Şimdi Ara

punto mu 207 mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
1
Favori
7.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    çok yakın bir arkadaşıma araç almayı düşünüyoruz.2008 2009 model arası grandepunto dizel veya 207 dizel araç arasında kaldık.Bu 2 araç arasında kıyaslama yaparsak (punto 90hplik olan) malzeme kalitesi sorunsuzluk 2.el durumu yedek parçası gibi durumlarda hangisini tercih edersiniz.
    Yardımınızı rica ediyorum teşekkürler.

• Grande Punto
  • tabi ki punto
  • Ben size ufak bir fikir vereyim. Bu forumda B sınıfı araç almak için konu açarsanız size Chevrolet Cruze aldırırlar, '96 Grand Cherokee aldırırlar, 2000 model passat aldırırlar, '93 mercedes 200 E aldırırlar ama B sınıfı araç aldırmazlar.

B sınıfı bir otomobil kötüdür çünkü, değersizdir, kalitesizdir, dandiktir.

Avrupa'da parayı bulan genç B sınıfı araç alır, bizde parayı gören genç Passat'tan aşağısına binmez, 80 model 3000 motorlu sedan arabaya tüp taktırır üzerinden inmez.
    kendi zevkleri beğenileri olmayan bi nesil yetişmiş. Babasından, dayısından ne gördüyse onu yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

Grande Punto

+++
  • punto hem yeni, hem 90 bg.

207 yi sevsemde malzemesi gp'den bariz iyi değil, piyasası da daha kötü sayılabilir.

punto temizse alınır, değilse 207 de çok rahat bir araçtır.
  • 1.3 punto daha performanslidir.gp nin yalitimini bilmiyorum.

İkisinin de dis gorunusu guzel.

207 daha genis frenleri ve yol tutus daha iyidir hatta mukemmeldir. Kokpit dizayni gostergeler 207 de daha guzel.

Son olarak 207 nun kullanimi cok rahat ve zevkli. Bu nedenle kesinlikle 207 derdim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jetta mi C4 mu Corolla mi?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hyildiz2

1.3 punto daha performanslidir.gp nin yalitimini bilmiyorum.

207 daha genis frenleri ve yol tutus daha iyidir hatta mukemmeldir. Kokpit dizayni gostergeler 207 de daha guzel.

Son olarak 207 nun kullanimi cok rahat ve zevkli. Bu nedenle kesinlikle 207 derdim.

Söylediğiniz hiçbir şeye katılmıorum. 207 görünüşüne gelince artık yüzünün çok eskidiğini herkes biliyor zaten. Yol tutuşu mükemmel falan değil. Kokpit dizaynı ve göstergeler kesinlikle Punto'dan kötü ve kalitesiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skayn -- 3 Haziran 2010; 21:35:43 >
  • bende kesinlikle puntodan yanayım hatta bir fiat punto ile peconun karşılaştırılmasından yana bile değilim fakat arkadaşım ısrarla 207 diyor buradaki görüşlere göre fikrinde değişme olabilir
  • quote:

kesinlikle katılıyorum 207 tasarımı bambaşka olmuş ayrıca GP ye göre daha daha güvenli bir araç

207 diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skayn

quote:

Söylediğiniz hiçbir şeye katılmıorum. 207 görünüşüne gelince artık yüzünün çok eskidiğini herkes biliyor zaten. Yol tutuşu mükemmel falan değil. Kokpit dizaynı ve göstergeler kesinlikle Punto'dan kötü ve kalitesiz.

puntonun iç dizaynında hiçbir işcilik yok tamamen konfeksiyon bir kalıp fakat 207 de birazda olsa konsol konuşuyor

özelllikle yol bilgisayarının tasarımı ve göstergeler ışığının ayarlanması krom kaplama vs ....

• quote:

Orijinalden alıntı: emrahisilti2

bende kesinlikle puntodan yanayım hatta bir fiat punto ile peconun karşılaştırılmasından yana bile değilim fakat arkadaşım ısrarla 207 diyor buradaki görüşlere göre fikrinde değişme olabilir

punto linea albea : üretimi duran doğan, şahinin yerine üretiliyor bu bakımdan peugeot ile comper yapmamana

hak veririm fakat aksi düşünülemez bile 207 en az 2 gömlek üstün gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: vectorx31

quote:

bende kesinlikle puntodan yanayım hatta bir fiat punto ile peconun karşılaştırılmasından yana bile değilim fakat arkadaşım ısrarla 207 diyor buradaki görüşlere göre fikrinde değişme olabilir

punto linea albea : üretimi duran doğan, şahinin yerine üretiliyor bu bakımdan peugeot ile comper yapmamana

Yoruma bak ya şahinle puntoyu kıyaslıyor, üstüne birde 207 2 gömlek üstünmüş.

he tamam

• quote:

1) Grande Punto , Şahin ve doğan yerine üretiliyor öyle mi ?
    2) 207 ne anlamda 2 gömlek üstün acaba ?

Grande Punto'nun motoru yılın motoru seçilen multijet motora sahip. 1.3 90 HP ve 6 vites. 160 km/h hızda devir 3000 d/dk. Bu hızda bile ekonomi. Vergiden avantajı var 1.3 olduğu için.
    Güzellik göreceli bi kavramdır ama bana göre Grande Punto daha şık duruyor 207'den.

Kullanılan malzeme evet Peugeot kalitesinde değil ön konsol falan. Ama Peugeot'un konsolu kadar kaliteli değil diyerekten konsol 5-6 yıl içerisinde çürümüyor öyle değil mi

punto mu 207 mi ?

punto mu 207 mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Trabzon61~ -- 3 Haziran 2010; 22:14:15 >

• quote:

quote:

arkadaşım sen hiç hayatında araba kullandın mı acaba :)

• Arkadaslar gozden kacirdiginiz bir nokta var. 207 nin ebatlari itibariyle ust segmente yakin. Yani corsadan puntodan buyuk ancak astradan kucuk. Bu durum bile 207 icin yeterli.

Tavsiyem gidin 207 test edin. Yol tutusa ve frenlere hayran kalirsiniz. 207 nin eksik yani sert suspansiyon ve 120 km den sonra yol sesi fazla.

1.3 90 beygir cok guzel motor. Benim astramda vardi. Ama motor yalitimi iyi olmadiktan sonra motorun bir anlami kalmaz bence.

İkisini de test edin 207 on yargilarinizi kiracak bir arac. En azindan benim icin oyle oldu
  • işte bunu kullandım

punto mu 207 mi ?
  • bence sen köydeki didenin traktöründen başka bişey kullanmadın :)
  • quote:

quote:

Arkadasim sanirim gp de 207 de ayni yillarda cikti 2005 veya 2006 olmasi gerek. İkisi de makyaj gecirdi yakin zamanda yeni kasalarini goruruz.

İc gorunus dis gorunus goreceli kavramlar. Saygi duyuyorum fikrinize. Ama 207 nin ici daha ferah ve gosterisli.

• quote:

quote:

quote:

Arkadasim sanirim gp de 207 de ayni yillarda cikti 2005 veya 2006 olmasi gerek. İkisi de makyaj gecirdi yakin zamanda yeni kasalarini goruruz.

İc gorunus dis gorunus goreceli kavramlar. Saygi duyuyorum fikrinize. Ama 207 nin ici daha ferah ve gosterisli.

Puntoya zaten Punto Evo olarak yeni makyajlanmış kasası geldi, açıkcası ben olsam ben de çok kararsız kalırdım.Hangisini en temiz, en az kmli olarak uygun fiyata bulursanız onu alın derim

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.