Şimdi Ara

300bin km w221 vs 250bintl civarı araçlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

250bintl civarı araç bakıyorum w221 ler dikkatimi çekti genişlik ve konfor açısından

ama baktığımda 270 300 bin km lerde oldugunu fark ettim

sizce alınır mı yoksa aynı fiyata 5 serisi veya başka geniş ve konforlu ne önerirsiniz

yoksa mercedes motoru diye güvenip alınabilirmi

• Hocam cok iyi arastirmak lazim dolar euro boyle degilken benim ikinci el araba kistasim 10bin 20bin km idi fazlasi pert geliyordu gozume gecen sene 50bine cikarttim citayi simdi ise 100binler nornal geliyor . Ama w221 adina yillardir degismeyen tek sey su fiyat sabit kmler artiyor hic kullanmadim ama inceledim kalite acisindan nirvana bir arac heryeri tok ve mukemmel. Kozmetigi iyiyse iyi ve uzun yolda kullanildiysa bakimlari yetkili serviste yahut iyi bir yerde yapildiysa kronik bir arizasi da yoksa alinabilir diye dusunuyorum.
    Lakin ben tercih etmezdim. En kötü e segmenti bakiyorsunuz herhalde ama ben iyi durumda bir a4 tercih ederdim o fiyatlara. Degilse ya 5 serisi ya a6 ya da e serisini inceleyip begendiginize yonelebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reyiz -- 24 Haziran 2020; 21:6:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• w211 4-5 bin avro için mükemmel araba.Eski bir araba olduğu halde hem kaliteli hem rahat güzel bir araba.2004 4xxK km olanı kuzenımde var canavar gibi halen.
  • 270 - 300 bin km'leri orjinal değil ki... bunlar düşürülmüş hali...

En kötü yılda 25 bin km yapsa 20 yılda 500 bin km yapar...

Sizin dediğiniz olay sarı site mantığını kavrayamayan türk tüketicilere yönelik ilanlar...

Sitedeki tüm 0-5 yaş arası otomobiller 0-100000 km arasında, 5-10 yaş arasında olanlar 100000-200000 km arasında... ondan sonrası yok, son kademeye ulaşıyor:) 10 yıllık da, 15 yıllık da, 20, 25, 30 yıllık da, yaşı farketmeksizin tüm eski araçlar 200000-300000 km arasında...

Tüm sitedeki araçlar ilk 5 yılda 100 bine ulaşırken salak türk milleti gerçekten sonraki yıllarda o aracın 300 bini geçmediğine inanıyor

Bunları neden yazdım, o tarz eski araçlarda ilanda belirtilen km'ler ve bilgilerin hepsi yanlış...

• quote:

Orijinalden alıntı: Bethesta

270 - 300 bin km'leri orjinal değil ki... bunlar düşürülmüş hali...

Sizin dediğiniz olay sarı site mantığını kavrayamayan türk tüketicilere yönelik ilanlar...

Sitedeki tüm 0-5 yaş arası otomobiller 0-100000 km arasında, 5-10 yaş arasında olanlar 100000-200000 km arasında... ondan sonrası yok, son kademeye ulaşıyor:) 10 yıllık da, 15 yıllık da, 20, 25, 30 yıllık da, yaşı farketmeksizin tüm eski araçlar 200000-300000 km arasında...

Tüm sitedeki araçlar ilk 5 yılda 100 bine ulaşırken salak türk milleti gerçekten sonraki yıllarda o aracın 300 bini geçmediğine inanıyor

Bunları neden yazdım, o tarz eski araçlarda ilanda belirtilen km'ler ve bilgilerin hepsi yanlış...
    Hay çok yaşa

En az 6-8 el değiştirmiş oluyor bu araçlar.hatta daha üstü .bunun yarısı galerici al satci .sen arabanı satış icin noterdeyken çırağı sanayide km yi düşünmekle meşgul oluyor :)

Sonra donanımhaberde 200 bin km de aracım rektefiye gerekti yardım basliklari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ultrasaray0643 -- 25 Haziran 2020; 12:17:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bethesta

270 - 300 bin km'leri orjinal değil ki... bunlar düşürülmüş hali...

peki km si orjinal olduğuna emin olduğum srogulattığım 2 3 tane var onlar hakkında ne düşünürsünüz hepsi
    hala canavar gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: ZeKingLos

peki km si orjinal olduğuna emin olduğum srogulattığım 2 3 tane var onlar hakkında ne düşünürsünüz hepsi
    hala canavar gibi

Alıntıları Göster
    Tamamen zevk meselesi... ben 250 bin TL'yi 300 bindeki "canavar"a vereceğime o paraya sıfır 1.6 dizel otomatik araç alırım, 6-7 yıl sanayiye uğramam...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 300 binde w221 bakacağıma yarı km de w212 bakardım. Hem konfordan fazla ödün vermezdim hemde masraf riskini ciddi anlamda düşürürdüm

• motorları ciddi sağlam oluyor o yüzden mercedeste km takınıtısı yapmaya gerek yok, güvenilir bir yerden temiz düzgün araç bulabilirseniz alabilirsiniz..

benim tercihim çok alakasız olacak s class ile ama bu kadar param olsa volvo s80 1.6 D Advance alırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: BAYOKAN84

300 binde w221 bakacağıma yarı km de w212 bakardım. Hem konfordan fazla ödün vermezdim hemde masraf riskini ciddi anlamda düşürürdüm

bunları buldum
    Öncelikle benim en başta gelen isteğim genişlik baktığımda da 250 hadi 260 265 civarı bunlar göze çarpıyor o yüzden üstünde duruyorum ama dersiniz gerek yok bu kadar eski araca gerek yok o zmn e serisi 2014 civarı veya 5 serisi felan a da bakarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZeKingLos -- 25 Haziran 2020; 15:11:21 >

• makam aracı olarak kullanılmayacaksa kesinlikle daha güncel e class daha mantıklı.

• quote:

Orijinalden alıntı: kamyonlarkavuntaşır

makam aracı olarak kullanılmayacaksa kesinlikle daha güncel e class daha mantıklı.
    makam aracı tipi kullanılacak o yüzden genişlik konfor donanım önemli herkes e serisi demiş e serisi ile f10 denemeye gidicem eğer ilerde başka bi alternatif çıkmaz ise
    ''süperb 2.0 prestige veya L&K hakkında ne düşünürsünüz''
    ''e class ın w212 facelift kasasını bulabilirmiyim bu fiyatlara''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZeKingLos -- 27 Haziran 2020; 15:56:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.