< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
1.500.000 TL Araç Önerileri (3. sayfa)
-
-
Şahsen DS4 alır geçerdim.
-
Son kez insan gibi cevap veriyorum,
İki gün önceki konu da BMW çok arıza yapıyor diye bir iddia atmıştınız, ben de nereden geliyor bu bilgi neye dayanarak dediğimde sanayi de çok bmw görüyorum gibi bir cevap vermiştiniz doğru mu? Ben sizin dediğiniz gibi bir şey demedim, tekrardan okumanızı tavsiye ederim.
Bu konuda da olayın tercih meselesi olduğunu size defalarca anlattım, anlamak istemiyorsanız yapabileceğim bir şey yok maalesef.
Daha önceki mesajımda belirttiğim gibi kendi küçük dünyanızda bir şeyler yakaladığınızı sanıyorsunuz ancak yanılıyorsunuz. Neden istediğinizi anlayamadığım 'teknik bilgi' diye bana soracağınıza gidip işin okulunu okuyun lütfen. Zira sizi eğitecek kadar ne zamanım var ne de sabrım.
İşinize bakın.
-
Selamlar,
Ben de eşim ve ben olarak genelde 2 kişi kullanıyoruz aracımızı. HRV Civic Omoda bu konuda fazla gelebilir, biraz geniş aile aracı gibiler. Ayrıca premium araçlar değil bunlar.
O fiyatlara var mı bilmiyorum ancak A200, 1.18i, 2.18i alınabilecek en iyi tercihler bana göre. A3 bunların arasında son tercihim olurdu, bana golften çok farklı hissettirmedi açıkçası.
Alternatif olarak 308 GT, DS4 te düşünülebilir. 308 in iç mekan kalitesi gayet güzel, ancak göründüğü kadar dinamik bir araç değil. DS4 dış görünümü çok iyi, ancak iç detaylarda biraz can sıkıcı durumlar var, mesela direksiyon arkası ekran benim hiç hoşuma gitmemişti.
Benim sıralamam,
a200 - 2.18 - 1.18 - A3 - 308 - DS4 olarak devam ederdi. Tabii bunların yürütme kasko vb. maliyetleri de sıralama ile doğru orantılı. Mesela 308 in 30.000 km bakımına servis 7400 TL para istedi. Bunda sadece yağ bakımı ve 3 buji vardı.
-
Bende okuduğunuzu anlayamadığınız için son defa yazıyorum. Abd'de her sene yayınlanan listelere bakın "hiçbir şey yapamıyorsanız" gidip sanayiye bakın dedim. Bunu anlayamadığın için de okuduğunu anlayamayan biri ile tartışmanın anlamı yok demiştim. Okuduğunu anlama konusunda kendinizi geliştirmeniz gerekiyor.
Çekilin ben mühendisim diye ortaya atılıp sonra sorduğum sorulara yanıt veremiyorsun. Ama ego o kadar yüksek ki sizi eğitecek filan gibi üst perdeden konuşmaya devam ediyorsun.
Allah yardımcın olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ok
-
Katılıyorum ben de. A200 sedan gayet güzel bulunabilirse. bmw 2 ve 1 kasadan daha iyi olduğunu da herkes söylüyor
A 200 AMG kasa gerçekten güzel ama ağır hasar kayıtlı olanlar bile 1.5 üzerinde. Style zaten dümdüz dış tasarım olarak benim için, iç tasarım olarak daha premium hissettirdiği söyleniyor ama o iç tasarım da kaç yıldan beri aynı ve inanılmaz bi kalite farkı da yok. Yani temiz 2020-2021 A 200 AMG için fiyatı 250 bin liraya kadar arttırmak gerekiyor halbuki 1 milyon 550 bin civarına M paket 2 serisi alabiliyorsun. M paketteki koltuklarla beraber iç tasarımda da A200 ün önüne geçiyor benim için. Aradaki 250-300 bin liraya değeceğini düşünmüyorum. CLA bakardım o fiyatları düşünsem.
-
Zevk meselesi cidden. A200 ün ön konsolu, ışıklandırması vs bana bmw nin 3 tık önünde geliyor mesela.
A180d amg kullanıyoruz tabiki de logosu yetiyor :) iç dış tasarım olarak güzel bir araç ama ben skoda superb tavsiye ederim.
a180d kullanıyoruz derken aynı zamanda skoda superb’de var. Bundan öncede farklı araçlar sürdüm ama hiçbirinden skoda’da ki kadar zevk almadım.
Konforu, genişliği birşey alınınca bagaja sığacak mı derdi yok çünkü herşey sığar :)
ayrıca sıfırı da 1.600’e var full olsun isterseniz 2. El de bakabilirsiniz.
hocam dizel a180'lerde renault dci motor var diye biliyorum ben. 2020'sini bilemiyorum ya da cdi gibi farklı bir modelde böyleyse onu da bilmiyorum yani onu bir araştırın. yarı fiyatına 2020 clio alırsınız öyleyse.
-
Kime ne anlatacan sildim yorumu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BigOTTOMAN1453 -- 11 Temmuz 2024; 8:50:20 > -
motoru çıkarınca bence geriye bir şey kalmıyor. mesela benim arabanın A14NET motor olanı var bildiğiniz bütün astra j kronik sorunları ama benimki B14NET revizyon hiç kroniği yok. açılımı bavarian motor werke olan BMW'yi gidip pejo ortaklığı 1 kasa alanları da anlamıyorum. ist'e kuzenimin yanına gitmiştim 2018'de a3 sedan almıştı sıfır 1.0 motor ve gördüğü bütün a180d kullananlarla dalga geçiyordu reno motorunla nereye geçiyorsun beni diye? şimdi tesla kullanıyor nükleer tıp doç yani o kadar kültürlü biri bile tilt olmuş değil ki kro dediklerimiz ne diyor acaba? 1.5 milyon verip bu duruma düşeceğinize clio alsanız nasıl daha az konforlu olacak ki yani size katılamıyorum ama karar sizin tabi benimki dostane bir tavsiye.
-
Ben de 3008 allure 2021 2022 model almayı düşünüyorum , 1.500 civarına , sizce mantıklı mı , c suv düşünülüyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam Siz ciddi ciddi mercedes ile clio'yu kıyaslıyorsunuz ya diyecek sözüm yok :D TEsla model y siparişimi iptal ettim bende zaten. a3 de kullandım a180d de, a3e araba deyip a180d'ye demeyene kahkaha ile gülerim, a3e 5 basar.
-
ben motordan bahsediyorum yani aynı motora 1.5 milyoın verip trafikte hor görüleceğinize clio'ya binseniz ondan iyi dedim geri sizi ilgilendirir.
-
kusura bakmayın da otomobilden birazcık bile anlayan birisi a6 dan aşağı audiye, 5 den aşağı bmw ye, e den aşağı mercedese premium gözü ile bakmaz, sadece sahipleri premium diye kendini avutur, trafikte kimse onları mandallamaz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X