Şimdi Ara

Opel astra H otomatik mi manuel vites mi ? yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
13.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2008 kasımdan beri 1.3 cdti kullanıyorum düz vites gerek yakıt ekonomisi gerek konfor benim isteklerimi karsılıyor ben olsam tercihimi düz vites cdti dan yana kullanırdım
  • Horttt

Sormak istediğim bütün soruları sormussun, tek sorun bir yıl önce

Yalnız cevap alınamamış. Hangi aracı aldın, memnunmusun merak ediyorum. cevaplarsan sevinirim.
    Bende Haziran ayına kadar karar vermeyi düşünüyorum. Aynı fiyat aralıgında aynı şartlardayız.
    Kullanıclardan yorumlarını bekliyorum, yada alternatif olarak farklı modeller

• kagan12312 kullanıcısına yanıt
    Opel Astra 1.6 Enjoy Twinport bu modelde de easytronic mi var ? Ayrıca FSİ Motor neden önerilmiyor ?
  • Her marka dememeyeyim ama çoğu markada ilk çıkan yarı otomatikler sorun çıkardı. O bakımdan astra h alınacaksa manuel almak çok daha mantıklı, özellikle dizelde 6 ileri vitese alışınca başka arabalarda insan arıyor 6. vitesi
  • 99000 km'dir Easytronic kullanıyorum, dayanıklılık bakımından kesinlikle sorunsuz. Konfor açısından bilinen sıkıntıları var, burada tekrarlamıyorum, ama zamanla alışılıyor.
    Astra Classic ve Corsa alanlara kesinlikle Easytronic öneririm çünkü atmosferik motorlar zaten keyifsiz, düz vites de olsa keyif alamayacaksınız. Otomatik alın şehir içinde rahat edin, ailedeki bayanlar da rahat rahat kullansın.
  • Ben 2005 model 1.6 benzinli motor easytronic vites astra h kasa kullanıcısıyim. Şahsen ben çok memnunum şanzımanindan. Tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.