ŞEHİR İÇİ OFF ROAD ARACI
Arkadaşlar selamın aleyküm bir yakınım için off-road aracı bakıyoruz ama off road yapma gibi bi planımız yok şuan sahibindene baktığımızda
nissan navara
ford ranger
l200
ve daha fazlası
gibi pick-up tarzı arabalar a bakıyoruz
isteğimiz
saçma gelebilir ama çok iri yarı bişey olmasını istediğimizden 10 inç daha fazlası varmı bilmiyorum yükseklık
ve kalın lastikler vs vs
bu tip araçları 200.000 tl ye kadar amarok hilux navara gibi araçlar buluyoruz ama gu işten anlamadığımız için karar veremedik sonuçta
off road yapmayacağız şehir içi kullanım için kısacası
'yukarda belirttiğim gibi şehir içine uygun iri yarı bakım dır vs vs sorun çıkartmayacak çünkü vakit ayıramayacağız sıkıntısız bakım fiyatları ucuz olan bir off road aracı arıyoruz sizce bu ne olmalı, ne tavsiye edersiniz max 200.000tl ye kadar çıkabiliriz belki 210'
okuduğunuz için teşekkür ederim ben fazla inceleyemediğim için size soruyorum vaktinizi ayırdığınız için teşekkürler
Kaç FPS
arkadaşlar selamın aleyküm
Asus Rog Strix R9 390X Ekran kartı 1070 MHZ Çekirdek hızı
Asus P8Z68 VLX Anakart
İ7 3770 3.90 GHZ İşlemci
32 GB 4X Kingston 1600 MHZ Ram
1 TB HDD
750 W PSU
gta 5 kaç fps alırım kalitesi ve akıcılığı nasıl olur yoksa başka bi alternatife mi geçmeliyim
300bin km w221 vs 250bintl civarı araçlar
Öncelikle herkese merhaba
250bintl civarı araç bakıyorum w221 ler dikkatimi çekti genişlik ve konfor açısından
ama baktığımda 270 300 bin km lerde oldugunu fark ettim
sizce alınır mı yoksa aynı fiyata 5 serisi veya başka geniş ve konforlu ne önerirsiniz
yoksa mercedes motoru diye güvenip alınabilirmi
Son Giriş: 5 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 5 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 18
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.520 (Bu ay: 25)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası