opel'in önümüzdeki günlerde gün yüzüne çıkaracağı ikinci jenerasyon olacak yeni kasa Insignia ile ilgili yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Segemntinin en iri modellerinden biri olmasına karşın boyutları büyüecek olan Insginia'nın boyu yeni nesilde 55 mm artışla 4.897 mm'ye aks açıklığı ise 92 mm'lik artışla 2.829 mm'ye ulaşacak. Bu sayede daha geniş bir iç emkan sunacak olan yeni kasa Insignia'nın yüksekliği ise 29 mm azalarak daha sportif bir görünüm elde edilecek. Yeni platofrmu ve kullanılan teknolojiler sayesinde öncülüne göre 175 kg hafifleyecek olan yeni Insignia 2017 Mart ayında yollara çıkmaya başlayacak.

2017 Insignia Motor Seçenekleri;
    Yeni Insignia'nın motor gamında en çok dikkat çekici detay ise yeni 1.5 ve 2.0 litrelik turbo benzinli motorların görev almaya başlaması olacak.Yeni Astra'da kullanılan 1.4 litrelik turbo benzinli motorın geliştirilmesi ile ortaya çıkan yeni 1.5 turbo benzinli motor Insignia'da 165 hp güç ve 250 Nm tork değeri ile yer alacak. 6 kademeli manuel şanzıman ile sunulacak bu motor aracın 8.4 saniyede 0'dan 100 km/s hıza çıkmasına ve 210 km/s hıza erişmesine imkan verecek.

Yeni 2.0 litrelik turbo benzinli motor ise 250 hp güç ve 400 Nm tork çıkışına sahip olacak. Bu motor yeni Insignia'da sadece 8 kademeli otomatik şanzıman ve dört tekerlekten çekiş sistemi ile birlikte yer alacak.

Opel Insignia 1.6 dizel ( Bi-turbo)
    Yeni Opel Insignia'da 1.6 litrelik ve 2.0 litrelik dizel motorlar ikişer farklı güç çıkışı ile sunulmaya devam edecek. Dizel gamındaki en önemli yenilik ise 136 hp güç üreten 1.6 litrelik CDTi motorun bi-turbo versiyonunun 160 hp üzeri güç çıkışı ile yeni Insignia'da sunulmaya başlanacak olması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 28 Ekim 2016; 19:18:01 >

• 1.5 lt benzinli motorda 8 ileri otomatik vites ile mi gelecek?

Hızlanma verileri şimdiki kasadan çok daha iyi olduğu görülüyor. Yakıt değerleri de iyi olur inşallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hep umut hep umut.

Talisman yaptı işte.

• Opel yavaş yavaş eski günlerine dönüyor gibi.Ağırlık ve aktarma sorunlarını çözdüler artık.Motorları da çok güzel.Yalnız allah aşkına şu yan sinyalleri aynaya koyun
  • Hele bi ciksada canli canli gorsek.

Opelin garip bi stratejisi var. Tum modellerinde ayni motorlar kullanilmiyor. Corsada kullanilan 1.0t nin gucuyle astra k da kullanilan 1.0t nin gucleri farkli. Astrada kullanilan 1.4t insigniada yok onun yerine 1.5litreye cikarilmis daha guclenmis bi motor var garip.

Her neyse. İnsallah guzel bi fiyat donanim ikilisi ile ulkemize gelir ve sokaklarda boy gosterir.

Birde ben su kaniya vardim artik. Facebookta astra k grubunda bu aralar bi takim sikayetlerde bulunan ckok insan var. Kendimce soyle bi karar aldim. Yeni cikmis bi model almayacagim. Ya makyajina az kala alacaksin yada makyajlaninca alacaksin ufak tefekde olsa sorunlar oluyor cunku.

• Bekle bekle bekle...ölme eşeğim ölme!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.6 160 hp dizelin fiyatı 2.0 benzinlinin fiyatından fazla olur bakar görürsünüz. ya da denk olur. sağolsun ülkemizdeki dizel otomatik furyası.

