Şimdi Ara

Megane 2 alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Piyasası nedir ? En fazla ne kadar hak eder

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O arabaları Kobra Takibinde patlatıyorlar.😂 Tek avantajı yan sanayi parça üretimi. O da bittiğinde yürümez. Reno eski arabalarına üvey evlat muamelesi yapar. Zaten elektronik ve kullan at parça ağırlıklı araba kullanım ömrü sonunda hurda olmak için yapılır. Beyaz eşya mantığı.

Potansiyel Reno alıcısı Urfalıdır. Altı yüksek araç severler. Toros, Fehirbey, Filaş, Megan 1, Sümbül, Fulyans tarla işlerine gider. İstisna olarak Laguna 1 alırlar. Elinizde patlamaması için yazdığım modellerden birine bakılabilir.

• Biraz fazla yazmış fakat pazarlıkla alınabilir seviyede gibi gözüküyor.

Bir de atlanılan bir nokta var geçenlerde biri ilana koymuş 45.000 KM ' de 2009 Megane 2 85.000TL diye. Renault grubunun çoğunluğunda kullanılan plastik çok kaliteli değil. Bu da başınıza iş açabilir. Yani 2005 model 50.000KM'de Megane 2 60.000TL olsun 2010 model 150.000KM'de Megane 2'de 60.000TL olduğunu varsayalım KM'ye takılmadan 2010 modeli almanızı öneririm. Tabi gidipte 300.000-350.000'de aracı da almaya kalkmayın.

• Her araba alınır doğru fiyat olsun yeter. Ucuz alınır ucuz verilir. İyi bir expertiz şart. Bir akrabamda 50 bin km bile olmayan megane 2 extreem sedan var. Çok az kullanıyor küçük şehir her yer yakın zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50 kağıda düzgün bişey alınır

• alınmaz.
  • O arabaları Kobra Takibinde patlatıyorlar.😂 Tek avantajı yan sanayi parça üretimi. O da bittiğinde yürümez. Reno eski arabalarına üvey evlat muamelesi yapar. Zaten elektronik ve kullan at parça ağırlıklı araba kullanım ömrü sonunda hurda olmak için yapılır. Beyaz eşya mantığı.

Potansiyel Reno alıcısı Urfalıdır. Altı yüksek araç severler. Toros, Fehirbey, Filaş, Megan 1, Sümbül, Fulyans tarla işlerine gider. İstisna olarak Laguna 1 alırlar. Elinizde patlamaması için yazdığım modellerden birine bakılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ben Kemal Geliyorum -- 19 Mart 2020; 19:14:8 >
  • 15bine aldıgım 90bin KM deki tempra sxa aracımla yarısıp, kabaca eline verdiğim araba diyebilirim. dizelin motoru resmen bağırıyodu bırak beni diye ta kendi arabamdan duydum görüüntü olarak emekli memur arabası gibi fakat tercih sizin. ben almazdım. daha hoş araclar var o fıyata.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Peugeot 3008 1.2 alınır mı?
    6 yıl önce açıldı
    1.3 multijet alınır mı ?
    geçen yıl açıldı
    Fiat 1.4 Punto Alınır mı ?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Alınır. Bütçenize uygunsa 2006 ve üzeri makyajlı, aynı zamanda tipsiz de olsa hatcback almaya çalışın. Çünkü hatcbackler fransız üretimidir.

• Megan’ın haberi yoktur yarıştan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kullanıcıyım tecrübemi paylaşmak isterim. Elektronik aksamı sorun çıkarmaya müsait , trim sesleri arabaya da bağlı olmak üzere baya var. Parçası ve saire emsallerine göre ucuz. Keza kendisi de muadillerine göre ucuz bir araba. Benim aldığım zaman o paralara Corsa , Fiesta gibi arabalar varken Megane tercih ettim. Yine olsa tercih ederim ama her an sorun çıkarma potansiyeli var bunu da unutmayın.

• SöyleyinBilsin S kullanıcısına yanıt
    belli vites topuzunu koparcakti hizlanmaktan.

• 307'lerle birlikte hurdalıkta gün sayması gereken araçlardan biridir Megane II.
  • Megan 2 elbette alınır ama bir süredir uzağım piyasaya, 70 bin liralar fazla bence. Extreme paket dıştan dolu içten bomboş. Hele o paket için çok gereksiz paralar. Yan aynaları, arka camları bile elle ayarlanıyor yanlış bilmiyorsam. O paraları verdikten sonra espression, privilege, exeption gibi üst paketlerine bakın. İlandaki arabanın km.si ne kadar orjinaldir bilemem. Ön farlarına bakınca çok daha yüksek km.li gibi duruyor.

