Çok sağolun, o sayfa için reklam engelleyici kapattım şuan görebiliyorum |
Golf 8.5 Makyajlı Kasa Tüm Donanımlar, GOAL ve 50. Yıl gelmiş (Teneke jant gelmiş, 1.0 motor yok) (3. sayfa)
-
-
Baz donanım Artık yağmur sensörü ve Otomatik kararan iç dikiz aynası ile geliyor Işıklı makyaj aynaları halen yok 1.5 motor 115 beygir ve 220 Newton metre tork üretiyor otomatik frenleme sistemi ve şerit takip asistanı standart olmuş.
6 hoparlör ve 1 merkezi hoparlör ile 7 hoparlörlü ses sistemi de standart olmuş.
Haftaiçi TR paketlerinin videosunu+Polo/T-Roc/Tiguan MK3 yükleyeceğim nasip olursa.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2023 Golf 8 R line boş bir araba mı?8.5 mu alınır yoksa daha düşük paket?
Golf 8i sevememenin tek sebebi ekranıydı. Neyseki o düzeldi hocam. Ekran güzel olmuş. Paranız varsa her zaman en son çıkan alınmalı. Ama tabiki ekran göreceli bir şey. Bana yeter derseniz 8 alıp çıkın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
12.9" ekranlı discover pro ilerleyen haftalarda opsiyonel olarak sunulacakmış
edition 50 donanımın gelmesi planlanmıyormuş
-
Ne yazık ki dizel yok
Almanya konfigürasyon sayfasında styleda 12.9 inç ekran standart olarak var ama bizde yok
-
Arkadaşlar life ile style paket fiyat teklifi alan oldu mu hiç
-
Maalesef yurt dışında 12.9 bize gelince 10.3 ayrıca yurt dışı incelemelerinde ekran çok akıcı bizdeki bayi incelemelerinde ekranlar kasılarak ilerliyor..
Elektrikli koltuk olmaması v e arka süspansiyonun torsiyon olması da bilemedim.
-
İlk gördüğümde donanımını sevmiştim ama ekran olayını görünce soğudum, almayacağım
1.5 116 hp opak renk life paket için Balıkesir Yağcı 1555000,Vosmer Bornova 1552000,Çanakkale Avek 1560000,stil paket 116 hp için Balıkesir Yağcı 1725000 lira fiyat verdi.150 beygirlik modellerin henüz gelmediğini söylediler,12.9 inç ekran ileride 150 lik stil paketle birlikte gelecekmiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutay86 -- 13 Temmuz 2024; 10:56:23 > -
116 hp style paket + anemon mavisi ve 18 inç catania jantlarla 1770'e verirlerse alırım. Olmazsa makyajlı Formentor beklerim.
-
Acarlar otonun youtube Türkiyede çekilmiş videosunda kücük ekranda akıcı bende şaşırdım.
bende 12.9 a bakacağım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrkb -- 14 Temmuz 2024; 13:58:28 >
daha önceki avrupa kupasında da goal benzeri (ismini hatırlayamıyorum) bir donanım getirmişlerdi. satarken sıkıntı olur öyle bir donanım.
-
Almayın...
Bu adamlar vatandaşımızı enayi yerine koyuyor.
Golf 5 te vardı bu donanım
sunroof hariç dolu bir araçtı ve trendline comfortline arası bir fiyatta satardı
20 yıl olacak neredeyse…
satmanın zor olma kısmı Golf modelinde pek çalışmaz.
özellikle otomatiği çok tercih edilir her türlü satarsın 👍
-
golf 7'de de vardı ve satması daha zordu. comfort diye gazlamaya çalışıyorlardı millete satarken.
-
VW sever gazlamayı
+ donanımı ek para satmayı kendine ilke edinmiştir
artık yıllar oldu bunu ezberledik...
VW'nin artık oturmuş kalıplaşmış bir alıcısı var...
3-5 yıl içinde bu nerelere gider... o eski alıcılar döner tekrar VW alır mı bunu görmek lazım gerek
comfort monfort bir şekilde sattılar ve alıcısı hep oldu bunu anlatmak istiyorum
el arabası yapsın üzerine Golf yazsın diyen alıcısı çıkar...
alıcısı çıksın bu arada
-
Yeni Vw Golf Life 1.5 eTSI Donanımında standart olan asistanlar.
GSR II nedeniyle zorunlu olan Asistanlar dışında başka bir Asistan mevcut değil .
Yarı Otonom Sürüş Asistanı “Travel Assist” - Kör Nokta uyarı sistemi " Advanced Systems " gibi bazı donanımlar Life pakette mevcut değil. Bazı arkadaşlar olmasada olur diyebilir ama bu ( Life donanım ) fiyatlara bunlarında olmasını isterdim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bamorex -- 24 Ekim 2024; 17:5:2 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X