Şimdi Ara

Astra mı Golf mü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
8.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam merhaba şuan a3 sedanım var 2014 2017 golf comfortline aldım a3 de en boş donanım ama a3 deki konfor kalite algısı vs. golfte hiç bulamadım sadece bana mı öyle geldi diye hiç yorum yapmadan 7-8 kişi bindi araçlara hepsi de a3 ün bariz olarak kalite konfor farkını hissediyorlar golf bişey degilmiş bunun yanında dediler siz hiç bindiniz mi a3 e uzun müddet bilmiyorum

• Hyperfex kullanıcısına yanıt
    A3 sedana hiç binmedim hocam hatchback kullandım iki aracıda aralarında kayda değer birşey göremedim iç tasarım olarak golf daha hoşuma gitti hatta.. ikinci el araçlar ne de olsa, ikisinin sıfırını binip karar vermek lazım ama öyle bir şansımız yok ya da benim yok :D

Motor aynı şanzıman aynı ses sistemidir vb fark göremedim iç dizayn belki bir tık da yalıtım farkedebilir diyeceğim ama benim bindiğim araçlarda ikiside ayni jant lastik ebatlarında eşit konforlardaydi. Trim sesi olarak aracın yaşına bağlı her araçta var ufak trim sesleri. A3 den golfe donanım için gectiyseniz mantıklı karar bence..
  • Ne gibi mesela
  • rryzen kullanıcısına yanıt
    Ben detaylı araştırma yapmıştım zaten önüme çıkan araba boş leon. Ben de böule saçma bi arabayı almak istemiyorum açıkçası
  • Bunu aktarmamın sebebi insanların 1.2 motora karşı bir önyargısı var ve 1.2 motor araba gitmez yorumlarını görmek istemediğim için
  • Süleyman Çakır. kullanıcısına yanıt
    Yine bi 7 8 sene kullanıcam hem kalite hem performans hem de yakıta odaklanıyorum işte ama hala ortaya bişey çıkmadı
  • burakaydnnn B kullanıcısına yanıt
    Hocam motordan motora değişir sycanda 1.3 tce 140 hb otomatik Megane kullanıyorum motor konusunda memnunum açıkçası .
  • suatcagdas S kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim çok uzun zamandır böyle bir video arıyordum. Ben de golften o açıdan uzak duruyorum donanım olarak astrayla yarışamıyor bu normal bir.durum değil. Fotoğrafı temsili koydum ama yine aynı kasa 7.5 aynı paket
  • Huan8 H kullanıcısına yanıt
    Ben astranın performans olarak memnun edeceğini düşünüyorum. Ama hala kalite ve konfor arasında düşüncelerim var. Ben yıllık 10 bin kilometre yaparım en fazla.
  • rryzen kullanıcısına yanıt
    İşte ben de kuvvetli olsun rahat olsun diyorum
  • Benzinli manuel golf bakın, 1.0 tsi, 1.4 tsi
  • Açık ara golf ..
  • suatcagdas S kullanıcısına yanıt
    Bu video felaket işime yaradı ne zamandan beri böyle bir video arıyordum çok teşekkür ederim
  • Satılacaksa Golf, binilecekse Astra.
  • burakaydnnn B kullanıcısına yanıt
    Golf alıp geçiyorsun o zaman kafan rahat ediyor.. DSG belası da yok sorunsuz binersin. Bu arada illede performans istiyorsanız 125lik golf alın 150likten 1 litre az yakar ama dizelinden çok daha seridir. Astrada benzinli arayıp golfte dizel istemek ve performans beklemek yanlış bir seçim. Comfort 1.4tsi 125lik golf 7.5 veya 7 bulursanız temiz alın geçin.
  • Yukarıda da söylenmiş. Tsi Golf al geç. Astra kötü araç değil ama bir Golf değil. Kullanınca anlayacaksın.

• Gönül Astra, mantık Golf...
  • herseyinhayirlisi kullanıcısına yanıt
    Onlar astraya göre çok daha fazla yakıyor baktım onlara ve manuel seçeneği yok sanırım
  • Süleyman Çakır. kullanıcısına yanıt
    Bunlara da bakayım teşekkürler
  • ravenous R kullanıcısına yanıt
    Neden mesela
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.