Web tasarım için 300-500.000 tl ücret isteniyor
WordPress aracılığıyla saatlerimi verip kendım yapacagım artık. Absürd , komik rakamlar alıyorum. Eğitim sitesi olacak alt tarafı satış ve video sekmeleri de olacak . Tamam emek karşılığı tabı kı olsun , uzun süreç , yorucu , kodlama var tamam , ancak bir firma 20.000 , bir firma 400 . 000 , bir firma 50.000 . Bu saçma bir duruma evrilmiş. Web tasarımdan anlayan ya da destek olabilecek olan var mıdır ?
WordPress aracılığıyla saatlerimi verip kendım yapacagım artık. Absürd , komik rakamlar alıyorum. Eğitim sitesi olacak alt tarafı satış ve video sekmeleri de olacak . Tamam emek karşılığı tabı kı olsun , uzun süreç , yorucu , kodlama var tamam , ancak bir firma 20.000 , bir firma 400 . 000 , bir firma 50.000 . Bu saçma bir duruma evrilmiş. Web tasarımdan anlayan ya da destek olabilecek olan var mıdır ?
75.000 Tl hasar kaydı oluşan araç için sigorta şirketine ulaştık , bir exper 8.500 tl biçmiş , sonra baikası 15.500 tl biçmiş ve bunu kabul etmeden hesaba atmışlar.
Burada mahkemeye gideceğiz ancak bu işin usulünü bilen var mıdır ?
Ben evde otururken senın %100 kusurlu musterın 75000 tl hasar kaydı olustursun araca , araç 2 3 ay çıkmasın , ben aracı 100-150000 ucuza satayım , ama 15.500 tl değer kaybı verilsin .
Bu çok saçma bir durum, nasıl bir yol izlenmeli ?
1.6 PureTech Nasıl bilirsiniz ?
3008 1.6 PureTechlere baktım . 222 km son hız , 8.3 sn gibi bir 0-100 değeri , sportif ve şık bir tasarım , kabin de çok güzel. Normal kullanımda abartı olmayan yakıt değeri.Bir suv için her şey çok güzel görünüyor. Ama tabi bu dışarıdan görünen, gel gelelim araştırmalarım da bazı ''ama'' lara rastladım.Triger kayışı ile ilgili , motor bloğu ile ilgili ancak uzmanı değilim sizlere sormak istedim.Hatta direksiyon çubuğu mu her ne ise o bile körüksüz çıplak bir şekilde pedalların ordan geçiyordu snaırım buna da çok şaşırmıştım yanlış değil ise.
Dizellerini de düşünmem asla bu sebepten ötürü de 1.6 puretechlere baktım ama çok olumsuz yoruma sahip.
Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?
Kasko işlemi sürerken araç satışı
Aracın kaskodan tamiri gerçekleşiyor , hasar dosyası kapanmış. İçeride bi fatura kesme işlemi kalmış. Servis aracı satmayın dıyor ama ben bugun aracı satıyorum.
Genel merkezı aradım satabılırsınız sorun yok dıyor , servıs bı satmayın emın degılız dıyor saçma bır durum var.
Satış yapınca kasko kapanacakmıs yenı kısıye gececegı ıcın. Ama hasar gecmıs tarıhlı ve o numarayla hasarın ıslemı devam eder ?
Bilgisi olan var mıdır ?
Aracın kaskodan tamiri gerçekleşiyor , hasar dosyası kapanmış. İçeride bi fatura kesme işlemi kalmış. Servis aracı satmayın dıyor ama ben bugun aracı satıyorum.
Genel merkezı aradım satabılırsınız sorun yok dıyor , servıs bı satmayın emın degılız dıyor saçma bır durum var.
Satış yapınca kasko kapanacakmıs yenı kısıye gececegı ıcın. Ama hasar gecmıs tarıhlı ve o numarayla hasarın ıslemı devam eder ?
Bilgisi olan var mıdır ?
Bilgisi olan var mıdır ?
Forza 750 vs AK 550
A Ehliyet için Yıl Şartı ?
1 - 2 sürücü kursu inatla A ehliyet için 2-3 yıl a2 ehliyet şartı var dedi. Ben de kendımı buna ayarladım. Sonra 3. bir firma '' Hayır , yaş 24'ü geçkinse ve B ehliyet varsa bu şart yoktur '' dedi.Hangisi doğru ? B ehliyet sahibiyim, 500cc üzeri motorlara da bınebılmek ıcın A almak ıstıyordum. B ehlıyetı olmadan sıfırdan alanlar ıcın mı 2-3 yıl şartı var acaba ?
Sσмєтιмєѕ уσυ ¢αη ƒιη∂ ∂αуℓιgнт ιη тнє ∂αякηєѕѕ...
|
Son Giriş: 5 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.135
İkinci El Bölümü Mesajları: 39
Konularının görüntülenme sayısı: 120.105 (Bu ay: 4.969)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.033 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası