Şimdi Ara

ŞEHİR İÇİ OFF ROAD ARACI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar selamın aleyküm bir yakınım için off-road aracı bakıyoruz ama off road yapma gibi bi planımız yok şuan sahibindene baktığımızda

nissan navara

ford ranger

l200

ve daha fazlası

gibi pick-up tarzı arabalar a bakıyoruz

isteğimiz

saçma gelebilir ama çok iri yarı bişey olmasını istediğimizden 10 inç daha fazlası varmı bilmiyorum yükseklık

ve kalın lastikler vs vs

bu tip araçları 200.000 tl ye kadar amarok hilux navara gibi araçlar buluyoruz ama gu işten anlamadığımız için karar veremedik sonuçta

off road yapmayacağız şehir içi kullanım için kısacası

'yukarda belirttiğim gibi şehir içine uygun iri yarı bakım dır vs vs sorun çıkartmayacak çünkü vakit ayıramayacağız sıkıntısız bakım fiyatları ucuz olan bir off road aracı arıyoruz sizce bu ne olmalı, ne tavsiye edersiniz max 200.000tl ye kadar çıkabiliriz belki 210'

okuduğunuz için teşekkür ederim ben fazla inceleyemediğim için size soruyorum vaktinizi ayırdığınız için teşekkürler

• eğer bi öneriniz varsa her zaman açığım
  • Toyota Land Cruiser Prado dizel bakabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1u2i3o4

Toyota Land Cruiser Prado dizel bakabilirsiniz.
    yeni model araç olursa daha iyi olur
  • Öyle bir araç yok usta. Fabrika çıkışından büyük lastikler iç aksamı ekstra yorar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: korayreyiz

Öyle bir araç yok usta. Fabrika çıkışından büyük lastikler iç aksamı ekstra yorar.
    yani uğraştırır diyosunuz ?
  • ZeKingLos Z kullanıcısına yanıt
    Daha sık parça değişmesi gerekir. Ne kadar büyükse okadar sık.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • korayreyiz K kullanıcısına yanıt
    peki uygun olan nedir ne almalıyım bu durumda
  • Sadece arazide kullanılacaksa pick up daha mantıklı fakat arada yoldada kullanacaksanız Jimny veya XV bakmanız çok daha mantıklı olacaktır..

En iyisi bi crossover bakın

• Şehiriçi offroad aracı diye başlığı görünce yol yapılmamış şehirimiz varda şehiriçi ulaşım için istiyorsunuz zannettim. Baktığınız araçlar gayet güzel ancak şehiriçinde kullanmak için boşuna yakıt harcamaktan başka birşey değil. Tercih meselesi tabi ki saygı duyarım.

Saydığınız araçlardan Ford Ranger, Nissan Navara, Mitsubishi L200'ü farklı zamanlarda da olsa off road düzenlemesi ile yakından gördüm. Ranger daha iri gözüküyordu diye hatırlıyorum. Vw Amarok'da baya iri gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3K1X

Sadece arazide kullanılacaksa pick up daha mantıklı fakat arada yoldada kullanacaksanız Jimny veya XV bakmanız çok daha mantıklı olacaktır..
    şehir içi kullanılacak araziye girermi girer ama arada deniz piknik köy gibi sıradan kaçamaklarda ancak ayrıyetten bi vakit ayıramıyoruz bizim isteğimiz pick up olması daha iyi olur kalıplı resmini bırakırım bu tarz bişey olsa iyi olurŞEHİR İÇİ OFF ROAD ARACI

• quote:

Orijinalden alıntı: Acil Stop

Şehiriçi offroad aracı diye başlığı görünce yol yapılmamış şehirimiz varda şehiriçi ulaşım için istiyorsunuz zannettim. Baktığınız araçlar gayet güzel ancak şehiriçinde kullanmak için boşuna yakıt harcamaktan başka birşey değil. Tercih meselesi tabi ki saygı duyarım.

Saydığınız araçlardan Ford Ranger, Nissan Navara, Mitsubishi L200'ü farklı zamanlarda da olsa off road düzenlemesi ile yakından gördüm. Ranger daha iri gözüküyordu diye hatırlıyorum. Vw Amarok'da baya iri gözüküyor.
    çok teşekkür ederim görüşünüzü belirttiğiniz için
  • Yeni ranger kalıbıyla bir adım önde gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: gazel71

Yeni ranger kalıbıyla bir adım önde gibi
    evet çok güzel duruyor
    O zaman pickuplar olur ancak ama şehirde ne kadar kullanışlı olur pek bilinmez.
    Edit: Ayrıca şehir içi güvenliğinizi de tehlikeye atmamalı bence yapılan değişilikler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1u2i3o4 -- 29 Haziran 2020; 17:27:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Arazide en iyi araç L200 bu segmentte fakat sanırım siz görüntüde hoş olsun istiyorsunuz.O zaman Mercedes X veya Ranger bakın zaten biliyorsunuz ne istediginizi

• quote:

Orijinalden alıntı: 3K1X

Arazide en iyi araç L200 bu segmentte fakat sanırım siz görüntüde hoş olsun istiyorsunuz.O zaman Mercedes X veya Ranger bakın zaten biliyorsunuz ne istediginizi
    benim 2 sorum olmuştu birirni anladım da sorun çıkartırmı ortalama ne kadar yakar öğrenebilirmiyim
  • Ekipmanlı olarak listedeki araçlar ş içi 15 lt yakarlar. Mitsıbishinin altı daha sağlam amarokun geçmişi yok ama l200ler pajero alt takım aynı diğerleri fena değil

• Sizin ilacınız Ford f 350

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.