Şimdi Ara

İ20 1.4 CRDİ Nasıl bilirsiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
15.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 60-65 bandında bulunabiliyor sanırım ama araç hakkında hiçbir bilgim yok yardımcı olur musunuz ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Hyundai i20 1.4 CRDi: Bilgilendirme Rehberi

Hyundai i20 1.4 CRDi, yüksek performans ve yakıt verimliliği arayan kullanıcılar için ideal bir seçimdir. Bu rehberde, Hyundai i20 1.4 CRDi hakkında bilmeniz gereken tüm önemli bilgileri sağlayacağız.

1.4 CRDi Motor

Hyundai i20 1.4 CRDi, 89 bg güç ve 220 Nm tork üreten 1,4 litrelik bir dizel motora sahiptir. Motor, Common Rail Doğrudan Enjeksiyon (CRDi) teknolojisi ile donatılmıştır ve bu da yakıt enjeksiyonunu optimize ederek performansı artırırken emisyonları azaltır.

Jump, Style ve Team Seçenekleri

Hyundai i20 1.4 CRDi, Jump, Style ve Team olmak üzere üç farklı donanım seçeneğiyle sunulur. Jump, temel özellikleri içerirken, Style daha gelişmiş özellikler ve şık bir dış tasarım sunar. Team ise en üst düzey donanım paketidir ve deri döşeme, navigasyon sistemi ve sunroof gibi premium özellikler içerir.

Kullanıcı Yorumları

Hyundai i20 1.4 CRDi'nin kullanıcı yorumları genel olarak olumludur. Kullanıcılar genellikle aracın performansını, yakıt verimliliğini ve konforunu övmektedir. Ancak bazı kullanıcılar sert süspansiyon ve sınırlı arka koltuk alanından şikayet etmektedir.

Alınır mı?

Hyundai i20 1.4 CRDi, güvenilirliği, düşük işletme maliyetleri ve geniş özellik yelpazesi ile bilinir. Yakıt verimliliği arayan ve orta büyüklükte bir hatchback isteyen kullanıcılar için iyi bir seçimdir. Bununla birlikte, öncelikle konfor veya arka koltuk alanı arayan kullanıcılar başka seçenekleri düşünebilir.

Özet

Hyundai i20 1.4 CRDi, yüksek performanslı ve yakıt tasarruflu bir hatchback'tir. Geniş bir donanım yelpazesi ve güvenilir bir motora sahiptir. Kullanıcı yorumları genellikle olumludur ve araç iyi bir fiyat-kalite oranı sunar. Ancak, öncelikle konfor veya arka koltuk alanı arayan kullanıcıların başka seçenekleri değerlendirmesi önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • İyi bilirdik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3Sever -- 20 Temmuz 2019; 13:57:13 >
  • M3Sever kullanıcısına yanıt
    Foruma böyle zekalar lazım
  • bllaydmr24 B kullanıcısına yanıt
    Sağol
  • 2017 model 1.4 dizel style paket kullanıyorum gayet memnunum. Tasarım anlamında yakışıklı. Motoru sessiz 6 ileri şanzıman var Manuel lerde. Yokuş kalkış (her ne kadar verimli olmasa da var), hız sabitleyici, torpido soğutma, arka park sensörü (standart) vs özellikleri mevcut.
  • faldov kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim peki yakıt durumu nasıl bende manuel düşünüyorum
  • Yakıtı biraz fazla gibi geldi. 1300 kilo olmasınında etkisi var. Çok detaylı ölmedim açıkçası ama dün şehir içi uzun yol karışık. Yaklaşık toplamda 200 km, 170 km şehir dışı, 30 km şehir içi. 5.1 litre yakmış.
  • Önceki aracım Peugeot 206 1.4 dizel di tabii o araç 900 küsür kiloydu.
  • çok yakar cam tavanlı alırsan cüzdanı deler ama güzel araçtır
  • Musluk Suyuu M kullanıcısına yanıt
    Gerçekten mi ya çok güzel görünüyor dıştan yolda da baya görüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bllaydmr24

