Şimdi Ara

golf'mü polo'mu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar yazın araba alıcam da 30 tl yi aşmıyacak 25 bin tl 26 bin tl 27 bin tl vs gibi fiyatı olacak 2005 ve üstü olacak 2011 veya 2008 gibi 100 bin km geçmiyecek .
    ben biraz araştırdım ama kafam karıştı tsı fsı hiç bilmiyorum çünkü ilk arabam olacak ama arabadan anlarım yeni sistem arabaları bilmiyorum.
    arabanın motoru 1400 cc ila 1600cc .
    benzinli ve lpg destekli .
    rahat geniş ve gösterişli (şekil).
    araba uzun ömürlü olacak forumda bazıları 100 binden sonra araba değişiyormuş diyorlar hangi motor için bilmiyorum.
    kısacası bu fiyata modelin en dolu olanı tutulanı güçlüsü tasarruflusu en tercih edileni gibi olabilir bildiğiniz ve beğendiğiniz modelleri bekliyorum saygılar.
    not : turbolu modeli varsa iyi olur :)

• Bu fiyatlara 2006/2007 model bir golf 5 alınabilir bence ama bu modellere sağlıklı LPG uygulanabiliyor mu bir araştırmanız lazım.
  • (güncel) cevaplarıızı bekliyorum.
    not: polo 2011 mi iyi golf 5 (2006/2007) mi ?
  • Ben Golf derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sa..fsi ve tsi de lpg uygulanması sıkıntılı moi(hitler) motorlarlar çok uyumlu buna karşı daha güçsüz 8v bir motor 102bg olmasına karşı torkunu düşük devirlerde verdiğinden şehiriiçinde fsi dan daha atak bir araç. Tsi bunlarla karşılaştırılmaz o çok daha üsütün daha az tüketim daha yüksek performans lakin lpg sıkıntısı. Golf 5 mpi bu fiyat aralığında 30 bine anca bulursun. Golf 5 daha üstündür ama yeni poloda ondan çok geri kalmaz hava yastığı sayısı dışında.
  • Biri abisi diğeri küçük kardeşi...Abi her zaman abidir....GOLF doğru tercih diyorum..Daha büyük, daha yakışıklı, daha geniş..
  • B sınıfı aracın boyutu ve iç hacmi sizin için yeterli seviyede ise 2011 Polo almak daha mantıklı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fluence mi Fiesta mı?
    11 yıl önce açıldı
    Corolla mı Megane mi?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben her zaman için yüksek modelden yanayım o yüzdenpolo derim

• 2 hafta evvel 1.6 tdi polo kiralamıştım yaklaşık 500 km yol yaptım sadece 90 lira yaktı ara hızlanmaları falan oldukça iyidi iç mekan malzeme kalitesi ortalam üzerindeydi yol tutuş bi astra h kadar olmasa da toyota corolladan daha iyidi bence bu aralıkta 1.6 tdi bulabilsen mükemmel olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpine.

B sınıfı aracın boyutu ve iç hacmi sizin için yeterli seviyede ise 2011 Polo almak daha mantıklı.

+1
  • bence 1.6tdi polo çok daha iyi, hem daha yeni ve şık gösteriş açısından daha önde. hem yeni araç kafanız rahat olur,

lpg yerine ise dizel olması genel çoğunluğun tercihidir zaten. güzel bir polo bulmaya çalışın bence, çok uygun fiyatlara orjinal dokunmatik ekranını taktırırsınız çok eğlenceli bir araç haline dönüşüyor. (350-400tl civarındaydı)
  • Golfün ölüsü dirisi iyidir palio'dan.

• arkadaşlar yorumlar için teşekkürler. son olarak bir kaç şey danışıcam polo 2010 2011 2012 14 terndline modelinin fiyatı orijinal sıfır gibi olanları 27 binden başlıyor ama ben motor konumuna kafam sıkıldı çünkü motor eyik duruyor .keşke motor kendini gösterse imiş ben burdayım diye ,ama doğru bişey varki biri abi biri küçük kardeş ondan olsa gerek.
    araştırdığım ve begendigim polo 1.4 trendline
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-hatasiz-yeni-kasa-metalik-119997389/detay
    yukardaki arabanın modelinin 2011 aynı fiyattır 20 bin km side yani fiyata göre sıfırdır.ama bu araç comfordline modeli yani iyimi.
    ben açıkçası ne tsi nede fsi almak istemiyorum uğraşamam turbosuyla cardıyla curduyla dediğim gibi polo olursa 1.4 düşünüyorum comfordline ama 1.4 motorun en dolusu bu modelmi bilmiyorum mesajlarınızı bekliyorum

Golf olarak trendline iyimidir yani full mü araç en dolusumu kastım gtı veya sportline değil comfordline midline felan tarzı aynı şey yukardaki polo içinde geçerlidir. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-tertemiz-golf-sifirdan-farksiz-122743814/detay
    buna kafam çok yattı ama inşallah 3 5 bin tl daha olursa bunu alırım
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-70000-de-temiz-golf-goal-103625656/detay
    buda goal iyimidir yani comfortline comfor oluyor heralde ama diğer modelleri bilmiyorum goal sanki iyi geldi

fazla bir şey yazmama gerek yok polo alırsam 1.4 alırım çünkü 1.6 sı fsi tsi felan normal 1.6 olanlar zaten 2001 model yani 1.4 ama hangisi en full onu yazarsanız sevinirim.
    golf olarak ise 1.6 düşünüyorum çünkü 1.6 nın 2006 ve üstü tsi fsi hariç modelleri olduğu için ve golf modelinin aynı şekil en dolu modeli nedir tapi sport gti hariç bu kadar artık sizin yorumlarınız benim için önemli...
    NOT: ARABALARDAN ÇOK İYİ ARKADAŞLARA SESLENİYORUM FSİ VE TSİ KULLANAN VEYA BİLEN BU MOTOR SEÇENEGİ 200 BİN 300 BİN KM ÖMÜRLÜMÜ TURBOSU CARDI CURDU ARIZA VAPARMI MİSAL 50 BİN KM GİBİ EGER BU KONUDA AYDINLANIRSAM TSİ VEYA FSİ MOTOR ARAÇTA DÜŞÜNE BİLİRİM...
    SAYGILAR.

• Soru ekleri (mı, mi, mu, mü) kesme işareti kullanılmadan yazılır...

Başlığınızı düzeltirseniz memnun olurum...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.