Şimdi Ara

Astra mı Golf mü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
0
Favori
8.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ben Opel Astra ve Volkswagen Golf arasında kaldım. Opel Astra 1.2 motora sahip 145 beygir var ve ayrıca turbo turbo ya sahip. Volkswagen Golf 1.6 dizel 115 beygirlik versiyonu. Ben bu ikisi arasında çok arada kaldım.Opel Astra benzinli olmasına rağmen golfle arasında 25 Nm tork farkı var. 6 vites istiyorum yakıt tüketimi bakımından. Ve astra 6 vitese sahip.(Araçlar manuel) astra'nın son hızı golften yüksek. Ve ayrıca yakıt tüketimi olarak daha iyi. Astranın 0-100 ü daha iyi ve daha hızlı bir araba. Golf alırsam eğer 2017 model 55-75 bin km arasında alıcam ama astra alırsam 2020 model en fazla 5 bin km olucak. Ne kadar tanıdığım varsa yüzde 80 i golf diyor. Ama hala karar veriyorum. Sizce hangisi daha iyidir???? Astra mı Golf mü Astra mı Golf mü

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Golf A3 A180 versusunda bile Golf başı çekiyor hocam burada. Astrayı burda hışır ederler.

Bu arada V40 diyen arkadaşlar var. Çok uzun süre araştırıp fiyat artışına yakalanıp değmeyeceğini düşünerek iptal ettiğim bir araçtı. Ancak şu fiyat skalasında 2016 model araca 250-300 lira vermek hiç akıl karı bir iş değil. Bu arada benim baktığım ve araştırdığım V40lar 1.5 T3 R-Desgin Geartronic olanlar. Dizel motor ve Powershite hiç bakmadım bile.

Yapay Zekanın Yanıtı

Astra mı Golf mü: Ayrıntılı Karşılaştırma

Opel Astra ve Volkswagen Golf, kompakt hatchback sınıfında öne çıkan iki popüler otomobil modelidir. İşte sana yardımcı olacak bazı önemli farklılıklar:

Tasarım ve Stil

Opel Astra, şık ve modern bir tasarıma sahipken Volkswagen Golf, daha klasik ve işlevsel bir görünüm sunar. Sonuçta tasarım tercihi kişisel zevklere bağlıdır.

Performans ve Verimlilik

Her iki model de çeşitli motor seçenekleriyle sunulur. Golf, güçlü ve dinamik bir sürüş deneyimi sunarken, Astra daha dengeli bir performans ve yakıt verimliliği dengesi sunar.

İç Mekan ve Konfor

Astra, geniş ve ferah bir iç mekana sahiptir. Golf'ün iç mekanı ise daha küçük ama yine de konforludur. Her iki model de yüksek kaliteli malzemeler ve iyi bir ergonomi sunar.

Teknoloji ve Özellikler

Astra, son teknoloji güvenlik ve bilgi-eğlence özellikleriyle donatılmıştır. Golf ise daha geleneksel bir yaklaşım sunar, ancak yine de temel özellikleri ve mükemmel bir sürüş deneyimi sağlar.

Fiyat ve Değer

Astra, Golf'e kıyasla genellikle daha uygun fiyatlıdır. Ancak Golf, daha uzun bir geçmişe ve daha yüksek bir yeniden satış değerine sahiptir.

Sonuç

Hem Opel Astra hem de Volkswagen Golf, kendi güçlü ve zayıf yönlerine sahip mükemmel otomobillerdir. Astra daha uygun fiyatlı, ferah ve yakıt verimli iken, Golf daha güçlü, daha dinamik ve daha yüksek bir yeniden satış değerine sahiptir. En uygun seçimi ihtiyaçlarına ve tercihlerine göre yapmalısın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • astra motor gücü için tercih edilir yani performans meraklısına.. golf ise konfor ve kalite için tercih edilir..

fiyatlarını yazmamışsın ama tahmini 230 bin lira bu araçlar.. ben bu araçları almam, bu fiyata premium araç kovalarım. mesela atıyorum v40, a3... gibi..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Golf nere astra nere , bence astrayı düşünme bile , astra da turbo var demişsin golftede var , son hızı yüksek demişsin astra nın 200 filan mı basıcaksın sürekli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smyrna kullanıcısına yanıt
    Şimdi şöyle ben ilk arabam olduğu için manuel almak istiyorum keyfini çıkarayım. Daha sonra zaten geçicem otomatiğe ama arabayı uzun süre kullanacağım. Astradaki led farlar sürüşü etkileyen viraj destek sistemi, viraj fren sistemi vsvs... Bunlar beni etkiledi ama bilemiyorum işte hala bir karar veremiyorum. Astrada konfor yok mudur veya kalite?

• ReqinLeif R kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle buna katılıyorum. Hep gitmeyeceğim tabii ki. Ama bu işin bir de yakıt tüketimi var orası kafamı çok karıştırıyor. Bir de iç tasarım olarak opel daha bir farklı geliyor(özellikle direksiyon) ama bilemiyorum bu konulara bir türlü açıklık getiremiyorum....

