Max. 1.650.000 tl suv önerisi ?

-
-
chery düşünmemenizin sebebi nedir
-
Çok fazla yakması
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ford Puma az yakar
Puma tam suv gibi değil diye tercih etmeyi düşünmüyorum birde b segment puma
1.6 160lık dizel crv
-
Makyajli Citroen C4'e bakin bence..Full donanim 1660 Tl..1.2 hybrid motor..
Rav4
Al bi passat variant, keyfine bak.
-
iki çocuk ve puma, doğrusu güzel tavsiye.
-
Hocam çocuklar küçükmüş, 5-10 sene idare eder. Sonra tekrar bakılır gerekirse. Zaten byd piyasaya girecek 5 sene sonra çok değişecek seçenekler ve fiyatlar. En azından ben öyle görüyorum 1.0 ve güçlü bir motor, hem vergi avantajı hem yakıt avantajı, yol tutuşu, şehiriçi kullanımı çok zevkli.
Hem sıfır km araç almak varken. Neden 2.el ile uğraşsın. Tabii bunlar benim samimi görüşlerim. Uyar-uymaz o kişinin kendisine kalmış. En azından bir yorum oldu, açtığı konu yukarı çıktı daha fazla kişi gördü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaptanMemo1234 -- 8 Mart 2025; 20:34:7 >
bilmiyorum hiç çoğunuz var mı ama 1 aylık bebek bile tüm arka koltukları domine edebiliyor. puma benim gözümde üniversite öğrencisi yada sekreter arabası, yeni evlilere bile tavsiye etmem.
-
Söylediğiniz tüm avantajlara katılıyorum lakin ikiz çocuk ve 2 yaşındalar puma bize biraz küçük gelecektir diye düşünüyorum
Karoq ile ateca arasında(2020-2021) ne fark var hangisi öndedir karoqda hoşuma gidiyor
Sorunsuz sikintisiz uzun yillar demissiniz bu kriter japon aracini ifade eder.
O butceye 2. El corolla cross veya haberlerin honda crv bulunabilir kanatindeyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 9 Mart 2025; 16:14:48 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam 100bin daha koyabilirseniz şahsen ben 1.6 Tucson comfort alırdım. Yakıtı biraz fazla ama 1750ye 25model veriyorlar. Bence fiyatına göre güzel araba
Ya da 1650ye 1.5 premium cam tavanlı kamiq var ancak 2 çocukla küçük hissedebilirsiniz bagaj olarak. Ancak iç hacmi geniş bir araç
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hknayn55 -- 9 Mart 2025; 17:45:7 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Biraz daha ekleyip sifir arac bakilabikir ya da param cebimde kalsin dersen 1.400 - 1.500 arasında 2023 2024 model grandland bakabilirsiniz. 3008 ve c5a ile kuzen araclar ama cok tutulmadigi icin fiyatlari daha uygun kaliyor. Bu fiyatlara bulunuyorsa onlara da bakilabilir.
Jazz cılar ürkek, Kamiq ciler sessiz ..araç tavsiyenin de zevki kalmadı artık
-
Crv dizel uzun yıllar sonra satışı sorun yaratmaz mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- porsche cayenne 3.0 diesel kronik sorunları
- sol şase ucu işlemli araç alınır mı
- araba önerileri
- peugeot 206 neden tutulmuyor
- en sorunsuz 2. el arabalar
- uçan araba fiyatları
- en az yakan arabalar
- renault logan
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X