Bildirim
207 mi?,corsa mı?, golf mu?, polo mu?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
0 km mi 2. el mi? Benzinli mi dizel mi? Max. bütçe ne kadar ? Bunları yazarsan daha rahat yardımcı olunur. -
ya tartışmasız golf ,bence konuyu direk kapat. -
0 km mi 2. el mi? Benzinli mi dizel mi? Max. bütçe ne kadar ? Bunları yazarsan daha rahat yardımcı olunur.
15-25 arası 26 27 30 da olabilir. hani üç beş kuruş fazla ödemem sorun değil. daha öncede belirtiğim gibi ilk arabam olduğundan haliyle acemilikte var. Bunuda göz önünde bulundurarak tavsiyede bulunursanız sevinirim. tşk -
bahsetttiniz araçlar icerisinde golf zaten bir ust segment.kendı sınıfının da lideri.
ancak guzel,donanımlı bir golf un 2. eli için 35 lere cikmaniz gerekmek de.tab,, bu fiyat benzinli golf ler için gecerli.
207,corsa,polo ise golf un bir alt sınıfı olan b sinifi kucuk araçlar.ancak bu 3 araç da kendi sınıflarındaki en basarili araçlar arasinda.
b sınıfnda ise genelde dizel tercih sozkunusu oluyor.
dizel motor da 207 nın 1.6 90 hp lik motoru son derece guclu ancak 1.4 luk hdi dizel motoru ise cok cansiz ve basarisiz.
polo tekrar kasa değşimine girecek.dizel i cok guzlu değil.
eger b sınfıı olacak ise benım size tavsiyem 1.3 90 hp lik cdti motorlu bir corsadır.
6 ileri şanzumanı olan aracın test surusune de cıktım(son kasa),motor cok basarili.
kasa tasarımı goreceli bir kavramdır tabiiki de ancak benı favorım b sınfında corsa.tek mahsuru en ust donanım seviyesinde bile arka camların elektrıklı değil manuel olmasi.bunun disinda corsa cok basarili bir araç bence.
eger butce yetiyor ise tabiikide golf .golf u sıfır almak su gun için cok da mantıklı değil zaten cıunku seneye kasa degiştirecek bir araç.
2. el comfortline bir golf c sınıfında en donanımlı ,konforl,en kaliteli araçların basinda gelir.rakipleri a3 bmw 1 serisi gibi sınfınn luks araçlarıdır.
eger ilk aracını olcak ise masrafı daha az olacak bir dizel ve b sınfı corsa benım size tavsiyemdır.
ama mutlaka 90 hp lik motoru alın drim
-
207?-corsa?-polo? topic böle olsa daha zor karar verilirdi... ama illa golf de olsun diosan kesinlikle golf derim ben -
İşin içinde golf var şimdi Golf -
Yani o araçların arasında Golf kelimesi geçiyorsa bu karşılaştırmanın şüphesiz galibi de Golf olacak..Golf -
öncelikle golf gelir o kesinde ondan sonra corsa olabilir yeni corsalar hiçte fena değil çünki -
arkadaşlar daha detaylı yazayım.sıfır mı 2. el mi olsun? yakıt tipi dizel mi benzin mi olsun? yakıt ekonomi olması önemli fakat acemi olduğumdan benzinlimi almam gerekiyor. 1.3, 1.4, 1.6 1.9 mu olsun.
şimdilik aklıma takılanlar bunlar. Arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum.. -
o araçların arasından golf ü çıkart bence. çünkü golf le o araçlar aynı segmette deil. ama ben golf derim... -
WOLF -
Golf -
arkadaşlar yorumlarınız için ayrı ayrı teşekkür ederim. Yalnız sorumu sanırım sadece GYRMANN anladı. golf daha iyidir de, benim gibi acemi biri golfumu almalı? açıklayıcı tavsiyelerinizi rica ediyorum... -
quote:
Orjinalden alıntı: tolgaten
arkadaşlar yorumlarınız için ayrı ayrı teşekkür ederim. Yalnız sorumu sanırım sadece GYRMANN anladı. golf daha iyidir de, benim gibi acemi biri golfumu almalı? açıklayıcı tavsiyelerinizi rica ediyorum...
aslında acemı olunca daha dusuk bir araç kullanmak bana cok da mantıklıo gelmez.daha buyuk araçlarda atılan acemilik yrn oburgun geniş bir araç yelpazesi içerisinde daha rahat araç kullanmanıza da yardımcı olur.
ancak acemi olunca ufak tefek surtmeler,miniki kazalar yasanma olasiligi da yuksek oluyor.allah korusun tabiiki de,ancak park ederken,dar alanlardan gecerken acemilik de ufak hasarlar olusabigliyor cok da normal.
şidmi golf hepimizin ve sizinde bildiindınız gibi listedeki en kaliteli araç.
ancak vw grubunda kı golf un yedek parça ve bakım konuları biras masraflıdır.
acemilik de araç mutlaka normalden fazla kullanılmalıdır.acemiligi atmak için gozunuzun kestirdigi her yola girmeniz lazım
bu yuzden size bi kucuk sınıf olan corsa nın dizelini onerdım.
boylece benzın sarfiatını dert etmeden ekonomık bir dizel ve en azindan ilk etap da aracınıza daha rahat hakım olabileceginiz bir b sınıfı araca sahip olmus olursunuz.
ama gonlunuzden de golf gecior ve ben bu araç da ustalaşmak istiorum,benzın cok da onemli diil diyor iseniz ,ozman golf un eline kım su dokeblir.
bmw 1,audi a3,golf,astra,focus,leon.....c sınıfının liderleri...
ancak daha oncede dediim gibi eger butce olarak en azından 33-35 lere cıkabilirsenız ben golf derim.
yanı golf un en az midline olan donanım paketini tavsiye ederim
-
Başta acemiliğini üzerinden atman için ikinci el almanı öneririm.Benzinli-Dizel olması aracın acemiliğe etki edeceğini düşünmüyorıum.1.3,1.4,1.6,1.9'mu olsun demişsin..Bence daha acemi olduğun için performansa filan ihtiyacın olmaz,dolayısı ile vergisi düşük olanı seçmelisin..O da 1.3 motordur..Yazdıklarımla birebir uyuşan golf yok Ben kriterleri görmeden golf yazmıştım.. Ancak yazdığın modelller içerisnde uyan Opel Corsa var..Dizel istersen 1.3 cdti alırsın,benzinli istersen 1.2 twinport alırsın.Corsa acemiliği atmak için uygun bir araç..Yeni Corsaların daha ikinci eli oluşmadı;Doğal olarak bir önceki kasasını rahat bulursunuz.Not:Alacağın araç çok yeni olmasın,acemilikte biryerlere sürtebilirsin arabayı,bu sefer çok üzülürsün..İşte corsa'dan bir foto:
-
yardımlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar -
bende aynı teredütteyim yani corsa mı alsam polomu? yoksa clio mu bu 3 araba arasında kalıyorum
ama ben de konuyu açan arkadaş gibi ilk kez araba sahibi olucam ve acemiyim ehliytim 11 senelik ama gel görki 11 kez oturmuşğum ya var ya yoktur arabaya..neyse ben eylülden itibaren sakaryaya taşınacağım ve işyerimde gebzede oldugu için ocak ayında askere gidicem o yuzden bana bir araç lazım.ama almışkende bir daha değiştirmke istemyiorum bu sebeple gonlum poloya kaymakla beraber 15 bin ytl den yukarı para ayıramıyorum..o fiyata dizel olmayan araç bulunabilir ama her gün git gel yapacağım için dizel alıcam o kesin.
dizel kesin olunca geriye 2 seçenek kalıyor ya clio nun 1,5 motoru olan 2003 modeli yada
corsa nın 2001-2002 modellerinden birisi..
sizin bana salık verebileceğiniz bir şey varmı?
yani hangi araç daha iyidir corsa mı clio mu? -
Golf -
Al bi polo bitsin gitsin ya
Benzer içerikler
- seat leon tavsiye edermisiniz
- t-roc kronik sorunları
- skoda octavia paket sıralaması
- megane 3
- duster 1.0 tce alınır mi
- renault logan
- uçan araba fiyatları
- en az yakan arabalar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X