Şimdi Ara

punto mu 207 mi ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
1
Favori
7.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yaw şunu herkes kabullenmiş sanırım..güçleri aynı olsa KESİNLİKLE 207

yanlış mıyım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

yaw şunu herkes kabullenmiş sanırım..güçleri aynı olsa KESİNLİKLE 207

yanlış mıyım..

Şahsen ben sadece motorun GP'ye göre zayıflığı ve kendime göre şahsı görüşüm tipini beğenmiyorum.

Onun dışında 207'ye attığım bir laf yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vectorx31

herkese mrb forumdanda anlaşıldığı gibi ''207'' açık ara puntoya fark atmıştır

artık 2 araba arasında hangisini almakta kararsız kalan arkadaşın daha sağlıklı bir şekilde karar vericeğini

düşünüyorum tşk...

Şu çocuğu daha fazla kaale alıp mesaj yazmayın siz yüz verdikçe astar istiyor. Çocuk parkımı burasi birader ? Kimin feykisin bilmiyorum ama cılkını çıkardın artık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

Grande Punto'nun 2 tane dizel motor seçeneği var.

1.3 75 HP
    1.3 90 HP

Peugeot 207'nin motor seçeneği 1 tanemi.70 HP araçla,90 HP Grande Puntoyu karşılaştırırsan biraz abes olmazmı

Motor açısından peugeot'un zayıf olduğunu söyleyen biraz olaya duygusal yaklaşıyor demektir.
  • bence punto daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

yaw şunu herkes kabullenmiş sanırım..güçleri aynı olsa KESİNLİKLE 207

yanlış mıyım..

207 zaten bir çok yönden daha güçlü ve üstün bir araçtır
  • iki aracın

parça fiyatları yakıt tüketimi vergi gibi özellikleri neler karşılastırdınız mı

birde ben 207 kullandım direksiyon sert ve konsol konusuna gelince gerçekten çok çok kötü sinyalleri hız göstergesini vs görmek için başı eğmek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilbilge_11

iki aracın

parça fiyatları yakıt tüketimi vergi gibi özellikleri neler karşılastırdınız mı

birde ben 207 kullandım direksiyon sert ve konsol konusuna gelince gerçekten çok çok kötü sinyalleri hız göstergesini vs görmek için başı eğmek lazım

direksiyonu sertmi siz 207 kullandığınızdan eminmisiniz acaba ?
  • puntoyo göre
  • 207' nin deri direksiyon simidi ultra hafif ve yumuşaktır ayrıca sportif bir görünem sahiptir puntonun da fena sayılmaz

fakat spor görünümlü bir araba için abartılı bir sekilde büyük olması sürüş zevkini düşürmektedir.
  • grannndeeeeeeee puntooooo
  • yeni çıkan makyajlı punto biraz iş yapar diğer serileri ise 207 ile kıyaslanamıyacak kadar kötü
  • adam haklı beyler
  • 2 aracı da test etmiş biri olarak dizayn ferahlık ve iç tasarım olarak 207 diyorum.Ancak alacağınız Peugeotnun motoru 1.6lt 90hp dizel motor değilde 1.4lt 70hp dizel motorsa motor konusunda Punto daha üstün kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skayn

@vectorx31 çıkıp gidermisin artık birader ? 200 KM hızla 207'den canlı çıkan arkadaşları olan birine bu forumdan kimse itimat etmez. Yaş seviyen zaten ortada, boş boş mesaj atıp konuyu doldurma artık.

hocam rica etsem tofaş forumlarına gider misin sana kalsa marea yı D sınıfına falan sokacaksın birde çocuk faan demişsin insanlara peugeot iç malzeme kalitesinde fiattan tabiyki üstündür hatta bir almanın b sınıfı aracı fiatın c sınıfı aracından daha üstün kaliteye sahiptir burası kesin bir gerçek linea nın en donanımlısı ve focus trend i karşılaştırdım linea yı da at çöpe motorda gerçekten performans güzel motorda iyilerde dışı ne olucak?

tasarımdada 2 side iyi değil ben alman tavsiye ederim hocam corsa alıp geçebilirsin bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laax -- 18 Haziran 2010; 17:43:15 >

