Şimdi Ara

Off-Road araç önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, yaşadığım bölge yazlık bir bölge dolayısı ile yazları iş sonrası böyle kuytu köşelere kaçıp kafa dinlemelik ormanlık alanlara rahat girip çıkabilen ve deniz plajına (kum plaj) rahat girip çıkabilecek sürekli ve büyük masraf çıkarmadan fazla yormayacak bir araç arıyorum. Ortalama olarak 300-400 bin bütçem var. Hangi aracı önerirsiniz (mümkün ise yüklü bir araç almak istiyorum kendim yüklemek ile uğraşmak istemiyorum pek).

Not: Aracı sürekli araziye vurup yormayı düşünmüyorum zorlayıcı bir arazı görünce girmekten vazgeçeceğimi düşünüyorum. Maksat off-road yapmak değil insanlardan uzaklaşmak için araziye girebilmek ve çıkabilmek.

Not2: Grand Cherokee 5.2 almayı düşünüyordum hatta konu da açtım fakat bir sürü kötü yorum yapıldı bu konuda da fikrinizi tekrar sormak istiyorum.

• Troc , t cross , kamiq , puma , 2008 vs bu tür SUV'lara bakabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 10 Nisan 2023; 14:31:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5.2 düşünüyorsanız, yani ABD'den parça almaya alışkın ve servisini takip edebilecekseniz, organize edebiliyorsanız Grand Ch. değil ama Cherokee 4.0 öneririm. Doğru bakılırsa mekanik yönden harikadırlar. Yalnız bu arabalar sizin bilginizi isterler, Türkiye'de anlayan ustası yok. Özellikle süspansiyon sağlamlığı konusunda ABD endüstrisi, Moog, Mopar, Wagner v.b. parçaları en iyisidir.

Buradaki detay, orman yolları. Orman yollarına gidecek arazi taşıtı hafif ve küçüktür. Ağır ve yüklü arazi yeteneği olmaz, kumlara da batarlar, yan yatarlar. Alüminyum Rover'lar, Lada Niva, Mercedes G, Suzuki Vitara / Jimny gerçekçi olur. Dacia Duster idare eder.

• Off Road gibi düşünceniz varsa piyasa arabalarına bakmayın derim. C Suv kullanan biri olarak diyorum ki, bu tarz araçlar zorlu arazi şartlarına gelmez.

Grand Cherokee bence düşünce olarak çok mantıklı. 5.2 V8'ler bildiğim kadarıyla LPG uyumlu. Temiz bir tanesi üzmez.

Parça konusunda büyük şehirlerde sıkıntı yaşayacağınızı hiç sanmıyorum çünkü ilan sayfası olsun, trafikteki sayıları olsun dikkat ederseniz hatırı sayılır miktarda satılmış.

Ben bir de off-road forumlarındaki yazılara bakmanızı öneririm. Belki çoğunlukla eski yazılara denk gelseniz de aracın parça tedariği, kronik sorunları, yakıtı hakkında daha detaylı bilgi bulabilirsiniz.

Alternatif olarak Land Cruiser veya Defender falan da düşünülebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Profes124 -- 10 Nisan 2023; 17:8:28 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Küçük araç bozmayacaksa daihatsu terios öneririm, dertsiz, bakımı kolay basit bir araç hem de dağ keçisi gibi arazide sizi hiç üzmez. Uygun fiyata da bulunur

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Anilarim depreşti yine

Off-Road araç önerisi

Off-Road araç önerisi

• terios

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Story Mode Araç alma hakkında
    10 yıl önce açıldı
    4x4 rc off-road (çocuk için)
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2000 model civarı vitara temizinden, bir takım iyi lastik. Off-road yapmadan bozuk yere rahatça dalmak için yükseltme kiti vs. gerekli değil, stok halde yerden yüksek 4 cekerlerin hepsi yapar bu işi.

• 300-400 bin bütçem var.

yazmışssın, bu paraya alınabilecek en iyi araç dacia duster

• 300-400 bine 5.2 cherokee'ye girilmez çok üzer. Arkadaşım aldı, 3 ay sonra satmak zorunda kaldı yakıtı içiyor çünkü. Sattığı genç çocukta bi hevesle aldı ama, yakıtını vergisini aldıktan sonra hesaplayınca kara kara düşündü.
    Cherokee arazide biraz fantazi işi, sert offroada uygun. Siz daha hafif offroad yapacaksanız o külfete girmeye gerek yok, duster bile görür işinizi. En azından kafanız ağrımaz, parçası ustası bol piyasası var. Alıp 1 sene kullanırsınız. Baktınız maddi olarak zorlamadı, ancak yeterlide gelmedi daha fazlasında var gözünüz o zaman daha sert bi araca geçersiniz.
    Yapılan en büyük yanlış bana göre paranın tamamıyla çok iyi bi araç almaya çalışmak. 2 arkadaşım ilk arabasını alırken bana sordu. Birine temiz bi kia rio buldum. Tertemiz bi araçtı sahibide çok düzgün biriydi onu aldı. Diğerine kendi aracımı vereyim dedim puntoyu beğenmedi gitti bmw 5.20 aldı. Kia rioyu alan 2 seneye yaklaştı çok memnun aracından. Satalım diyorum başka bi arabaya geçelim ama sorunsuz araba olduğundan ikna edemiyorum kafam rahat diyo. Bmw'yi alan ise 3 ay sabredebildi masraflarına. Hatun işleri falanda oldu bmw'de tabi yakışıklı araba ama saltanat 3 ay sonra sona erdi. Aldığı arabayı zararla elden çıkardı, hatunlara ve arabaya ettiği masraflar yüzünden kredisini ödeyemedi bi ton borca girdi vs.
    Biraz lafı uzattım ama anlatmak istediğim şeye bi örnek vermek istedim.

• terios, lada niva, eski vitaralar vs...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.