Şimdi Ara

punto mu 207 mi ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
1
Favori
7.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkese mrb forumdanda anlaşıldığı gibi ''207'' açık ara puntoya fark atmıştır

artık 2 araba arasında hangisini almakta kararsız kalan arkadaşın daha sağlıklı bir şekilde karar vericeğini

düşünüyorum tşk...
  • İkinci el alınacaksa aradaki fiyat farkı km ve kaza durumuna göre tercih değişir tabii. Ama dediğinize katılıyorum.
  • vector musun x misin anlayamadım nesin ama sadece sana inat 207 almayacaz.Sinir ettin yahu insanı.Bir insan arabadan birazcık mı anlamaz ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahisilti2

vector musun x misin anlayamadım nesin ama sadece sana inat 207 almayacaz.Sinir ettin yahu insanı.Bir insan arabadan birazcık mı anlamaz ya.

senide ''207'' nin üstünlüğünü kabul etmiş birsi olarak görüyorum yazım tarzından bu anlaşılıyor =)
  • vectorx31 nasıl bi kullanıcı adıysa gündüz vakti içme kardeş çarpar :) evet anladık 207 tam senlik bi araba benim tercihim puntodan yana ben ayık kafayla söylüyorum sende ayıldığında bunları okuda kendine bakıp biraz gül
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdars86

vectorx31 nasıl bi kullanıcı adıysa gündüz vakti içme kardeş çarpar :) evet anladık 207 tam senlik bi araba benim tercihim puntodan yana ben ayık kafayla söylüyorum sende ayıldığında bunları okuda kendine bakıp biraz gül

su anda artık cezalar yükseldiği için fazla alkollü gezmiyorum =)

fakat senin akşamdan kaldığın çok belli oluyor bunca yazılıp çizilenlere rağmen

hala puntoyu üstün görmen nekadar kıyak bi kafayla yazdığını belli ediyor...
  • İkiside yaramaz.
  • birader sen ne kullanıyon

araba manasında =)
  • Transporter vardı sattım şimdi caddy alıcam sana tavsiyem focus veya polo al
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lose_your_self

Transporter vardı sattım şimdi caddy alıcam sana tavsiyem focus veya polo al

hayırlısı olsun focus fiyat açısından kıyaslarsak yüksek gelir fakat makyajlı kasaları

gerçekten çok güzel yapmışlar ama polo düşünülebilir TDI motor güvenilir...
  • evet gerçekten tdı motorlar çok iyi ve yakıt dostudur
  • @vectorx31
    allah razı olsun senden. sayende gülmekten gözümden yaş geldi.
    yorumların süper. seni takipteyim
  • Polonun 3 slindirli dizel motoru traktorden farksiz. Gerek corsa gerek 207 dizel motorlari daha sessiz motorlar.

Belki yorumlarimiz neticesinde arkadasimiz butun birikimini arabasina harcayacak. Bunun icin 'corsa' veya '207' al diyen veya ikisi de yaramaz diyenleri anlamiyorum.

Her arabanin iyi ve kotu yani var mutlaka. Biraz daha tarafsiz olalim lutfen

Bu arada konuyu acan arkadasima tavsiyem ; arabasini bozuk yollarda patikalarda kullanacaksa 207 den uzak dursun. 207 asfalt arabasi
  • daylight66 sana katılıyorum kesinlikle bayılıyorum bu adama
  • quote:

Orijinalden alıntı: DayLight66

@vectorx31
    allah razı olsun senden. sayende gülmekten gözümden yaş geldi.
    yorumların süper. seni takipteyim

eywallah bi arkadaş araba alacakmış yardımcı olmaya çalışlıyorum ....^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: vectorx31

herkese mrb forumdanda anlaşıldığı gibi ''207'' açık ara puntoya fark atmıştır

artık 2 araba arasında hangisini almakta kararsız kalan arkadaşın daha sağlıklı bir şekilde karar vericeğini

düşünüyorum tşk...

Yılların otomobil mühendisi " vectorx31 " nickli mübarek üyeye teşekkürü bir borç bilirim.

Komik insanları severim Çok kanım ısındı sana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

quote:

düşünüyorum tşk...

Yılların otomobil mühendisi " vectorx31 " nickli mübarek üyeye teşekkürü bir borç bilirim.

kamera şakası ya:)

• puntoların tasarımıda güzel ama yiğidi öldürürkende hakkını vereceksin 207 çok hoş duruyor.. 207'den de güzeli var oda Ford Fiesta

quote:

Madem araçlara Chip takıyoruz , sizinde Grande Punto'ya chip takılabilmesinden haberiniz yok sanırım ;

Peugeot 207 1.4 HDI 88 HP oluyorsa chip ile
    Grande Punto 1.3 110 HP oluyor chip takılınca.

Buda demek oluyorki 207'ye chip taksanız dahi Grande Punto'nun orjinal gücüne erişemiyor HP olarak

Böylelikle Puntoda hem performans hemde vergi dilimi olarak kâr'lı oluyorsunuz.

Grande Punto 75 HP araç 110 HP'mi oluyor.. Bildigim kadarıyla chip'e en uygun motorlar HDI ve TDCI.. Bu 2 motor o kadar güc kazanamıyorsa puntonun 40 HP güc kazanması biraz anormal değilmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tekilas -- 8 Haziran 2010; 17:36:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: emrahisilti2

quote:

quote:

düşünüyorum tşk...

kamera şakası ya:)

''punto vs 207'' kapışıyor fazla başka markaları karıştırmıyalım lütfen

zaten yazılanlardan alıcak adamın kafası iyice bulanmıştır .... aydınlatıcı olalım sayfayı açan

ışıltılı arkadaşım =)

• quote:

Orijinalden alıntı: denizin

o 75 HP araç 110 HP'mi oluyor.. Bildigim kadarıyla chip'e en uygun motorlar HDI ve TDCI.. Bu 2 motor o kadar güc kazanamıyorsa puntonun 40 HP güc kazanması biraz anormal değilmi?

Grande Punto'nun 2 tane dizel motor seçeneği var.

1.3 75 HP
    1.3 90 HP

quote:

zaten yazılanlardan alıcak adamın kafası iyice bulanmıştır .... aydınlatıcı olalım sayfayı açan ışıltılı arkadaşım =)

Evet keşke tarafsız bir şekilde yorum yapabilseniz daha aydınlatıcı olabilseniz bilmediğiniz araçlar hakkında yorum yapmasanız mühtiş aydınlatıcı olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Trabzon61~ -- 8 Haziran 2010; 17:47:34 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.