Şimdi Ara

Nexen N'blue hd plus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu lastiği tecrübe eden var mı? Nexen Kore markasıymış.

Lastik ebatım 215 50 17 ve bu ebatta fiyatlar çok pahalı. Michelin, Conti, Goodyear falan 450 - 500 civarında.

Başlıktaki lastiğin fiyatı uygun, 260 civarında. Etiket değerleri fena değil B B 69db idi yanılmıyorsam bu ebatta. En önemlisi ADAC'ın yaz lastiği testinde 4.olmuş.

Uygun fiyatlı yaz lastiği arayışındayım. Başka tekliflere açığım. Ön yargılı biri değilimdir, "Michelin'den şaşmam" gibi triplere girmem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben Nexen kışlık kullanıyorum memnunum.
  • Blue hd plus receiver markasi gibi olmus

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Seat marka aracımda 205 65 16 lastik ölçüsünde bu NEXEN N BLUE HD PLUS MARKASINI kullanmaktayım. Abi lastiğin sürüş performansı çok iyi. Kavşaklarda,i dönüşlerde kasmıyor, sarsmıyor.Fren mesafeside güzel. Ben yazın NEXEN MARKA LASTİKLERİNDE BU DESENİ TERCİH EDİYORUM.Arkadaşımda bu Lastiğin N FERA SU1 DESENİNİ SPOR ARACINDA KULLANIYOR.İlk bu lastiği tanığım bir bayi önermişti. Kore malı olduğunu söylemişti. Denedim ve memnun kaldım. Yazın başka marka aramıyorum. Fiyatlarıda orta gelirli biri için gayet iyi.Fiyata görede oldukça başarılı bir performansı var lastiğin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efe akkuş -- 20 Şubat 2017; 15:44:33 >
  • Kia cerato aracımın üzerinde nexen kışlık lastikler mevcut,bir aylık izlenimim;lastikler 2011 üretimi olmasna rağmen acayip konforlu geldi bana,bu dediğim şehir içi kullanım,belki aracın süspansiyonu da etkilidir bunda bilemiyorum,bende yazlık lastik araştırmaya başladım,nexeni ilk sıraya koydum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yazlık lastiklrinde hep Nexen kullanıyorum.Kışında Winguard Snow'g WH2 diye bir desenini kullandım. Abi lastiğin kışın yola tutunması çok iyi.Yaz için N Blue Hd pLUS desenini öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: babapars

Blue hd plus receiver markasi gibi olmus

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Silinsin ltf
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 215 50 17 boyutunda bir sonraki lastik markam bu olacak büyük ihtimalle.
  • zeytinkoy kullanıcısına yanıt
    Şimdiden hayırlı olsun diyelim abi sana o zaman . Sende almış olduğun NEXEN lastiklerinin deseni ile ilgili deneyimlerini paylaşıtrsın bizimle. Araç neydi sizin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efe akkuş -- 23 Şubat 2017; 10:21:27 >
  • Ford C-Max 1.6TDCI Titanium X.
  • zeytinkoy kullanıcısına yanıt
    Nexen'in yaz lastiklerinden N Blue Hd Plus deseni olur abi senin arabaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efe akkuş -- 23 Şubat 2017; 10:23:33 >
  • eski versiyonlarını kullanmıştım Coltta bir sorun yaşamadım başarılı idi. alternatif olarak Toyo bakılabilir.
  • Nexen'i başka öneren var mıdır?
    Toyo , Nokian , Nexen hangisi?
  • alt tarafı lastik yani
    yok HD yok PLUS 4K Blueray GEFORCE HDR

belli kore malı olduğu. Adı var kendi yok.
  • Bende nexen in yaz lastikleri var, pirelliden geçmiştim gayet konforlu lastikler. Şahsen öneririm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yekase kullanıcısına yanıt
    Nexen tabiki.Ben uzun yıllardır kullanıyorum.Gayet iyi abi performansıda lastiğin kendiside.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.