Şimdi Ara

punto mu 207 mi ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
1
Favori
7.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Quadrifoglio

Anladığım kadarıyla 207'nin 1.4 motorlu dizel seçeneğini düşünüyorsunuz. İkisi arasından 207 derim ama 90 beygirlik GP karşısında 68 beygirlik 207 varsa, 207 aradaki farkı kapatacak kadar üstün değil. Bu seçeneklerden GP'yu tercih ederim.

207 için 68 hp demişsiniz fakat 207 ler için ''Chip Tuning'' ten haberiniz yok sanırım

1.4HDI da 20 beygir ve %30 tork artışı sağlıyor. Zaten yazılımı yüklerken dyno da görülebilir bu değerler

böylelikle puntonun tek avantajı olan hp farkınıda yakalamış oluyorsunuz dediğim gibi

punto hiç bir kolda 207 ile kapışacak bir araç değildir tşk...
  • chip sadece pecoyamı takılıyor arkadaşım ?
    multijet o uyduruk hdi motoru affetmezz
  • quote:

Orijinalden alıntı: baranss

2006 yılında bu iki araba arasında kalmış çok araştırmış ve sonunda imzamdaki arabayı almıştım. Kesinlikle marka fanatikliğim yok fakat burda yazılan yanlış bazı noktalar mesela bahsediilen yol bilgisayarı olmaması gibi şeyler yanlıştır. Trip A ve B 207 dede mevcuttur. Elektrik takviyeli direksiyonu ve deri kaplaması kesinlikle çok kalitteli ve üst sınıf araçlaradaki konforu yakalamaktadır. Donanım olarak ayrıca benim aracımda ışık sensörü ve yağmur sensörü vardır ki (puntoda da olabilir bilmiyorum) donanom olarrak çok aşağı bir araç değildir.

Onun haricinde puntoyu sadece deneme sürüşü için kullandığım için (15 dk kadar) yorum yazabilecek bilgiye sahip değilim. sorarsaanız sen neden 207 aldın diye; dış görünüş olarak çok hoşuma gitmişti puntonun tabiri caiz ise şaşı bakışları ise beni uzaklaştırmıştı. Şimdi karar senin ...

Bu arada bu tarz karşılatırmalaar forumun eski sayfalarında da bulunabilir konu eski ama fiat kullanan arkadaşların tutumu hiç değişmemiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: vectorx31

207 için 68 hp demişsiniz fakat 207 ler için ''Chip Tuning'' ten haberiniz yok sanırım

1.4HDI da 20 beygir ve %30 tork artışı sağlıyor. Zaten yazılımı yüklerken dyno da görülebilir bu değerler

böylelikle puntonun tek avantajı olan hp farkınıda yakalamış oluyorsunuz dediğim gibi

Madem araçlara Chip takıyoruz , sizinde Grande Punto'ya chip takılabilmesinden haberiniz yok sanırım ;

Peugeot 207 1.4 HDI 88 HP oluyorsa chip ile
    Grande Punto 1.3 110 HP oluyor chip takılınca.

Buda demek oluyorki 207'ye chip taksanız dahi Grande Punto'nun orjinal gücüne erişemiyor HP olarak

Böylelikle Puntoda hem performans hemde vergi dilimi olarak kâr'lı oluyorsunuz.

• Orijinalden alıntı: emrahisilti2

chip sadece pecoyamı takılıyor arkadaşım ?
    multijet o uyduruk hdi motoru affetmezz

HDI motoro uyduruk dediğin arabadan nekadar anladığını gözler önüne

seriyor arkadaşım kalkmışın teneke (puntoyu) peugeo'nun enklas arabalarından biri

olan 207 ile comper yapmaya daha ben sana ne desem boş birazdaha fazla arabalarla

haşır neşir ol belki ozaman aradaki kıyaslanamıyacak kadar olan farkı görebilirsin tşk....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

quote:

Madem araçlara Chip takıyoruz , sizinde Grande Punto'ya chip takılabilmesinden haberiniz yok sanırım ;

Peugeot 207 1.4 HDI 88 HP oluyorsa chip ile
    Grande Punto 1.3 110 HP oluyor chip takılınca.

Buda demek oluyorki 207'ye chip taksanız dahi Grande Punto'nun orjinal gücüne erişemiyor HP olarak

Böylelikle Puntoda hem performans hemde vergi dilimi olarak kâr'lı oluyorsunuz.

evet biliyorum ferrariyede LPG takımışlardı buda onun gibi birşey sanırım

• @vectorx31 çıkıp gidermisin artık birader ? 200 KM hızla 207'den canlı çıkan arkadaşları olan birine bu forumdan kimse itimat etmez. Yaş seviyen zaten ortada, boş boş mesaj atıp konuyu doldurma artık.
  • yaklaşık 4 yıl öncede aynı konu başlıkları açılır ve aynı tartışmalar yapılırdı. Ama görüyorum ki bu kadar sene zarfında hiçbir şey değişmemiş yine aynı kavgalar aynı konular.
  • quote:

Orijinalden alıntı: helisel

Ben size ufak bir fikir vereyim. Bu forumda B sınıfı araç almak için konu açarsanız size Chevrolet Cruze aldırırlar, '96 Grand Cherokee aldırırlar, 2000 model passat aldırırlar, '93 mercedes 200 E aldırırlar ama B sınıfı araç aldırmazlar.

B sınıfı bir otomobil kötüdür çünkü, değersizdir, kalitesizdir, dandiktir.