1.5 turbo güzel fiyattan gelirse f/p olabilir ama yeni kasa araçların hiçbiri güzel fiyattan gelmeyeceği için pek fazla umutlanmıyorum.

136 hp motoru şu anki kasada test etmiştim 24 saat testinde. gayet güzel ve yeterliydi.aracın hafifleyeceğini de düşünürsek oldukça yeterli ve tatminkar olacaktır yeni kasada.

160 hp ile araç harika olur ama en aşağı 135-140 kayme çekerler cosmo donanıma.

şimdi bi de ötv düzenlemesi falan diyolar. bayağı şeyler değişecek merakla bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hysteria_ -- 28 Ekim 2016; 20:02:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    0 golf 8.5 vs 2021 üstü a3
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1.6 170 hp idi 1.5 165 hp mi yapmışlar manueli ztn fena değildi otomatikle yine çok yakar az kaçar

• Bassat kilerı geçtim de peremium ları satışta geçse bari...

• quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

Opel yavaş yavaş eski günlerine dönüyor gibi.Ağırlık ve aktarma sorunlarını çözdüler artık.Motorları da çok güzel.Yalnız allah aşkına şu yan sinyalleri aynaya koyun

Son 10 senedir duyulan klasik laf ''Opel yavaş yavaş eski günlerine dönüyor gibi''
    Sonuç : DÖNEMEDİ
  • İlk kasa insignia da olduğu gibi ikinci jenerasyonda f/p kralı olacaktır.Birde 1.4t da yaptıkları gibi orjinalden lpg ile üretirlerse peynir ekmek gibi satar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Schneeflocke

quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

Opel yavaş yavaş eski günlerine dönüyor gibi.Ağırlık ve aktarma sorunlarını çözdüler artık.Motorları da çok güzel.Yalnız allah aşkına şu yan sinyalleri aynaya koyun

Son 10 senedir duyulan klasik laf ''Opel yavaş yavaş eski günlerine dönüyor gibi''
    Sonuç : DÖNEMEDİ

TAMAM
  • Opelin en büyük hatası vectra adını kaldırıp insigniayı kullanması oldu.

• zotacing kullanıcısına yanıt
    150 bin nedir o paraya dizel otomatik full donanım talisman passat alıyorsun

yen kasa yeni motor diye 50 60 bin tl zam nerde görülmüş

o fiyata benzinli verirse zaten baştan ölü doğar kimse almaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 29 Ekim 2016; 19:30:58 >
  • talharo123 T kullanıcısına yanıt
    tamam sallıyor da biraz düzgün sallasın bare 150 bini canlı görmüş mü acaba benzinli arabaya o fiyatı biçmiş
  • En önemli kriter giris fiyatlaridir.bugun passat kactan giriyorsa sen onun 5 10bin altina gireceksin piyasaya.yoksa avuclarini Yalarlar

• Bence satışlar passatın altında superbnin üstünde olur. Satışlar önemli değil. Bir aile için ekonomik olarak ve yaşam alanı olarak gelişmesi iyi olacaktır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kagni gibi araba yapmazsinlar. biraz guclu olmali.
  • Mevcut İnsigni az evvel baktım sedan versiyon 1.6 cdti 1548 kg. Yeni versiyon eğer 175 kg hafifleyecekse 1373 kg olur ki, benim megane 3 ile aynı kiloya gelir. Megane 3 edc dizel otomatik 110 bg ile bu kadar atikse, 136 bg'lik insignia şanzımanı aynı kalsa bile müthiş performans gösterir. ( güncel insignia otomatik şanzımanla 10.9 sn'de fıfır 100 yapıyor )

Ki şu an kullanılan tork konvertörlü klasik otomatik. Şayet zf falan gelirse of of of.

Para olsa da arka tamponu boyatsam ben dedim bir an. Ne işim var bu konuda bilemedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.