Şimdi Ara

Web tasarım için 300-500.000 tl ücret isteniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • WordPress aracılığıyla saatlerimi verip kendım yapacagım artık. Absürd , komik rakamlar alıyorum. Eğitim sitesi olacak alt tarafı satış ve video sekmeleri de olacak . Tamam emek karşılığı tabı kı olsun , uzun süreç , yorucu , kodlama var tamam , ancak bir firma 20.000 , bir firma 400 . 000 , bir firma 50.000 . Bu saçma bir duruma evrilmiş. Web tasarımdan anlayan ya da destek olabilecek olan var mıdır ?

• Merhaba dilerseniz projeniz hakkında daha detaylı konuşabiliriz Rebound Enterprises olarak, ihtiyaçlarınıza özel, kullanıcı dostu ve etkileyici eğitim siteleri tasarlamada uzman bir ekibe sahibiz. Size nasıl yardımcı olabileceğimizi ve projeyi bir üst seviyeye nasıl taşıyabileceğimizi görüşmek için en kısa sizinle bağlantıya geçmek isterim.

• Jr09 kullanıcısına yanıt
    Hazır pazaryeri entegrasyonu satış vs apileri olan altyapı bile epeyce bir para (biz almıştık unuttum gitti). Profesyonel bir geliştiricinin adam/gün ücreti 10-15bin vardır (erp için bu ücretler var. Web için de aynıdır sanırım). Erp entegrasyonu falan da. Bir ton iş var orda. 20.000’e nasıl yapıyorlar? Çok basit bir iş bile çıkmaz. Hazır tool mu satıyorlar?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • "alt tarafı ... olacak, bir de ... olacak" gibi küçümseyici ifadelerle karşına anca öğrenciler, amatörler, hobiciler ve dolandırıcılar çıkar.
    O kadar "alt tarafı"ysa kendin yap.
    Bu işlerde kontrol, regülasyon yok, herkes her fiyatı çekebilir.

Asgari ücretin bile işverene maliyeti şu an 25bin TL, buna yol, yemek, ofis giderleri dahil değil. Video streaming istiyorsun, e-ticaret(satış) entegrasyonu istiyorsun, bir de "eğitim sitesi" diye muğlak ifaden var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyfi84 -- 5 Ağustos 2024; 8:32:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • E-ihracat Hizmetleri (Amerika, Avrupa, Asya, Arap ülkeleri için özel çalışma) 

Web Tasarım, Programlama, SEO, Reklam Yönetimi, Devlet Teşvikleri, SSB, Nato Tedarikçi Kaydı, Marka İşlemleri 

rauvas - web tasarım hizmetleri
    Rauvas - Web Tasarım Hizmetleri - Web Tasarım, SEO, Dijital Pazarlama, Reklamcılık
    https://www.rauvas.com
  • Zamanında 0 dan yazdım udemy çakması, 6 ay kadar sürdü. oradan pay biç kaça mal olacağını

• Jr09 kullanıcısına yanıt
    Özel tasarım ve kodlama her zaman pahalı olur. İstekleriniz maliyeti belirleyecek unsur olur.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.