Şimdi Ara

Pejo 2008 mi golf mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar arac alacam onemli olan modeli yeni olmasi butcemde bunlara yetiyor

Golf manuelmi

Pejo 2008 suv manuelmi

Sizce hangisi alinir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2008 B segment bir SUV(cuk) Ama yüksek bir araç olması bozuk yollarda daha rahat bir kullanim sağlar. Tümsekler de falan aracın altını kolay kolay sürtmezsiniz. Araca binip inmesi daha kolay olur . Ama yol tutuşu golf kadar iyi olamaz aynı sekilde konfor ve kalite anlamında yine golf öndedir
    Tepki alabilirim ama benim şahsi düşüncem Fransız araçları süslüdür , teknolojik donanımlar , tasarımı ve iç mekanı insanı cezbeder. Ama kalite , sağlamlık , tokluk dedin mi Alman ve Amerikan araçları daha öndedir.
  • Manuel alınmaz bu iki araçta siz bilirsiniz tabi.

• 2008 B segment bir SUV(cuk) Ama yüksek bir araç olması bozuk yollarda daha rahat bir kullanim sağlar. Tümsekler de falan aracın altını kolay kolay sürtmezsiniz. Araca binip inmesi daha kolay olur . Ama yol tutuşu golf kadar iyi olamaz aynı sekilde konfor ve kalite anlamında yine golf öndedir
    Tepki alabilirim ama benim şahsi düşüncem Fransız araçları süslüdür , teknolojik donanımlar , tasarımı ve iç mekanı insanı cezbeder. Ama kalite , sağlamlık , tokluk dedin mi Alman ve Amerikan araçları daha öndedir.

• Peugeot 2008

• Moueson kullanıcısına yanıt

niye captur önermedin?

• Meticulous kullanıcısına yanıt

Beni sanırım Renault satış temsilcisi sandınız :)

Sayın mösyö @Moueson hocam gözlerim bu yazının içinden bir premium megane sedan tavsiyesi aramadı değil Pejo 2008 mi golf mu  ,

Şaka bir yana, bu objektif yorumunuz takdire şayan sayın mösyö @Moueson Pejo 2008 mi golf mu  .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2017 polo mu 2012 civic mi?
    3 yıl önce açıldı
    Jetta mi C4 mu Corolla mi?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

senden başka en büyük reno fanboyu var mı koca forumda?Pejo 2008 mi golf mu 

• 2008

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Golf segment olarak üstte olduğu için daha üstün bir araçtır ama ben trendin Suv araçlara kaymasından dolayı ve onun da kendine göre avantajları olmasından dolayı 2008 derim. Ancak manuel araç biraz düşündürür. Yeni trend: Suv, otomatik, küçük hacim turbo benzin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suvcuk segmentine anlam veremiyorum. Golf

• T-Cross Pejo 2008 mi golf mu 

hocam sen böyle mantıklı yorumlar yapmazdın hayırdır bir sıkıntın mı var dikkat et kendine allah korusun

Bu forumda "Moueson"un bir mesajını beğenebileceğim hiç aklıma gelmezdi.Pejo 2008 mi golf mu 

• ikisine de verilecek paraya 0 gibi tiguan grandland bulunur

• fransızları sevmem. golf derim.

• Bir tarafta ucube, çakma suv'cuk, diğer tarafta 50 yıldır segmentinin lideri golf...

• segment takıntın varsa golf.ama yenilik,teknoloji,her arabaya binişinde heyecanla binmek istiyorsan gözlerin senin üzerinde olmasını istiyorsan kesinlikle 2008 ama turuncu renk

• 2008'in Active boş paket versiyonu ise kesinlikle Golf tercih edilir. Ancak Allure veya özellikle Gt paket olacak ise ben segment farkına bakmaz, görüntü+donanım tarafını tercih eder, 2008 alırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aybarszn -- 1 Kasım 2022; 16:57:9 >
  • 2008 B Suv...

boy kilo nasıl bilmiyorum ancak Uzun boy ve kilo B segment araçlarda sorun oluyor...

ben GOLF'ü tercih ederdim... C segment içi ferah ve konfor kalite olarak Peugeot'a göre bir tık daha iyi...

sanırım almak isteyeceğim tek araç olurdu Golf...

VW markasına kadar sebepsiz bir ❤❤❤❤❤ besliyorum...

Pejo 2008 mi golf mu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.