Avrupa'da parayı bulan genç B sınıfı araç alır, bizde parayı gören genç Passat'tan aşağısına binmez, 80 model 3000 motorlu sedan arabaya tüp taktırır üzerinden inmez.
    kendi zevkleri beğenileri olmayan bi nesil yetişmiş. Babasından, dayısından ne gördüyse onu yapıyor.

vay bee efsane yorum

• quote:

seriyor arkadaşım kalkmışın teneke (puntoyu) peugeo'nun enklas arabalarından biri

olan 207 ile comper yapmaya daha ben sana ne desem boş birazdaha fazla arabalarla

haşır neşir ol belki ozaman aradaki kıyaslanamıyacak kadar olan farkı görebilirsin tşk....

Uzaktan gördüğünüz arabalar hakkında boş yorumlar yapmayın

O kadar yazdığım şeye verebildiğin cevap sadece Ferrariye LPG takmak gibi birşeyse sen hakkatten arabalardan hiç anlamıyorsun.

Boş yere laf cambazlığı yapıpta insanları yanlış yönlendirme efendi gibi cevap veriyorsan ver.

Hadi hepsini geçtim , zaten araçların sağlamlığını bilen kişilerin yakınları arkadaşlarıda nedense hep 200'le kaza yapar. Hiç 190'la , 210'la yapan yok.

• Performans = Punto

Yakıt tasarrufu = Punto

Dış görünüş = Punto

Sürüş zevki = Punto

Fİyat = Punto
    ------------------------------------------------

Malzeme kalitesi = 207

SAğlamlık = 207

Şİmdilik aklıma gelenler bunlar.

ŞAhsen tercih olarak GP

207 nin ön konsolu çok basit ve sıkıcı duruyor.Ayrıca o teyp , citroenin bütün modellerinde peugeotun 207 ,307,208,308,3008,107 modellerinde kullanıyorlar.Artık değişiklik yapmaları şart.Ne zman o teyp görsem fenalı kgeliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !sTaNbLuE -- 5 Haziran 2010; 14:26:02 >

• 207 daha karizmatik. biraz daha geniş sayılır.

2. el parça fiyatlarından pek haberim yok ama puntonunkiler daha ucuzdur diye düşünüyorum. fiat sonuçta.

yakıt tüketimi konusunda punto daha ekonomiktir.

ya kardeş ikisininde güzel ve kötü yanları var. zevk senin zevkin. salt mantık kullanarak araba almaya kalkarsan işin içinden çıkamazsın. aracı alacak arkadaş, forumdan elde edilen bilgiler ışıında bir tercih yapsın. ama gönlüne göre bir tercih yapsın. 3 ay sonra satmaya kalkmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

quote:

Uzaktan gördüğünüz arabalar hakkında boş yorumlar yapmayın

O kadar yazdığım şeye verebildiğin cevap sadece Ferrariye LPG takmak gibi birşeyse sen hakkatten arabalardan hiç anlamıyorsun.

Boş yere laf cambazlığı yapıpta insanları yanlış yönlendirme efendi gibi cevap veriyorsan ver.

Hadi hepsini geçtim , zaten araçların sağlamlığını bilen kişilerin yakınları arkadaşlarıda nedense hep 200'le kaza yapar. Hiç 190'la , 210'la yapan yok.

207 yi sevmezdim bu adam yüzünden nefret eder oldum ya

• işte böyle olutor herzaman doğruları yazdığın zaman 9 köyden kovuluyorsun

arabadan anlamamak nekadar kötü bir şey
  • quote:

işte böyle olutor herzaman doğruları yazdığın zaman 9 köyden kovuluyorsun

arabadan anlamamak nekadar kötü bir şey

Daha dediklerimize mantıklı bir şekilde cevap veremeyen , yoksa ferrariye lpg takılması gibi saçma saçma kaçamak cevaplar verip kaçan sensin.

Bizim sana dediğimiz 207 aracını yakından tanıyor olabilirsin , ama bilmediğin Grande Punto aracı hakkında yorum yapıpta insanları yanlış bilgilendirmemen

Arabadan anlamamak kötü birşey değil. Anlamayıpta öğrenmemek , birde bilmediği halde inatla biliyor gibi davranmak ne kadar kötü birşey.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Quadrifoglio

Anladığım kadarıyla 207'nin 1.4 motorlu dizel seçeneğini düşünüyorsunuz. İkisi arasından 207 derim ama 90 beygirlik GP karşısında 68 beygirlik 207 varsa, 207 aradaki farkı kapatacak kadar üstün değil. Bu seçeneklerden GP'yu tercih ederim.

Tubo'ya chip tuning anlatiyorsun demek hic gulecegim yoktu

Kimin feykisin diyecektim de bu yorumu gorunce vazgectim, sanirim konu disindan dustun buralara

• geçen sene 22 bin TL ye 30 binde 2009 model GP Active alıyordum son anda vazgeçtim

şimdi iyikide vazgeçmişim diyorum artık kendimi biraz daha kasıp kesinlike 207 almayı

planlıyorum punto belki 1 kaç model sonra 207 yi yakalayacağını düşünüyorum

bu arada HP de bir yerekadar sonuçta arabayı alan kişi rally yapmıcak sanırım
  • Puntoya bindim ama hosuma gitmedi içi tasarımı..ama 207 nin dışı cok hoşuma gidior içini sadece resimlerden gördüm..
  • kesin fake :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahisilti2

kesin fake :)

baba neyin feyk i ya konuyu başlatan biziz ...^^
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.