• konuyu açan arkadaşıma;otomobil konusu günümüzde göreceli bir kavram oldu birinin süper dediği araca başka birisi beş para etmez diyor bence en doğru olanı araçları test etmen her iki aracında bana göre artı ve eksileri var hangisi aklına yatarsa onu al herkes bende dahil kullandığı arabayı övmeye çalışır kimse kendi bindiği arabasına kötü diyemiyor (objektif olanlar var ama azınlıkta)
    son olarak 207 nin güvenli bir araç olduğunu söyleyebilirim tabi bu limitler aşılmadığı ve kurallara uyulduğu takdirde geçerli yoksa en güvenli denilen araçtan bile sağ çıkmayabilirsiniz
    forumun çok yararını görüyorum ancak çoğu zaman aklımda karışmıyor değil cevaplara baktığımda çoğu sırf muhalefet olsun diye yazılmış cevaplar buda konuyu açan arkadaşa faydadan çok zarar getiriyor kimse alınmasın arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: laax

quote:

@vectorx31 çıkıp gidermisin artık birader ? 200 KM hızla 207'den canlı çıkan arkadaşları olan birine bu forumdan kimse itimat etmez. Yaş seviyen zaten ortada, boş boş mesaj atıp konuyu doldurma artık.

hocam rica etsem tofaş forumlarına gider misin sana kalsa marea yı D sınıfına falan sokacaksın birde çocuk faan demişsin insanlara peugeot iç malzeme kalitesinde fiattan tabiyki üstündür hatta bir almanın b sınıfı aracı fiatın c sınıfı aracından daha üstün kaliteye sahiptir burası kesin bir gerçek linea nın en donanımlısı ve focus trend i karşılaştırdım linea yı da at çöpe motorda gerçekten performans güzel motorda iyilerde dışı ne olucak?

tasarımdada 2 side iyi değil ben alman tavsiye ederim hocam corsa alıp geçebilirsin bence

Merhaba, malesef ricanıza uyamayacagım. Konumuz marea değil, zaten marea öyle sevdiğim bir araçta değil. Herhangi bir markanın fanatiği olmamakla beraber VW'nin FIAT' tan ne kadar üstün oldugunu bilecek otomobil bilgim var çok şükür. Bindiğim aracı sorarsanız cebimdeki paraya göre en iyi arabaya biniyorum. Bende mesajlarımı tarafsız okumanızı rica ediyorum. Üstün otomobil bilgisina sahip birisi (!) gelip benim arkadaşlarım 207 ile 200 km hızda sag cıktılar, yok efendım puntonun direksiyonu şahin gibi 207'nin kuş tüyü gibi diye saçmalarsa ben ona çocuk derim. Çünkü küçük kardeşim bile bunları söylemez. Ayrıca Linea'nın tipi konusunda size katılıyorum, fakat karşılaştırdıgınız araç Linea'dan pahalı bir araç. Bence sizde bir an önce FIAT düşmanlıgını bırakın. İyi forumlar. Yukarıdaki çocugada cok takılmayın

• quote:

Merhaba, malesef ricanıza uyamayacagım. Konumuz marea değil, zaten marea öyle sevdiğim bir araçta değil. Herhangi bir markanın fanatiği olmamakla beraber VW'nin FIAT' tan ne kadar üstün oldugunu bilecek otomobil bilgim var çok şükür. Bindiğim aracı sorarsanız cebimdeki paraya göre en iyi arabaya biniyorum. Bende mesajlarımı tarafsız okumanızı rica ediyorum. Üstün otomobil bilgisina sahip birisi (!) gelip benim arkadaşlarım 207 ile 200 km hızda sag cıktılar, yok efendım puntonun direksiyonu şahin gibi 207'nin kuş tüyü gibi diye saçmalarsa ben ona çocuk derim. Çünkü küçük kardeşim bile bunları söylemez. Ayrıca Linea'nın tipi konusunda size katılıyorum, fakat karşılaştırdıgınız araç Linea'dan pahalı bir araç. Bence sizde bir an önce FIAT düşmanlıgını bırakın. İyi forumlar. Yukarıdaki çocugada cok takılmayın

İmzamı atarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: laax

quote:

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.