Şimdi Ara

Golf 8.5 Makyajlı Kasa Tüm Donanımlar, GOAL ve 50. Yıl gelmiş (Teneke jant gelmiş, 1.0 motor yok) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
8
Favori
6.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Otomatik vites biz gibi fakir ülkelere gitmez. Eşim otomatik vites araba kullanıyor ve araç yeniledigimizde yine otomatik vites istiyor. Detaylıca araştırdığında toyota ve hondayı çıkıyorum diğer otomatik vitesler saatli bomba. Bizim gibi fakirler kaldıramaz o maliyetleri.

• Bezdumda B kullanıcısına yanıt

Bu ay 8.5 showroom'lara gelecek ve satmaya başlayacaklar

1.5 motor manuel de olacak, ama GOAL donanım gelecek mi bu bilgi bende yok.

GOAL gelecekse ve bilen varsa yeşillendirebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infinite -- 1 Temmuz 2024; 11:41:20 >
  • infinite kullanıcısına yanıt

Gelince, gelen paketler için resmi olarak donanım paketlerini incelerim.

MK8.5 Variant, Polo GSR2, Taigo GSR2 vs. hepsini video yapıyorum

Toplam 150 civarında video yapacağım InşâAllah.

VW, Audi,Porcshe, Skoda, Seat, Bentley, Bugatti vs. VAG grubundaki tüm arabalar olacak buraya 50 video.

50-100 arası videolar PSA-Renault Fransız araçlar.

100-150 Premium'ların hepsi, Mercedes A B C E S CLA GLA GLB GLC GLS EQA EQB EQC EQS G serisi vs. olacak ama çok yoruyor Mercedes videoları, S580 Maybach'da 40-45 renk seçeneği var.

150-200 arasını da Japon-Kore ayırmayı planlıyorum, yıl sonuna kadar 400 videoyu devirmeyi çalışacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polo türevi hafif ve çevik araçlarda DSG arızası hiç duymadım 2017 sonrasında.

Kavrama da 120 binde değişince ilanlar şanzıman indirmeden 200-300 bin km giden araba dolu görünüyor.

Dizel otomatik ve Tiguan-Passat gibi arabalarsa DSG sorun çıkarıyor çünkü kasa ağır ve şehir içinde normal olarak dayanmıyor.

• Ne ne ne 2.0 tdi mı gelmiş, rabbim şükürler olsun, çift kırmızı tdi’ım hoş geldin ya, hoş geldin..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Golf 8.5 Makyajlı Kasa Fiyat Listesi

Golf 8.5 Makyajlı Kasa Tüm Donanımlar, GOAL ve 50. Yıl gelmiş (Teneke jant gelmiş, 1.0 motor yok)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamir84 -- 5 Temmuz 2024; 20:33:3 >
  • zamir84 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, bu arada bu lanet sayfa pcde gözükmüyor fiyatlar ama mobilde gözüküyor, sizde de öyle mi

• manuel'ine en fazla 1100 verilir. Bu fiyatlarla golf'ün işi çok zor

• Life paketin donanımı baya tatminkâr görünüyor. Sene sonu kampanyasıyla iyi fiyata alınıp yıllarca binilebilir.

• Gangnamstyle16 G kullanıcısına yanıt

hayır ikisinde de gözüküyor bende

• Mr.Misterr kullanıcısına yanıt

Evet benim de aklımı çeldi almayı düşünüyorum beğendim

• Bağımsız süspansiyon var mı yok mu nasıl öğrenebiliriz

• 1.6 yazdığına bakmayın 1692. Yani 1.7.

Benzer özellikleri sunan passat 1840. Üstelik 150 lik motor var. Yani ucuz değil.

• Passatın liste fiyatı 1840 mı?

İmpression modelini geçen ay bıraktıkları rakam bu.

• Anladım, golfün bayi fiyatları geldiğinde bakarız

• byburaq67 B kullanıcısına yanıt
    Stellantis grubunun otomatikleri son derece sorunsuz hocam.

Eat8 oldukça güzel. 5 yıl garanti ile kafanız rahat binersiniz. (Hala 5 yıl var mı bilmiyorum. +3 yıl garanti + bakım/parça alınabiliyordu)

• 1.5 115 DSG Life için 1570 gibi fiyatlar alınmaya başlanmış. Liste fiyatından 100-125 bin civarı aşağıda olacak gibi duruyor.

• Anasayfada area view 360 kamera özelliği gösteriliyor hatta sayfası da mevzut, opsiyonel diye gözüküyor

https://binekarac.vw.com.tr/tr/modeller-fiyatlar/arac-modelleri/yeni-golf.html/__layer/layers/modeller/yeni_golf/guvenlik/area-view/master.layer

Ama araç konfigürasyon kısmında bu özellik gözükmüyor, ekleyemiyoruz, bilgisi olan var mı niye böyle bir şey var

Sanırım reklam engelliyici yüzünden. Bende de bir tarayıcıda gözüküyor diğerinde gözükmüyor.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.