Şimdi Ara

1.500.000 TL Araç Önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
0
Favori
4.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 1.5 milyon tl üst limit olacak şekilde araç bakıyorum 0 olacak şekilde ama 100.000 km'yi geçmemiş 2. el önerilerine de açığım. Şimdilik baktıklarım;

Honda HR-V 1.5 e:HEV

OMODA 5

Honda Civic

AUDİ A3

218i Gran Coupe

BMW 1 Serisi

Sizin tavsiyeleriniz nelerdir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 12 Aralık 2023; 10:27:22 >

• Peugeot 408

• Bağa mı didin? kullanıcısına yanıt

308 düşündüm ama 2.el Bmw 1 serisi mantıklı geliyor şuan

• A3 hb bayilerde yok diye biliyorum. Cupra leon bakabilirsiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • JRockefeller J kullanıcısına yanıt

Bu paraya 3008 de alınır hatta sıfır c5a da var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elektrik düşünürseniz Kia Niro EV

• Bu fiyata çok seçenek var, sizin araçtan beklentiniz nedir ? o önemli ona göre tavsiye verilebilir. Ben olsam cupra formentor alırdım o fiyata.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    600,000 TL ARAÇ ÖNERİSİ
    10 ay önce açıldı
    500 bin tl araç tavsiyesi
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pink Floyd kullanıcısına yanıt

Çok kriterim yok, honda civic var kullanıdığım, o yüzden yavaş araba istemiyorum bastığın zaman gidecek, konfor malzeme kalitesi olarak civic gerisinde kalmayacak.

• Valla şu an 1.6 milyona c5 air cross shine var ona bakın derim

• Daha bugun Omoda 5 aldım. Ve anlatamam. Düşünmeyin bile. Bu sektorde bazi seyler degisiyor ve chery bunun buyuk bir kanıtı.Gercekten muhtesem bir hamle. 1190a luxury anlaştım. Bu 2 3 gun icinde teslim alacagim.

Logoyu soksek yerine yıldız taksak 4 milyon olurdu fiyatı hani yanlis anlasilmasin da bu şekilde ornek vereyim anca.

Bu aracla aldiklarinizi size verebilecek bu bantta hic bir arac yok ve karizma ve dizayni da muhtesem.

Hakkinizda hayırlısı olsun.

• Ne alirsaniz alin akliniz Mercedes’te kalacak bence şimdi alin zevk + keyfine varin derim :) zaten 0 i alinmaz(alinir tabi de 3m c serisi olmuş) ,2014-2017 c180 benzin işinizi görür düşük km olmak kaydiyla , sevgilerle

• Omoda 5 alın artan para da cebinizde kalsın.

• AlperInTheHouse A kullanıcısına yanıt

c180 baktım ama mevcut kullandığımdan eski araç almak istemem. 2020 218i Gran Coupe aklıma en çok yatan şimdilik.

1.5 motor ve 3 silindirli onlar hocam, 2015 sonrasi 3.18i ,1.18i ,4.18i gibi araçlarda da kullanılan motor çok dikkatli kullanmak gerek, bir sikinti vardi o motorda diye hatirliyorum.

• AlperInTheHouse A kullanıcısına yanıt

Aracı deneme fırsatı oldu, motor küçük ama performans anlamında üzemedi benim için yeterli, tabi bu kadar spor gözüken otomobilde biraz daha güç arıyorsun. Motorda kronik problem var mı bilmiyorum açıkçası.

kronikleri var,

turbo arızası yaşatır,

kırılgandır yazılıma vs gelmez,

su kaçakları bitmez

almazdım 3 silindir bmw ben,

bu kadar param olsa civic alırım 1.5turbolardan önüme bakarım

• Özön Çekmeköyde vardı geçen gün A3 HB

• 1 2 sene kullanır geçerim diyorsanız tamam ama uzun vadeli düşünüyorsanız Çinli markaları geçin hocam daha yeni geldiler geldiklerinde parlayarak geliyorlar ama sonrası patlayıp gidiyorlar, Chery 2.seferinde güçlü gelse de 3 4 sene sonra TR deki durumlarına göre tercih edilebilir ama şu an ilerisi için belirsiz pozisyonda..

Peugeot 308 ya da 408 olabilir mtv düşük yakıt düşük 1.2 puretech bir çok markada kullanılan bir motor..EAT8 tork konvertörlü sağlam tam otomarik vitesi mevcut.

Şu an piyasada Volkswagen dahil otomatik diye geçinen araçlar baskı balatalı yarı otomatik sorun çıkarmaya meyilli ve patladı mı serviste sanayide sizi uğraştıracak bir vites türüne sahip. Chery de de yarı otomatik varmış bu arada DCT diye geçiyor..

218i Gran Coupe çok tipsiz bir araç ama Bmw 1 serisi de bir o kadar yakışıklı görünüyor.. Hondaya gelecek olursak bence Mazda gibi onlarında günleri sayılı , TR fabrikası kapandıktan sonra albenisi kalmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 12 Aralık 2023; 18:31:44 >

• Araç almanızdaki amaç nedir, kaç kişilik ailesiniz gibi detay verirseniz daha kolay cevap verilebilir. Ha bu araçlar arasından kesinlikle almayacağım civic cherry ve a3 olurdu.

• Jr09 kullanıcısına yanıt

sizinkisi iphone a o kadar para verilmez Xiaomi alın daha iyi demek gibi olmuş. Ne işiniz var çin malı arabayla. Taksi olarak gelse geri çeviririm mazallah canımızı sokakta bulmadık.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.