Peki |
1.500.000 TL Araç Önerileri (4. sayfa)
-
-
Hocam adamlar dünyanın en kaliteli motorlarını üretiyor benzinli 1.3 motorunu da mercedes kullanıyor adamlar dehşet bir motor üretmiş megane ile milletin geçmediği araba yok
Mitsubishi, nissan, renault ortak üretiyor bu motoru mercedeste bloğu kullanıyor diye biliyorum enjektör turbo olarak kendi parçalarını kullanıyor sanırım.
Ayrıca a serisi alacaksanız motordan daha çok dikkat etmeniz gereken husus amg paketini almanız. Arada büyük fark var
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
arkadaşlar burada motor konuşuyoruz mevzuyu nerelere getirmişsiniz soruyu sonran adamı bile pişman etmişsiniz yok premium yok clio motora amg paket. motordan kimse anlamıyor mu buralarda bizim derdimiz premium değil. ne dedim yukarıda a3 sedan 1.0 motor. kaale bile almam ama kökleyince 11 12 litre yaktırınca nasıl gidiyor biliyor musunuz? o araç bile ışıklarda biraz daha iyi yer alayım öne geçeyim diyen hiçbir araca yol vermiyordu a180'lere özellikle gıcığı vardı adamın. istanbul trafiğinden bahsediyorum yoksa kayseride binip bomboş yollardan tek başınıza gidecekseniz zaten sıkıntı yok 75 beygir araç alın binin.
kardeşim 2 sene önce 400 bine sanırım o yüzden clio diye bir araçtan haberim var clio parasına almışsın demiştim 2020 cadillac cip aldı. geçen ay da onu satmadan bmw x5 cip almış 900 bin liraya arap emirliklerinde burada 9.5 10 çekiyorlar ki cadillac yok burada. x5 çift turbo 450 beygir yani ben öyle aletlere bindim burada kimsenin aracını kıskanmam bunları gördükten sonra ama 100 beygir mi ne o dci motor 750 bine clio içinde almak varken 1.5 milyon verip mercedes logo içinde alınca koltukları mı çok rahatmış 750 daha vermek için ben onu anlatmaya çalışıyorum. yani aracın gücü yetmeyip herkesten tokat yedikten sonra sizin ne düşündüğünüz güldüğünüz ne hissettiğiniz falan hiç önemli değil.
-
Abartma be!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1.4’e 60 bin km full orjinal servis bakımlı hatasız A180d aldım birkaç hafta önce . İmkanım olsa amg paket alırdım ancak buna yetti .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X