Videodaki siyah astardan daha dolu bendeki astra ama comfortline golf verseler değişirim :) bana daha kaliteli geliyor golf. mesela bende direksiyon-koltuk ısıtma-8bölgeli koltuk-alarm falan var ama manuel el freni var :) görünüş olarak astra belki daha güzel ama kalite olarak golf |
Astra mı Golf mü (3. sayfa)
-
-
Onlar da aşırı fazla yakıyor o beni korkutuyor açıkçası. Öğrenciyim yakıt için ayıracak bütcem maksimum 800 900 lira ve sürekli araç üstündeyim o konuyu da düşünüyorum -
Çok açıklayıcı oldu teşekkürler -
Bence vw sen şaşmamak lazım -
Astra benim gözümde c segmenti bile değil -
Astra golften az mi yakacak sanıyorsun hocam? -
Hayır şöyle: güç/yakıt oranı bakımından bakıyorum -
Turbo benzinli hiçbir motor az yakmaz hocam tsi motora İstanbul içi 7.5 de yaktirabiliyorum 12 de :D neden az yakmaz? Çünkü sürekli tahrik ediyor insani -
Golfe rakip olabilecek bir araç değil Astra. Bu iki seçenek arasında astra diyenlerin vw fobisi vardır
-
Golf 7 den Astra K ya geçen biri olarak,Golf daha kaliteli,daha konforlu ve daha sessiz bir araç,Astra nın fiyatı Golf ten daha uygun ve donanımı daha zengin,ön kısım daha ferah,sürüş pozisyonu daha iyi,koltukları daha rahat.Genelde Golf daha iyi bir araç ama Astra da fiyatına göre iyi bir seçim,birbirine yakın araçlar diyebilirim.
-
Bunu okumadım sayıyorum astra benim fiesta ile kapışsın belki gecer -
Kesinlikle gazı köklemek çok haz veriyor insana -
Bir sonuca ulaşabildin mi şuan bende aynı ikilemi yaşıyorum 1.2 tce 130 manuel megane hb icon aracım var 2016 model yakıt ve kalite isteğinden dolayı bu yaz değiştirmek istiyorum esas isteğim audi a3 2014, 2015 1.6 tdi ambiente fakat 400 bin tl bütçeye zor gibi duruyor o yüzden 1.6 tdi golf 7 highline manuel (bulabilirsem sunrooflu yada otomatik) ve 1.6 cdti 136 astra k exelence veya 1.2t astra 145 manuel çevremde çok az yaktığını duydum 120 sabit 4.5 şehir içi 7 yi kolay kolay geçmiyor diyorlar fakat bilemedim aylık 1000 - 2000bin km ve 1 ayda bir 1000km uzun yol yapıyorum genelde izmirde kullanacağım . Beklentim şuan ki aracımdan (uzunda sakin 5.5 normal kullanımda 6 yakıyor şehir içi 7 7.5) az yakan daha kaliteli hissetiren ve beni yormayacak yolda böyle akıyo hissi vermesini istiyorum hangisi sizce mantıklı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutku59 -- 10 Mayıs 2022; 0:56:38 > -
şuanki bütçeniz müsait ise temiz bir tdi golf'e yönelin. hafiften vag grubuna giriş yapmış olursunuz. ilerde fazla değer kaybı yaşatmadan audi'ye geçiş olur. diğer seçeneklerde güzel fakat bazı kronik sorunlar çok can sıkabilir. golf'te en can sıkacak şey dsg şanzıman olurdu ama zaten manuel bakıyorum demişsiniz, dsg sorununu otomatikman elemişsiniz.
-
Çok teşekkür ederim daha önce sadece dacia ve reno kullanmış biri olarak ikiside bana oldukça iyi hissettirecektir diye düşündüm golf un dsg leri gerçekten sıkıntı mı alıcağım golf ort 100bin km de olucak çünkü bütçe 400bin civarı bir arkadaşım golfe vericeğine 1.6cdti 136 otomatik full asta k al dedi sizce hangisi
-
100k kmdeki patlak sıkıntılı golf almaktansa düşük kmli tork konvertörlü otomatik astra daha mantıklı. Paranızı çöpe atmayın derim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ken Block43100k kmdeki patlak sıkıntılı golf almaktansa düşük kmli tork konvertörlü otomatik astra daha mantıklı. Paranızı çöpe atmayın derim.
manueli için düşünürsek 1.6 tdi highline cam tavan ile astra kıyasında ? en kısa sürede test sürüşü yapıcam ikisinide bulabilirsem o zaman dahada fikir sahibi olacağımı düşünüyorum
-
Astra k 1.6 cdti otomatik kullanıyorum. Dolu bir astra sizi memnun eder. 1.2 manuel değil de 2016-2017 model 1.6 cdti otomatik bakın.
-
Astra gibi bir aracı itin malum yerine sokacak kadar muhteşem araçlar kullanan üyeler var. Helal olsun valla, daralan ufkumu açıyor bu site.
Ben Golf alırdım bu arada.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X