Arabam 788 km de tamamen şehir içi tüketim değeri bu attığım. Daha sehir dışına çıkmadım. Yorumsuz atıyorum. ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi montaj34 -- 28 Aralık 2021; 7:46:5 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Skoda Kamiq 1.0 DSG Yakıt Tüketimi
Skoda Kamiq 1.0 TSI DSG, yakıt verimliliğiyle dikkat çeken bir araçtır. Kullanıcı yorumlarına göre, gerçek dünya koşullarında ortalama yakıt tüketimi 100 kilometrede 5,5-6 litre civarındadır.
Skoda Kamiq 1.0 TSI motor, 110 beygir güç ve 200 Nm tork üretmektedir. 7 vitesli DSG şanzıman ile eşleştirilen bu motor, hem performans hem de verimlilik sunmaktadır.
Kamiq'in aerodinamik tasarımı ve hafif yapısı da yakıt tüketimini azaltmaya yardımcı olur. Ayrıca, Stop-Start sistemi gibi teknolojik özellikler de yakıt tasarrufu sağlar.
Genel olarak, Skoda Kamiq 1.0 DSG, düşük yakıt tüketimi ve sağladığı sürüş keyfi ile kullanıcıları memnun etmektedir. Skoda Kamiq yorumları ve kullanıcı deneyimlerini inceleyerek aracın yakıt tüketimi ve diğer özellikleri hakkında daha detaylı bilgi edinebilirsin.