Şimdi Ara

207 mi?,corsa mı?, golf mu?, polo mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
4.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    2-207
    3-corsa
    4-polo

araçlarınlarda sınıf farkı var ve modellerin 0 ları ile 2.elleri arasında büyük farklar var...
  • golf,corsa,207,polo
  • Ben bu araçlar içinde C sınıfında yer lana (diğerleri B sınıfı) golfü tercih ederdim. Ama yakıt tüketimi senin için önemli ise B sınıfı araçlar daha az yakıyor ve bu araçlar içindede polo veya corsadan birini tercih et. Corsanın kasası yeni olduğundan daha ağır basıyor.
  • Valla benimde gönlümden Golf geçiyor ama acemiliğini rahat atman için B sınıfı araç öneririm gerçi Golf te acemilik atılmaz diye bir olay yok ama acemiliği atarken aracında ufak tefek hasarlar oluşacaktır o yüzden B sınıfı bir araç seni fazla üzmez.

Benim eşiminde 5 yıldır ehliyeti vardı 2003 yılında aldığım İbiza Cupra ile acemiliğini atmıştı ufak bi kazası olmuştu o kadar.

1.Golf
    2.Polo&İbiza
    3.Corsa
    4.207

• GOLFFFFFFFFF
  • quote:

Orjinalden alıntı: SuPeRBoY911

Valla benimde gönlümden Golf geçiyor ama acemiliğini rahat atman için B sınıfı araç öneririm gerçi Golf te acemilik atılmaz diye bir olay yok ama acemiliği atarken aracında ufak tefek hasarlar oluşacaktır o yüzden B sınıfı bir araç seni fazla üzmez.

Benim eşiminde 5 yıldır ehliyeti vardı 2003 yılında aldığım İbiza Cupra ile acemiliğini atmıştı ufak bi kazası olmuştu o kadar.

1.Golf
    2.Polo&İbiza
    3.Corsa
    4.207

ibiza ve polo ;207 ve corsadan önce geliyor sıralamanızda,saygı duyarım herşeyden önce ama iki aracında yüzleri çok eskidi.....
    Daha yeni kasa değiştirmiş corsa ve yeni çıkmış 207 yeni nesil dizel teknolojisini kullanıyorlar,bu yüzden 1 adım öndeler....

Sorunun cevabına gelince;
    1.Golf diğer arkadaşların da dediği gibi bir üst sınıf araç...Yol tutuşu kalitesi vs. ile elbette B sınıfı bir araçtan üstün olacaktır...
    2.Benzinli mi dizel mi olacak onuda belirtmemişsiniz...Dizel golfler miadı dolmuş TDI dizel yüzünden 1,9 litreden başlıyor..Bu da yüksek ötesi fiyat ve vergi demek...
    +Ayrıca vw'nin dizelini tavsiye etmem....Common-rail motoru kullanan 207 veya corsa tercihim olurdu...
    3.sonuç olarak;
    -eğer benzinli istiyorsanız ve de paranız varsa;1,4 TSI 120 bg.'lik golf'ü öneririm...yalnız bu motor için beklemeniz gerekecek....(Bu seçenekler arasında)
    -eğer dizel istiyorsanız-bir dizel kullanıcısı olarak kesinlikle dizeli öneririm-ya 207 ya da corsa..
    .
    ikisi de bence her açıdan çok güzel araçlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melankolik23 -- 15 Ağustos 2007; 22:45:14 >

• 1. Golf tabi ki
    .
    .
    .
    .
    .
    2. Polo (ama artık bir yenilik gerek)
    3. 207 (en üst donanım ve motor seçeneğini denedim, 1.5 saat inceledim, o para verilmez)
    4. Corsa (ne kadar bizzat otomotiv işi içinde olan arkadaşım varsa, son yıllarda servis kalitesinin kötü olduğundan, çok şikayet oldugundan bahsetti. vs.)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.