Şimdi Ara

Sağ ön amortisör eğilmesi ve sola çekme ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yaklaşık 1 ay önce aracın altından ses gelmesi nedeniyle sanayiye gittim . Rot başları, rot milleri, Z eğrileri hepsini değiştirdim . Sonra ayar için rotçuya gitttiğimde adam sağ ön amortisörün eğik olduğunu ve aracın rottan sonra sola çekme yapabileceğini söyledi ve öyle de oldu. Direksiyonu sürekli çok hafif sağa kırmak zorunda kalıyorum düz yolda . Rotçunun verdiği kağıtta 3.93 derece yazıyor .
    Bu değişimlerden önce ses dışındaki bir sıkıntısı yoktu. Ön parçaları değiştirdim ses tamamen kesildi şimdi de bu sorun çıktı . Arkadaşlar bu amortisörü düzelttirmek mümkün mü . Amortisör tek mi değişir yoksa hem sağ hem de soluda mı değiştirmek lazım ? Bir süre bu şekilde kullansam diğer aksamları bozar mı ?zaten Yen'i yaptırdım ön takımları. Bu çekme başka bir türlü halledilebilir mi ?
    Son olarak aracım vw Polo 2005 model .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dalgic2005 -- 28 Ekim 2016; 7:59:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• amortisör çok pahalı bir parça değil bence çift değiştirin.illa masraflı olur diyorsan tek değiştir,bu şekilde kullanmaktan iyidir.

• Ustanın söylediği mantıklı olabilir yani.. Amortisöre gelince bence çift değiştir çünkü sürekli yıpranan birşey bu birini değiştirirsen diğerinden çok daha diri olacak diğeri zayıf kalacak
  • Eyvallah hocam peki düzeltme olur mu buna ve bu şekilde sürsem diğer parçalara bir sıkıntı yaratır mı ?undefinedundefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dalgic2005 -- 28 Ekim 2016; 10:54:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dalgic2005

Eyvallah hocam peki düzeltme olur mu buna ve bu şekilde sürsem diğer parçalara bir sıkıntı yaratır mı ?undefinedundefined

düzeltme olurmu bilmiyorum ,olursa kaça malolur düzgün olurmu bir sürü soru?

zaten 2005 model amortisörlerin ömrü çoktan dolmuştur,ben olsam masraf yapmışken değiştirir tertemiz kullanırım .
    amortisörlerin kauçuk benzeri takozlarıda problemli olabilir,sökülünce hepsi elden geçer.

o şekilde kullanma.zararları saymakla bitmez.frenler bile iyi tutmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dalgic2005

Eyvallah hocam peki düzeltme olur mu buna ve bu şekilde sürsem diğer parçalara bir sıkıntı yaratır mı ?undefinedundefined

Eğer sorun kesinlikle buysa düzelir + olarak amartisör takozlarınıda değiştirt muhakkak çok acil birşey değil hemen olmazsa da araba çeker işte
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.