Gerçekten mi ya çok güzel görünüyor dıştan yolda da baya görüyorum
    1350 kilo dizel..
  • Dizeli çok yakmaz arkadaşlar karıştırıyor 1.4 benzinli olanı çok yakıyor. İkisini de kullandım. Dizel 5-6 litre civarı, benzin otomatik 9litre civarı yakıyor normal kullanımda.
    Ayni motor rioda var. Rio kullanıcısı olarak şöyle söyleyeyim duble yolda kullandım hız sınırı asilmadan 100-110 bandında kullanılır ise 4.7 tüketimi var. yokuşu çok olan bir yol olursa bu değer 5.1 oluyor. Karışık kullanımda 5.8i gördüm. Ufak bir fikir verir bu size umarım.
  • Mayonnaisse kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim
  • crdi her zaman selefilerinden fazla yakar bilgin olsun
  • 2015 i20 1.4crdi jump kullanıcısıyım yaklaşık 50.000 km dir kullanıyorum size fikir vermesi açısından objektif yorumlarda buunayım.

Öncelikle yakıt tüketiminden bahsedeyim yarısı uzun yol yarısı istanbul şehir içi olmak üzere ortalama tüketimim 4.6lt. Bence araç gayet az yakıyor aldığım günden beri ben depoyu tam dolduruyorum 1.000 km yol yapınca tekrar alıyorum. Ortalama 1050 1100 km yol gidiyor 1 depoyla. Bu arada 2 kişi 1 bagaj ve klima sürekli açık değerler bunlar.

Yakıt olarak en düşük Eskişehir İstanbul arası 3.3 lt ile geldim. En yüksek İstanbul İzmir arası 5.2lt oldu basa basa gittiğimde.

6 ileri olması avantaj 110 km hızla 2.000 devir civarında seyrediyor.

Aracın yalıtımı gayet iyi özellikle uzun yolda sessizliği iyi.

90 beygir 240nm tork var çekişi gidişi çok hoşuma gidiyor açıkçası hiç üzmedi şimdiye kadar. Uzun yolda motor çok canlı.

Direksiyonu rakiplerinden biraz daha ağır daha oturaklı duruyor. Ama direksiyon hissiz.

Süspansiyonları sert, çok konforsuz diyemem ama sert. Yol tutuşunu beğeniyorum açıkçası yola güzel oturuyo hissi veriyo çok da yatmıyo araç.

Araç maalesef biraz ağır bu dezanataj bir de alkasız yerlerinden trim sesi oluyor bazen geçiyor falan B segment diye göz yumuyorum ona da.

Triger kayışlı değil zincir, 4 fren disk, bakımları parçası ucuz. Ben 15.000km ye gelmeden bakımları yaptırıyorum kaliteli filtreler ve Castrol Edge yağ kullanıyorum. Yakıtın tamamını Shell den aldım şimdiye kadar araba tık demedi acayip memnunum.

Yine sormak istediğiniz şeyler olursa seve seve yardmcı olurum.

• sarper26 kullanıcısına yanıt
    Uzun uzun yazmışsınız sağolun donanım olarak kaç çeşit var onları araştıyorum bende malum herkesin arabası full +full
    Jump en boş modeli bunda öyle çok bi donanım yok 2 hava yastığı var. Yokuş kalkış desteği, halojen farlar, soğutmalı torpido, lastik basınç uyarısı, abs, esp gibi özellikler var.

Style da jantlar farlar değişiyor hız sabitleme gibi özellikler geliyor diye biliyorum.

Elite ve elite smart var cam tavanlı en dolu versiyonları da bunlar ama bunlar hakkında çok bilgim yok yanlışım olabilir. Jump konusunda eminim yalnız :)

Genel olarak dış görünüşü bence rakiplerinden daha güzel, siyah kaplamalı c sütunu, stopların tasarımı ve yerleşimi ve genel çizgileriyle modern ve hoş bir havası var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.