İlave olarak o paraları verdikten sonra megan 2 yerine fluence bakardım.
  • 2008 extreme var bende sedan dizel, 150 binde boya değişen tramer yok piyasasına baktım 55 rahat ediyor. , 3 aydır bende bir sorun çıkmadı sıradan şeyler sonuçta 12 yıllık araba, trim sesi katlanılır seviyede , yüksek hızda camdan çok ses yapıyor sadece, ama 2016 fluence icon vardı öncesinde onunda çok trim sesi vardı reno böyle demek, satıp daha iyi bir model alma imkanım var ama piyasa fiyatları ve özellikle yakıt nedeniyle vaz geçemiyorum. Benim araç 80 bg olanlardan ciddi ekonomik.

• 15 yıldır ilk sahibi olarak yazıyorum ve hala kullanıyorum;

"Alınmaz" diyen ya canı çıkmış araç almıştır..yada bakımsızdır..520 litre bagajı var ki her şeye yetiyor.1.6 115 hp bendeki lpg hiç takılmadı.yokuş falan kazımaz uzar..çekmez diyen motoruna baktırsın 3500 rpm sonrası kafa kaldırmıyorsa motorunda sorun vardır.tam dolu bagaj ile 4 kişi yüklü halde uzun yoldaki en uzun yokuşların bile hiç birinde 4 istemedi klima açık..üstelik 16 jant 205 lastik..milletimiz 5.el canı çıkmış araçları alıp kendileride bakım yaptırmayınca renault şöyle böyle der.renault 45-50 yıldır ülkemizde ve her türlü parçasını ustasını da bulursun..milletin kötülemesine bakma sen sanki tenekeymiş gibi muamele ederler.adam bakımsız aracın arızasına "kronik" diyor..ne diyeceksin bu adama? ateşleme bobini arızası haricinde 4 adet 160 TL (onuda ben 4 ü değişsin dedim diye)masraf çıkardı. başkada hiç bir aksamı bozulmadı..sınıfında güvenlik alanında 5 yıldız alan araçtır.6 hava yastığı var (dynamique model) yol tutuşu oldukça iyidir bir kere bile ne savruldu ne yüksek sürattteki ani frende başı kıçı kaydı. 2006 sonrası bulursan 6 vites olanları daha cazip.techno pack en dolusudur..bendeki 5 vites çabuk bitiyor devir.motor kuvvetli ama dişli oranı kısa..çabuk yiyor devri..bu nedenle hızlanması seri ama 215 kesiciye giriyor. lpg de de üzmez.şirkette lpg lisinide kullandık 340.000 binde sattığımızdan sonra alan arkadaş 440.000 binde sattı başkasına hala motor yapılmamıştı.ekonomiktir. 40 litre tüp ile sakin kullanırsan 450+ km gider.. kısacası arkadaşım..bakımlısını bulursan içinede sinerse al..15 yıldır beni taşıdı sorunsuz..daha ne yapacak.50 60 arası temizlerini az km lisini bulursun. 45 e kadar inebilirsin ..daha fazla inersen risk almaya başlarsın.2000 model araçlara artık 35 45 arası fiyat çekiyorlar. .ilk sahibinden sana yorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megaladon -- 19 Mart 2020; 22:33:14 >

• Tamam en iyi araba seninki
  • Hocam 2009 Model sıfır aldığımız Megan2 1.6 16V BRC kitli 72bin km de exception donanıma sahip aracımız var.
    Piyasa karışık fiyat konusunda yardımcı olamayacağım lakin araç konusunda merak ettiklerini cevaplayabilirim
    Exception donanımda :
    +Çelik Jant
    +Otomatik Far
    +Yağmur Sensörü
    +Otomatik Klima
    + Kartlı Star/Stop çalıştırma sistemi mevcut.
    Aracımızdan çok çok memnunuz tam aile arabası diyebilirim.
    Şehir içi 8.2-9.5lt'ye kadar klima ve kullanım stiline göre yakıt değişmekte. (LPG tüketimi)
    Şehir dışı 110-120 sabit hızlarda 7.5 lt civarı yakıt tüketiyor. (3-4 yolcu ile)
    11 yaşına kadar aracımız hiç arıza çıkarmadı senelik bakımları için servise gitti sadece.
    Aracın kart sistemi arıza çıkarabiliyormuş sistemin yenilenmesi 2-3bin tl leri bulabiliyor deniyor. Bizim başımıza gelmedi ama aklınızda bulunsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adana01_689 -- 20 Mart 2020; 14:31:15 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.