Şimdi Ara

otomatik honda mı yoksa otomatik toyota mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar nissan marka araba mı satmak üzereyim. japon arabalarına olan tutkum nedeniyle yine bir japon markası düşünüyorum.sizce toyota benzinli tam otomatik mi alalım yoksa honda nın otomatiğini mi. ikinci elde hangisi daha çok rağbet görür.hangisi daha kalitelidir.görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim

• toyota benzinli otomatik. eski teknoloji. 4 vites. honda otomatiği tam bilmiyorum.
    ama bunlar çok yakıt tüketiyor. bence araba alırken yakıt ekonomisi düşünülmeli.

mmt otomatik dizelde var. yeni teknoloji. tüketimi çok uygun. corolla dizel mmt ben kullanıyorum. çok memnunum. toyota garanti kapsamı, servis hizmeti, sorunsuzluk.... bunlar çok iyi bence.
  • otomatik civic lerin sorunsuz olduğunu biliyorum komşumuzda var çok memnun 2000 model otomatik civic kullandı 4 yıl geçen sene satıp 2009 civic aldı şimdi onu kullanıyo buda sorunsuz vites geçişleri falan hissedilmiyo
  • Benzinli olunca iki marka da çok iyi.

Civiclerin 5 ileri olması uzun yolda daha sessiz ilerlemesini sağlayacaktır. Bir de fabrika verilerine göre arada çok fark olmasa da 5. vitesin avantajı olacaktır mutlaka.

Corolla olursa bagaj hacmi avantajlı.

Civic olursa koltukları daha konforlu. Özellikle arka koltuklar çok daha iyi. Zaten bu yüzden bagaj hacmi daha küçük Civicin.

İkinci el olarak ciddi fark olmayacaktır arada.

Civicte sunroof elegance donanımda standart.

Hız sabitleme olayı da direksiyon üzerinden tuşlarla olduğundan daha pratik bence.

İki araçta da triger zinciri kullanılmış.

Bence Civic burun farkıyla önde.

Ama dedim ya ikisi de güzel araçlar.

Kolay gelsin.

Haluk
  • haluk beyinde söylediği gibi birbirine yakın araçlar. civicte hız sabitleme direksiyon üzerinde :) elegance versiyonunda sunrof standart hatta xenon far var ama ne yazıkki yol bilgisayarı, kararan ayna, yağmur far sensörü gibi birçok araçta standart olan özellikler yok. (2011 model bir araç için olmaması üzücü hele hele marka hondaysa) toyota da elegant versiyonunda bunlarla beraber geri görüş kamerası, anahtarsız çalıştırma gibi teknolojik oyncaklar var. dış şekil itibariyle kesinlikle honda (iç tasarım bana göre hoş sayılmaz) fakat donanım olarak kesinlikle toyota.
  • ozbayram kullanıcısına yanıt
  • Konu hortlamis gorunce yazisini aklima geldi Haluk bey nerelerde hic yazmiyor artik?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.