Şimdi Ara

Forum da Ankara Öner OTO özel servise giden var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
7.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Görüşlerinizi belirtirseniz memnun olurum. Fiyatı , işçiliği hakkında bilgiye ihtiyacım var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SevilenAdam -- 19 Ocak 2018; 23:34:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Öner oto kim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RoLaN R kullanıcısına yanıt
    Ben de bilmediğim için konu açtım ya...

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sahibi tuncay usta türkiyedeki sayılı ford ustalarındandır. Aracınızda bir sorun varsa önceden randevu alıp gitmekte fayda var. sabahtan akşama kadar 1 dakika bile boş durmuyor. Durmadan test sürüşünde ya da telefonda. Sadece yağ bakımı için işçilik biraz tuzlu gelebilir ama, ustalık isteyen bir işler ve çözülemeyen sorunlar için yetkili servis ayarındadır.
  • K@sToR kullanıcısına yanıt
    2004 Focus aracım var. Periyodik bakım için gitsem en fazla ne kadar tutar ? Ayrıca rölanti sorunum da var.

2 hafta sonra balata değiştirmeye gidecektim , ona ne kadar fiyat söyleyebilir ? Herkes biraz pahalı diyince insanın aklına bir sürü soru gelir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SevilenAdam kullanıcısına yanıt
    Rölanti sorununa mecbur ustaya gideceksin. Ama bakımları ve eğer fren balataları ise balataları kendin değişebilirsin. Böylece sadece malzeme ücreti ödeyerek işi bitirirsin.
  • Tuncay ustaya bende gidiyorum. Söylendiği gibi o kadar da pahalı degil. İş yaptirmadan önce ne işçilik alırsın diye sorup ona göre yaptirirsaniz daha iyi olur, diger sanayi tamirhanelerinde ki gibi süpriz birseyle karşılaşmasınız. Ama vurgulanmasi gereken bir husus var dürüst bir usta arıyorsanız Tuncay ustayi tek geçerim. Ufak tefek şeylere para almaz,

3-4 ay önce triger devirdaim, yağ degisimi filtreler degisimi mazot. Filtresi degisimi aracin partikul sıvısı eklenmesi tekrar cihaza bağlanıp rejenerasyonu, turbo hava dozorunun oringleri falan degisti toplamda 200 tl iscilik aldı. Rahat 4-5 saat sürdü isim.

• escape__06 kullanıcısına yanıt
    Hangi saatler aralığında gitmemi önerirsiniz?.Sizin otomobilinizde mi Ford marka ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SevilenAdam -- 20 Ocak 2018; 22:42:44 >
  • etusch kullanıcısına yanıt
    El yatkınlığım yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: SevilenAdam

Hangi saatler aralığında gitmemi önerirsiniz?.Sizin otomobilinizde mi Ford marka ?

Önceden sorunlu bir dizel fiestam vardi, o vasitayla Tuncay ustayla tanistik, bende forumdan tavsiye üstüne gitmiştim. 2 sene once fiestayi sattım simdi 308 var, onuda Tuncay ustaya götürüyorum.
    Hafta ici gidebilirseniz daha iyi olur, cumartesi cok kalabalık oluyor. Hatta arayip öyle giderseniz hic beklemezsiniz sizi saatinde alırlar.

Sistemli çalışmasını sevdim. Peki kredi kartı ile ödemesi var mı ? Öğrenci olduğum için üstümde nakit olmuyor.

Bir de kullandığı bütün parçalar orjinal mi ?

• quote:

Sistemli çalışmasını sevdim. Peki kredi kartı ile ödemesi var mı ? Öğrenci olduğum için üstümde nakit olmuyor.

Bir de kullandığı bütün parçalar orjinal mi ?

Pos cihazlari var, ama iscilik fiyati alirken kart ile ödeme yapacağınızı belirtmelisiniz.
    Parca konusuna gelince, orjinal kullaniyorlar, ama bence ihtiyac olan parcalari öğrenin, 2 sokak gerisinde şaşmaz'da parcacilar var gidip kendiniz alın hocam. Kafanız parça konusunda rahat olsun

Kart ile ödeyeceğimi söyleyince fiyat artıyor mu ?

Bilgi verdiğiniz için teşekkürler.

• quote:

Kart ile ödeyeceğimi söyleyince fiyat artıyor mu ?

Bilgi verdiğiniz için teşekkürler.

Fiyat artar mi bilmiyorum ama, iscilik ucretlerinde kdv extradir, bu her yerde boyledir, onun icin soyledim. Parca alimlarinda kdv dahil satildigi icin kart ile ödeme yada nakit farketmez.
    Maliye bakanlığının ilgili mevzuatı bu şekildedir.

• Tuncay ustayı tanırım bende çok iyi bir ustadır

Ancak rutin bakım yapacaksanız ben sedat ustayı öneririm

Rutin bakım için tuncay ustaya gitseniz bile bakımları çıraklar yapacaktır.

Ancak daha komplije işlerde tuncay usta devreye girer

Fiyatlarda gayet normal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ogisan O kullanıcısına yanıt
    Kendi ustama bir türlü sorunumu anlatamıyorum. Aslında kendi ustam çok iyi bir fiyata işlerimi yapıyor ama her arabaya baktığı için sıkıntılarımı yüzeysel dinliyor.

Mesela geçen debriyaja basınca rölanti yükseliyor dedim , direk FORD gibi markaların karakterin de var dedi.

• SevilenAdam kullanıcısına yanıt
    Dostum bu durumda ben sana Sedat ustaya gitmeni tavsiye ederim.

Sedat usta genç ve problem çözmeye hevesli bir arkadaştır. Özellikle kimsenin pek uğraşmak
    istemeyeceği ufak tefek ve can sıkıcı konularla çok ilgilidir.
    Ayrıca Sedat usta Tuncay ustanın da dostudur.

Zaten Sedat usta gerekli gördüğü durumlarda Tuncay Ustaya gönderir. Tuncay ustaya Sedat ustanın referansı ile
    gidersen işin daha iyi çözülür.

Sedat usta tel: 532 407 01 44
  • Öner Oto dürüst ve işini iyi yapan bir özel Ford servisi. Mondeomu satmadan önce birkaç defa gittim. Daha sonra tanıklarımı da aynı yere götürdüm.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.