Şimdi Ara

Opel astra H otomatik mi manuel vites mi ? yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
13.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yakın zamanda bize annemin ( ara sıra ) çogunlukla benim kullanacagım bi araç lazım benimde hep hayallerimde bi astra sahibi olmak vardı.

gelelim konuya Otomatik vites 1.6 benzinli modeli nasıl kullanıcıları , bu aracı biler detaylıca yardımcı olabilirmi ?

bu araçların lpg ile arası nasıl niyetim 1.6 otm elegance yada cosmo modeli alıp sıralı sistem lpg taktırıp kullanmak

yada 1.3 dizelmi alsam diye bi soru işaretide yok degil ( ama otamatikte nasıl gider )

birde otomatik şanzumanları nasıl arıza falan sıkıntı yaşarmıyız ? hangi model astrada kronik sorunlar var giderildimi beygiri hangi modelden sonra yükseltildi.

opel kullandım lakin kısa mesafe bilgim yok şimdilik geniş bi araştırma yapıp bi tane alıcaz. max bütçe :24.000-27.000 tl arası ama iyi bi araç bulursam az daha para koya bilirim

yinede az yakan çok kaçan spor görünüşlü başka bi araçta önere bilirsiniz iyi bi araç bulmak için süreyi geniş tuttum.
    şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi triger -- 18 Şubat 2012; 13:03:39 >

• güncel. anlayan hiçmi yok ?
  • dosstum eger acemi kullanacaksan yani ilk defa altında arabayla gezmeye baslıcaksan ve annende öyleyse düz vites daha iyi ama istanbul gibi ankara gibi şehirde yaşıyorsan sürekli debriyaj yapmak zira ayak uyuşturur o zamanda otomatik iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayernM

dosstum eger acemi kullanacaksan yani ilk defa altında arabayla gezmeye baslıcaksan ve annende öyleyse düz vites daha iyi ama istanbul gibi ankara gibi şehirde yaşıyorsan sürekli debriyaj yapmak zira ayak uyuşturur o zamanda otomatik iyidir

yok hocam 6 yıllık şöförüm sadece tuturdular otomatik bi araç diye bende spor görünümü ve kalitesi için astra yı araştırmak istedim.
    2006-2010 arası bi araç düşünüyoruz.
    otomatikleri nasıl acaba.
  • Easytronic opellerin kronik sorunları vardır.Makyajdan sonra giderdiler ama vites geçişleri berbat ve performansı törpülüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakkagan

Opelin benzinli modelleri turbolu ve turbolu araçlara lpg takılmıyor diye biliyorum. Siz ancak eski tip 1.6 motorlu olanlarından alıp kullanabilirsiniz onlarda da dizelde olduğu gibi easytronic şanzıman var. Bu şanzımandan pek memnun olan yok. Otomatik düşünüyorsanız opeli es geçin.

şu an bi araştırma sürecindeyiz almayı düşündügüm araç 1.6 benzinli easytronik galiba turbo yok bu araçlarda lpgde sorun yaşarmıyım bilmemde bu şanzumanlara taktım kafayı küçük şehirde sayılırım trafik çok yok arasıra bayan çogunlukla ben kullanıcam.

otomatik düşünüyorum opelden başka ikinci eli tutulan donanımlı bi araçta bulursam alabilirim ama şimdilik opeli taktım kafaya.
  • yakıt tüketimi nasıl bu araçların ?

otomatikte rahatsız edici bi vites geçişi varmı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opel Astra H Sorunlu Mu?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • up
  • .
  • Birincisi, bu aracın motoru atmosferik. Turbo yok. Fakat ecotec motorların pistonları alaşım olduğundan LPG çok faydalı olmuyor. Yağlama sistemli lpg uygulamalarıyla 60.000 kadar götürüyor, fakat sonra çelik pistonla değiştirmek gerekiyor. Detaylı bilgiye LPG bölümünden ulaşabilirsin. İkincisi, Astra h kasa kronik sorunlara sahip ve Easytronic şanzımana bulaşma. O fiyat aralığında sana Focus önerirdim ama, onun da otomatiği sorunlu diye biliyorum. Ya cefasına razı olup, gözünü karartıp Astra sevdasının peşinden gideceksin, ya da sorunsuz otomatik+sorunsuz Lpg'li Civic bakacaksın..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARKU

http://forum.donanimhaber.com/forumid_642/tt.htm

sagol arkadaşım oraya konu açtım ama millet bir iki kelime yazma zerafetinde bilie bulunmadı haftalardır
  • güncel easytronik alayımmı almayayımmı sorun yaşarmıyım.
  • Hocam 2011 aralık ayında 1.4 90 hp easytronic araç aldık. Aracı alalı bir seneyi geçti. Bir ara 8.4 ortalamalarda dolaşırken bu kış ne hikmetse o ortalama 9.1 lere fırladı ve havaların düzelmesiyle 8.8 e kadar düşürebildik anca. Easytronic şanzuman ilk iki viteste biraz yığılma yapıyor sarsıntılı diyebiliriz fakat diğer viteslerde belki alıştığımdan olsa gerek ben bir sıkıntı yaşamamaktayım. Tabi buna karar verecek olan kişi sizsiniz. Deneyip, görmenizde fayda var. Ufak bir bilgi vereyim dedim.
  • Yaklaşık 1 aydır 2008 dizel easytronic corsa kukullanıyorum, forumda çok eleeleştirisini okudum ama memnunum şimdilik..beklendiği gibi çalışıyor, sakin kullanımda bence problem yok, performanslı kullanırsanız geçişler hissedialıyor ama bence dert değil..çift kavrama tabi daha iyi ama pahalli ve problemleri var deniyor, tam otomatik çok yakıyor, mazot 4tl olmuş..easytronic kronik sorun yoksa bence iyidir..forumda bence biraz abartmislar, burda okuyunca çok çekindim alırken ama deneme surusumde memnun kaldim ve aldım...astra kullanan bir tanidigimda yillardir problemsiz kullaniyor yarı otomatik...
  • Ben satıyorum 2011 h 1.4benzinli (tüpsüz) 15bin km de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kagan12312

Easytronic opellerin kronik sorunları vardır.Makyajdan sonra giderdiler ama vites geçişleri berbat ve performansı törpülüyor.

kullandınız mı yoksa tahmin mi merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercopolo

quote:

Easytronic opellerin kronik sorunları vardır.Makyajdan sonra giderdiler ama vites geçişleri berbat ve performansı törpülüyor.

Kullandım.Opelin otomatiği iyi değil.Sorunlari da zaten her yer yaziyor.Fakat 1 ay once manuel 1.3 cdti sattim.manuel iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende manuel astra h var ben gayet memnunum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ercopolo

quote:

Kullandım.Opelin otomatiği iyi değil.Sorunlari da zaten her yer yaziyor.Fakat 1 ay once manuel 1.3 cdti sattim.manuel iyi.

Kullandığınız easytronic kaç modeldi ve ne kadar süre kullandınız? Eğer bir iki gün kullandıysanız bu sağlıklı bir yorum olmaz. Kronik sorun konusunda haklısınız ama dediğiniz gibi yenilerde böyle bir durum yok. İyi günler...
    Bu arada satıp imzadakini mi aldınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercopolo -- 20 Mart 2012; 21:13:08 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.