• İkisi arasında kaldıysan Opel al geç, ama daha güzel araçlar bakabilirsiniz bunlar yerine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F5E52D18F -- 31 Ekim 2020; 6:32:40 >
  • Astra deneyimleme fırsatım olmadı ama golf u yaklaşık 3000 km denedim . Güzel mi evet güzel araba yakıt tuketi mi gayet ideal , sıkıştırmaz normal kullanımda fabrika verilerine ulasabilirsin . Yakıt konusunda üzmez . 1.2 benzin Opel için birşey diyemem ve benzinli motor da emin ol fabrika verisine 1 lt çok rahat ekle . gidiyor mu dersen standart dizel arabalar gibi ultra birşey yok zaten o motor seçeneği ile .
    2020 model Astra nin kötü olacağı zanmam en azından yeni bir araç sonuçta diğeri 3-4 yaşında olacak sorun çıkartma , vs ihtimali daha yüksek . Evet bu soruya herkes Golf diyecektir , piyasası daha canlı satılabilirlik daha yüksek ve Türkiye de bı vw hatta golf sevdalısı olduğu için vs . Zor bir durum açıkçası . Belki Seçenekleri çoğaltabilirsin fiyat aralığı dahilinde .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Astra mı Golf mü
    4 yıl önce açıldı
    Megane 4 mü? Kadjar mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sana tavsiyem araç alma. Parana yazık. Bir arabaya ev parası verilmez. O parayla git taşınmaz al daha iyi.

• smyrna kullanıcısına yanıt
    Daha yeni golf almayıp o paraya eski a3 almak tamamen yanlış bence hocam. Golfle a3 arasında kayda değer ne fark var ki? Piyasa olarak da golf daha iyi..

Konu içinde ben olsam yakıt ve uzun vadede sürüş ön plandaysa golf diğer türlü astra alirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Süleyman Çakır. -- 31 Ekim 2020; 7:53:17 >
  • Son hızına bakılarak araç mı seçilir? Kusra bakmayinda biraz ilkokulda arabaların kadranina bakip bu 240 basiyormus daha iyi derdik onun gibi olmus

• Polo vardı bende, anlık bir kararla 2020 1.2 145 astra aldım. P11 paket oluyor sanırım, direksiyon-koltuk ısıtmalı falan baya dolu bir model.
    Aracın borcu bitsin, satıp golf alırım. Poloya göre güzel bir araç ama kesinlikle bir golf değil.Golften çok çok dolu şuan kullandığım araç ama golf almadığıma pişmanım.

• Süleyman Çakır. kullanıcısına yanıt
    doğrusunuz. a3 hani çok da öncelikli tercih edilecek araçlardan değil. yine de 6-7 yaşındaki v40’ı alırım şahsen. hatchbacklerin bana göre en iyisi v40.

arkadaşın sorusuna gelince de golf tercih edilmeli mantıken.

• Araçlar otomatik olsaydı kesinlikle Astra derdim.

Ancak, manuel viteste Golf tartışmasız tercih edilmeli.

• Golf A3 A180 versusunda bile Golf başı çekiyor hocam burada. Astrayı burda hışır ederler.

Bu arada V40 diyen arkadaşlar var. Çok uzun süre araştırıp fiyat artışına yakalanıp değmeyeceğini düşünerek iptal ettiğim bir araçtı. Ancak şu fiyat skalasında 2016 model araca 250-300 lira vermek hiç akıl karı bir iş değil. Bu arada benim baktığım ve araştırdığım V40lar 1.5 T3 R-Desgin Geartronic olanlar. Dizel motor ve Powershite hiç bakmadım bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uza -00- -- 31 Ekim 2020; 10:37:34 >
  • Hayalet gösterge çıktı mertlik bozuldu. Şimdiki gençler onada bakamıyorlar Astra mı Golf mü 

• skymasterrr kullanıcısına yanıt
    Mesaja bakmiyorsunuz neyse hocam size golf ve jetta arabalarinizla iyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F5E52D18F -- 31 Ekim 2020; 11:11:3 >
  • Golf 7 nin rakibi sadece GOLF 8'dir .

Astra kumda oynasın

• burada herkes sana elbette golf der düz mantık bakarsak ancak senin aradığın şey sürüş keyfi ise astra tarafı bunu sana daha iyi yaşatır. zaten özellikle bunun için manuel vites alıcam demişsin, hevesini aldıktan sonra ilerde daha konforlu otomatik vites araca geçersin. eğer sürüş keyfi arıyorsan astra derim, herkes golf'ün artı yönlerini söylüyor ama kimse donanım fakiri olduğunu söylemiyor, sene 2020 oldu öyle reflektör çanaklı farmı kaldı yahu bari kısa farlara mercek koysunlar resimdeki golf ise eğer. @burakaydnnn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 31 Ekim 2020; 11:25:24 >

• Yılda kaç km yapıyorsun? Çok yapacaksan dizel, az yapacaksan benzinli.

Performans arıyorsan ikisine de bakma. 200 beygirlik araçlara bak.

Manuel vites, bir süre sonra otomatik almadığına pişman edebilir. Zaten araçlar güçlü değilse manuel almanın pek bi keyfi yok bence.

Kalite olarak golf bi tık üsttedir.

İkisi de piyasa olarak seni üzmez. Her malın alıcısı çıkar.

Sıfır araç almak varken, özellikle bu segmentte gidip 3-4 yaşında araç almak mantıklı değil. Gidip D veya E segment araç bakıyorsan alacağın fiyatlarda, o zaman iş değişir.

Donanımlar da bir noktadan sonra konforunu etkileyebilir. Mercekli ve iyi aydınlatan farlara alışırsan, eski tip farlarla kör oldum sanırsın. Sonuçta bunlar sürekli değiştirilecek parçalar değil. Almışken dolu donanımlı araç al.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.