Şimdi Ara

Megane 4 mü? Kadjar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.5 dci veya 1.3 tcE olmak üzere eşit sartlarda kadjar megane4 e tercih edilir mi?

Kadjar çoğu SUV a göre belkide daha az tutulması sebebi ile daha Uygun fiyatlara sahip ve ikinci el sitelerinde de genel düzey olarak düşük km'lerde.

Otomatik bir araç tercihim,araç kolayına arıza çıkarsın istemiyorum.Bu işte nasip işi tabi.

Sanırım kadjar ispanya'da,megane'yi ise biz üretiyoruz.
    İspanya'nın mı, bizim mi işciligimiz daha iyi orasını da bilemiyorum.
    Segment ve sınıflarından dolayı hangisi daha iyi onuda bilemiyorum.
    Aylık 1000 km civarı yol yaparız ortalama.sevmezsek 2 yıl seversek 5-6 sene bineriz aldığımız arabaya.

Qashqai ile aynı platformda kadjar.
    Megane4 daha piyasa arabası ve ikinci el piyasası ve algısı daha yüksek.
    Hangisi tercih edilimeli mantıken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi attci -- 14 Mart 2021; 23:11:45 >

• Kadjar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl bir kullanımınız olucak hemen satıcakmısınız? Hangi bölgede yaşıyorsunuz? Trafik uzun yol durumunuz nedir? Aile aracı mı olucak? Yakıt ekonomisi mi performans mı? 😉

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mhmmd.239 -- 14 Mart 2021; 23:6:55 >
  • Kadjar
  • ikinci el piyasası ve algısı

Şu kelimeleri yazan biri kadjar almaz yorma milleti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 15 Mart 2021; 7:29:43 >
  • 1.5 dci kadjar sahibiyim. Bakimli bir arac ise kesinlikle kadjar. Tas gibi araba yakiti iyi. Bagaj buyuk yerden yuksek. Oldukca memnunum. Sadece ince yanak lastik var bende icon paket oldugundan suspansiyonu sert gibi onun disinda bir sikayetim yok.

Buradan bir arkadasla konusmustuk kadjar dizel uretiliyor ama getirilmiyor ozel siparis ile geliyor dedi.

Kadjar hakkinda bilgi almak isterseniz mesaj atabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jquidd -- 15 Mart 2021; 7:35:15 >
  • Herkes kadjar der ama megane alır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Megane 3 mü Egea Hb mi?
    4 yıl önce açıldı
    Astra mı Golf mü
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Beklentinize bağlı. Megane'ın şu sıralar paket çeşitliliği daha fazla. Yani boş Kadjar parasına dolu Megane alınabiliyor. Ayrıca Kadjar fiyatları düşük değil. Sadece yavaş satılıyor. 5 6 sene kullanacaksanız çok sıkıntı olmaz. Ben olsam Kadjar alırdım. Şu sıralar süper kampanyalar var.

• uzun soluklu binilecekse kadjar, al sat yapılacaksa megane.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 15 Mart 2021; 9:1:26 >
  • Kadjarımız var. Tr deki en alınabilir fiyat performans suvlardan biri bence. Yakıt çok düşük , parça maliyet servis ucuz , 20 binde 1 giriyor. Oyuncak gibi araç çok kolay sürülüyor ve yerden de epey yüksek. 19 jantta yol tutuş çok iyi , sürüş konforu biraz düşük sadece.

Sedan mecburiyeti yoksa kadjar alınır.

• Gonlum kadjar piyasa megane diyor

• Lacivert mi Mavi mi gibi bir soru olmuş biri diğerinin yerden bir tık daha yüksek versiyonu.

Bu soruyu siz kendi ihtiyaçlarınıza göre şekillendirin.

Sedan bir araç mı lazım size yoksa SUV tarzı bir araç mı ?

• 160 hp olan kadjarı alamıyorsanız 130 hp almayın bence.

160 lık olan hem daha performanslı hem daha az yakıt tüketiyor.

160 lık alabilirseniz tabi kadjar yoksa megane 1.5 dci devam

• Kadjar güzel, dizel otomatik alınır binilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.