çalış çalış bir yere varılacağı yok. kargo acentası aklıma geliyor. 2-3 tane araç alsam yeter. başka ne olabilir bilmiyorum.. var mı sizlerin önerebileceği bir iş kolu? iş kurma limitim 1.000.000 tl ama artırabilirim. benim için önemli olan batma ihtimaline karşı çok para kaybetmemek. kargo şubesinde araç alacaksın mesela o araçlar benim batsam da zararım 200-300 bini geçmez diye düşünüyorum. onu da kolay tolere edebilirim. |
1.000.000 TL ile iş kurmak
-
-
3 aracı o paraya bile alamassın :)
-
Araç almak problem değil. 2 adet araç alacak param var.
Birde kendi aracım var etti 3 araç.
Zaten bu iş için 2 araç yeter yetmezse kiralama yoluna bile gidebilirim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
para bitti :) vergisi cartı curtu şimdiden borca girdin ,tüm bunlarla ugrasacağına git migrosun mallarını taşı hem işi öğrenirsin aracında varmış paranıda altına bas secimden sonra ok gibi olacak
-
Migros’un mallarını taşıma işi nasıl oluyor hocam hafif bi ticari araç alsam kar eder miyim
Hiç uğraşmam koyarım faize aylık 25.000 tl getirisi olur mis gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İsseMiyake -- 4 Mayıs 2023; 16:23:14 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hangi banka 1m’ye 50bin veriyor
25 bin olcak o çok sorry :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
migros sanalın ürünlerini evlere dağıtma işi,yapan çok var hele yazları
-
Koy borsaya o parayı ne işin var iş yeri ile daha işyerini açmadan yarısı evraklara gider
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben aralık ayında borsadan çıktım kazanacağımı kazandım. Ben yatırım aracı aramıyorum.
Ben birilerinin altında çalışmak istemiyorum.
Patronun ağzına bakmak istemiyorum.
Değmiyor sabah 8 de git akşam 8 de gel. Aldığım para tatmin etmiyor.
Asgari ücrete zam geldikçe asgari ücrete düştük sayılır.
araba al sat yap kendini yorma hocam. git 2 tane araba al üstüne 10 bin lira yaz koy sayfaya evde yatarken pazarlık yaparsın.
-
Euro bazında 6% faiz istersen iletişime geç
-
araba al satın bi sınırı var diye biliyorum
yılda 2 defa hocam ama anası babası kendisi ve birde kardeşi olsa kişi başı 2 araçtan 8 araç alıp satabilir. zaten 1 yıl bitmeden bu kadar araç satışı yapabilirse galeri açsın.
-
her araçtan 15k kazansa 120 bin tl yapıyor yılda ayda 12k iyi bir gelir değil o da garanti bile değil
Sen de para beğenmiyon
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam adamın elindeki para belli. 1m ile girip bir yılda bunu 2 ye 3 e belki daha fazla miktara katlamak için riskli işlere girmesi gerekiyor. bu al satta riski çok az. 3 tane arabayla girse ve satamasa araç başı 5 bin düşürse direkt gider. 15 bin zararıyla oturur. bir dükkan falan açsa zaten parayı amorti etmesi kaç yıl sürer kim bilir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X